Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default update card Focus

    Salut!

    Am incercat aseara sa fac update la cardul Focus in VU+Duo2 cu Scam 3.59 si Scam 3.60, dar nu am reusit.Pe vechiul DM600 foloseam tot Scam.
    Aveti idee ce versiune de Scam trebuie?
    Multumesc.
    Antene 1,8 m Ucraina , 90E-30W cu actuator si 1,3m fixa.Receptoare Strong 4500, Dreambox 600 si VU+ Duo2.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Oricare dintre cele doua.




  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    a mers mai greu updatul de data asta - cel putin la mine

    a trebuit sa astept triplu de timp mai mult ca de obicei

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BOMBER View Post
    a mers mai greu updatul de data asta - cel putin la mine

    a trebuit sa astept triplu de timp mai mult ca de obicei
    O sa mai incerc si in seara asta.Aseara l-am lasat vreo 15 min.si degeaba...
    Antene 1,8 m Ucraina , 90E-30W cu actuator si 1,3m fixa.Receptoare Strong 4500, Dreambox 600 si VU+ Duo2.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Iasi
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Update in scam 3.60 vu+uno in 15minute.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by moroder View Post
    Update in scam 3.60 vu+uno in 15minute.
    S-a rezolvat pana la urma!Cu Scam 3.52 in DM600 si cu "resuscitare" din partea operatorului Focus Sat.Operatorul mi-a spus ca luna aceasta foarte multi dintre cei care folosesc cardul in alte receptoare au sunat pentru suport tehnic.L-am pus in VU+Duo2 si este totul in regula.
    Multumesc tuturor pentru ajutor.
    Antene 1,8 m Ucraina , 90E-30W cu actuator si 1,3m fixa.Receptoare Strong 4500, Dreambox 600 si VU+ Duo2.

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    update se poate face automat in Oscam, la mine functioneza perfect

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2014
    Location
    undeva pe pamant
    Posts
    162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Update-ul il fac uneori cu cam conax pe vu+uno si pe vu+solo se. Dar si cu scam 3.60 pe vu+zero , uno si solo se.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Credeti-ma ca am renuntat sa fac update la cardul Focus in Vu+Duo2.O data pe luna scot dm600 si fac update.Cardul meu Focus se pare ca nu e compatibil cu receptorul din acest punct de vedere.
    Antene 1,8 m Ucraina , 90E-30W cu actuator si 1,3m fixa.Receptoare Strong 4500, Dreambox 600 si VU+ Duo2.

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cardul de focuss face update fara nici o problema in orice box , pc sau chiar router care are instalat oscam .

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Unii nici sa dea copy/paste nu sunt in stare. Iar tu le vorbesti de update pe pc sau router! Ozeneuri!

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    76
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zappaf View Post
    Unii nici sa dea copy/paste nu sunt in stare. Iar tu le vorbesti de update pe pc sau router! Ozeneuri!
    Ai cumva o idee ce trebuie sa faci la Scam ca sa faca update la card de Focus. O explicatie daca se poate sa ne eluminezi si pe noi. Restul e can can.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dexter22 View Post
    Ai cumva o idee ce trebuie sa faci la Scam ca sa faca update la card de Focus. O explicatie daca se poate sa ne eluminezi si pe noi. Restul e can can.
    Nu trebuie decat sa-l activezi ca emulator si sa lasi pe TVR1 vreo 5-10 min.Uneori mai trebuie restartat emulatorul sau scos si reintrodus cardul sau sa treci pe Antena 1 si sa revii pe TVR1.Cam asta trebuie facut.
    Eu folosesc deocamdata doar CCcam si fac update la cardul Focus pe DM600 deoarece pe VU+Duo2 nu merge.
    Antene 1,8 m Ucraina , 90E-30W cu actuator si 1,3m fixa.Receptoare Strong 4500, Dreambox 600 si VU+ Duo2.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Decebal1 View Post
    update se poate face automat in Oscam, la mine functioneza perfect
    Daca am inteles eu bine Oscam poate functiona cu CCcam?
    Antene 1,8 m Ucraina , 90E-30W cu actuator si 1,3m fixa.Receptoare Strong 4500, Dreambox 600 si VU+ Duo2.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    192
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OScam are inclus si cccam in el, si bineinteles pot functiona si amandoua(server + client, reversibil), dar nu vad rostul cand oscam le poate face pe toate ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top