Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: CCCam -> OScam

  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default CCCam -> OScam

    Salutare, am un server cccam ce ruleaza pe un VU, din pacate la momente repetate, crapa serverul cu erori generale si nu gasesc nici o solutie sa tin CCCam in picioare.
    Script de restartare nu e ok, daca la 15 minute crapa.

    M-am gandit sa fac trecerea a tuturor Serverelor si al Clientilor intr-un oscam.
    Pareri? Pro contra?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune CCcam 2.0.11 server si nu va mai pica.
    Restul variantelor de cccam sunt instabile pentru servere si pica din cauza traficului facut de anumite linii ... alta solutie ar fi sa vezi care linie sau chiar linii iti fac probleme (trafic prea mare) si sa le elimini.

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am scazut de la 2.1.3 la 2.1.1 apoi la 2.0.11, intradevar pe 2.0.11 intreruperile erau mai rare, dar tot nu trecea de 1h.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    the Holy Land
    Posts
    408
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum ai scazut 3cam la 2.0.11? nu este in default?
    3x1.20m
    1x0.8m
    VU+ solo
    VU+ solo se
    DOLCE HDx3
    TVR HD
    7.3W,4W,0.8W,,9+10E,13E,16E,19.2E,23.5E,25.5+26E,3 9E

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am schimbat versiunile.

    Sent from my A0001 using Tapatalk

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    the Holy Land
    Posts
    408
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zaiclopz View Post
    Am schimbat versiunile.

    Sent from my A0001 using Tapatalk
    asta am inteles,dar cum ai facut practic?
    3x1.20m
    1x0.8m
    VU+ solo
    VU+ solo se
    DOLCE HDx3
    TVR HD
    7.3W,4W,0.8W,,9+10E,13E,16E,19.2E,23.5E,25.5+26E,3 9E

  7. #7
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,886
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu zic sa faci asa, treci direct pe IPTV...
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita č quando gli uomini hanno paura della luce.


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top