Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default Receptionare digi tv in zona Paris cu o antena Strong SlimSat a61

    Salut la toata lumea.



    Va pot deranja cu o intrebare?
    Locuiesc n Paris zona Montreuil. Am adus din tara un decodor satelit digi tv KAON
    na1000HD.
    Aici am problema cu antenele parabolice ligheane montate pe fatada blocului si vreau sa-mi iau asta : strong slimsat a61 . Este o antena dreptunghiulara cu lnb integrat echivalentul a unei antene offset de 65cm. Crezi ca voi avea difacultăți n a prinde digi tv?
    Va mulțumesc anticipat!

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cred ca s-ar putea sa ai probleme cu semnalul la antena asta.cu focus ai avea mai multe sanse.oricum montajul pe fatada e la fel de problematic

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by caata View Post
    Salut la toata lumea.



    Va pot deranja cu o intrebare?
    Locuiesc n Paris zona Montreuil. Am adus din tara un decodor satelit digi tv KAON
    na1000HD.
    Aici am problema cu antenele parabolice ligheane montate pe fatada blocului si vreau sa-mi iau asta : strong slimsat a61 . Este o antena dreptunghiulara cu lnb integrat echivalentul a unei antene offset de 65cm. Crezi ca voi avea difacultăți n a prinde digi tv?
    Va mulțumesc anticipat!
    Astea slim sunt pentru semnal bun,la digi nu prea fac fata,probabil spoturile de pe thor vor merge bine

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    323
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da se poate eu am montat in Germania si Italia asa ceva pt amici !Incerci intii ceva sateliti puternici ca Hot bird apoi incerci o frecventa de la Digi cu 28000 sr gen Skynews si atentie pt cistig maxim inclini antena cu lnb incorporat lateral cu 3 grade pt Paris pt cistig maxim pe frecventele mai slabe gen 12723 h 27500 !Cu receptorul de la Digi e dificil sa reusesti !Poti sa te ajuti si cu un receptor de satelit mai performant imprumutat de la un amic pt reglaj !
    Eu am un Lafayette duo signal pt reglaj ce ajuta mult ,mai ales la reglaje fine unde se poate creste semalul de calitate de la 55 pina peste 70 cu rabdare pt ca antena sa functioneze si pe timp de ploaie !Programe gen DigiSport 3 si altele cu SR 28000 dupa cum zic baieti de mai sus ai sanse sa se vada si la un reglaj mai neprofesionist !Milimetric continuat apar si frevenele cu 27500 care fac primele probleme la ploi mai intense !Succes !Uite un programel ce te ajuta la directia antenei !http://www.antenesatelit.info/satfind
    Last edited by johnsaxon; 2nd February 2016 at 12:29.

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by johnsaxon View Post
    Da se poate eu am montat in Germania si Italia asa ceva pt amici !Incerci intii ceva sateliti puternici ca Hot bird apoi incerci o frecventa de la Digi cu 28000 sr gen Skynews si atentie pt cistig maxim inclini antena cu lnb incorporat lateral cu 3 grade pt Paris pt cistig maxim pe frecventele mai slabe gen 12723 h 27500 !Cu receptorul de la Digi e dificil sa reusesti !Poti sa te ajuti si cu un receptor de satelit mai performant imprumutat de la un amic pt reglaj !
    Eu am un Lafayette duo signal pt reglaj ce ajuta mult ,mai ales la reglaje fine unde se poate creste semalul de calitate de la 55 pina peste 70 cu rabdare pt ca antena sa functioneze si pe timp de ploaie !Succes !Uite un programel ce te ajuta la directia antenei !http://www.antenesatelit.info/satfind

    Multumesc pentru raspuns.


    Deviez putin subiectul .Acum am bagat decodorul. am tot cautat in meniu setarea satelitului. Nu am gasit nimic. Optiunea ar trebui sa fie valabila chiar daca nu e conectata antena,nu?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    323
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu poti schimba nimic la satelit in kaon , e un receptor dedicat digi , daca e deja pornit din tara are programele scanate , daca nu alegi romana 16_9 etc si te opresti la rubrica cu barele de semnal pt a incerca reglajul antenei direct pe satelitul intelsat Thor 0,8 !In caz ca dai revenire la setari de fabricatie se sterg toate programele si se repeta meniul de sus pina la barele de semnal cind poti regla din nou antena , nu uita de inclinarea laterala de 3 grade pt cistig maxim si pt a functiona si canalele hd !Totusi recomand un alt receptor de firma pt reglaj in pasi HotBird apoi micsorind putin inclinatia verticala milimetric si deplasind antena in dreapta la Intelsat thor !Poate gasesti sa imprumuti pt reglaj un receptor mai bun ori un aparat profesionist de la un amic !

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai asta vreau sa zic. Rubrica asta nu dau de ea. Chiar daca nu ar fi conectata antena ar trebui sa existe nu? si daca iau alt decodor, se gasesc special pentru a baga cartela digi?

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    323
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by caata View Post
    Pai asta vreau sa zic. Rubrica asta nu dau de ea. Chiar daca nu ar fi conectata antena ar trebui sa existe nu? si daca iau alt decodor, se gasesc special pentru a baga cartela digi?
    Asa sint receptoarele noi de la majoritatea furnizorilor de servici tv !Legat ori nu la antena nu ai multe posibilitati la meniu ,legat scaneaza automat doar daca e deja reglata antena pe satelit , nu prea ajuta la reglat antena !La fel cartela functioneaza doar in receptorul lor cu care este imperecheata ,deci nu merge in alt aparat !Alt aparat cu un meniu mai prietenos te ajuta doar la reglaj de acea poate poti imprumuta un receptor tip free de la cineva pt reglajul antenei eventual poate se ofera un instalator roman ce are experienta si cu antena de acest tip posesor de aparat profesionist pt a scoate maximul de cistig in calitate la un reglaj fin din Paris !

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by johnsaxon View Post
    Asa sint receptoarele noi de la majoritatea furnizorilor de servici tv !Legat ori nu la antena nu ai multe posibilitati la meniu ,legat scaneaza automat doar daca e deja reglata antena pe satelit , nu prea ajuta la reglat antena !La fel cartela functioneaza doar in receptorul lor cu care este imperecheata ,deci nu merge in alt aparat !Alt aparat cu un meniu mai prietenos te ajuta doar la reglaj de acea poate poti imprumuta un receptor tip free de la cineva pt reglajul antenei eventual poate se ofera un instalator roman ce are experienta si cu antena de acest tip posesor de aparat profesionist pt a scoate maximul de cistig in calitate la un reglaj fin din Paris !



    Mda..Super ! ) Multumesc mult!

  10. #10
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by caata
    ...Locuiesc n Paris zona Montreuil. Am adus din tara un decodor satelit digi tv KAON
    na1000HD.
    Aici am problema cu antenele parabolice ligheane montate pe fatada blocului si vreau sa-mi iau asta : strong slimsat a61 . Este o antena dreptunghiulara cu lnb integrat echivalentul a unei antene offset de 65cm. Crezi ca voi avea difacultăți n a prinde digi tv?
    Se poate receptiona Digi TV la Paris cu antena Strong SlimSat!
    Nu stiu daca te va ajuta,dar pentru a te incuraja(daca mai e nevoie),citeste topicul despre " Receptie Digi TV la Paris? " Domnul care a folosit antena Strong SlimSat,identica cu a ta si din aceleasi motive,la Paris,intr-o zona rezidentiala,mi-a spus ca n-a avut nicio problema sa receptioneze pachetul Digi TV!I-a intrat semnal util chiar cu antena slim mascata,montata intr-un colt de pe balcon,fara a fi observata din exteriorul cladirii!S-a folosit de receptorul HD de la Digi TV pentru gasirea semnalului pe Intelsat.E adevarat ca ea a fost reglata pe satelit inainte de-a ajunge acolo.

    satelescu

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by caata View Post
    Salut la toata lumea.



    Va pot deranja cu o intrebare?
    Locuiesc n Paris zona Montreuil. Am adus din tara un decodor satelit digi tv KAON
    na1000HD.
    Aici am problema cu antenele parabolice ligheane montate pe fatada blocului si vreau sa-mi iau asta : strong slimsat a61 . Este o antena dreptunghiulara cu lnb integrat echivalentul a unei antene offset de 65cm. Crezi ca voi avea difacultăți n a prinde digi tv?
    Va mulțumesc anticipat!
    eu sunt foare curios , daca initiatorul topicului , dupa ce va rezolva problema , v a reveni cu niste concluzii sau v a proceda , cum fac multi care isi fac user , aici pe forum ... isi rezolva problema si ... '' uita ''ca au cerut ajutor aici ...

  12. #12
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by eu1967 View Post
    eu sunt foare curios , daca initiatorul topicului , dupa ce va rezolva problema , v a reveni cu niste concluzii sau v a proceda , cum fac multi care isi fac user , aici pe forum ... isi rezolva problema si ... '' uita ''ca au cerut ajutor aici ...

    Daca nu ma poti ajuta cu ceva ca sa mi rezolv problema si sa afli atunci ramai cu curiozitatea ta. Pana atunci multumesc celor ce si dau interesul sa ajute lumea!

  13. #13
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by caata View Post
    Salut la toata lumea.



    Va pot deranja cu o intrebare?
    Locuiesc n Paris zona Montreuil. Am adus din tara un decodor satelit digi tv KAON
    na1000HD.
    Aici am problema cu antenele parabolice ligheane montate pe fatada blocului si vreau sa-mi iau asta : strong slimsat a61 . Este o antena dreptunghiulara cu lnb integrat echivalentul a unei antene offset de 65cm. Crezi ca voi avea difacultăți n a prinde digi tv?
    Va mulțumesc anticipat!
    Dai bani degeaba pe porcaria aia,e mica pentru transponderii de pe intelsat1002.Am verificat personal la 20km de Paris pe un Microbus un selfsat.Cand e soare acceptabil,dar cum apare o ploaie de vara gatA

  14. #14
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satelescu View Post
    Se poate receptiona Digi TV la Paris cu antena Strong SlimSat!
    Nu stiu daca te va ajuta,dar pentru a te incuraja(daca mai e nevoie),citeste topicul despre " Receptie Digi TV la Paris? " Domnul care a folosit antena Strong SlimSat,identica cu a ta si din aceleasi motive,la Paris,intr-o zona rezidentiala,mi-a spus ca n-a avut nicio problema sa receptioneze pachetul Digi TV!I-a intrat semnal util chiar cu antena slim mascata,montata intr-un colt de pe balcon,fara a fi observata din exteriorul cladirii!S-a folosit de receptorul HD de la Digi TV pentru gasirea semnalului pe Intelsat.E adevarat ca ea a fost reglata pe satelit inainte de-a ajunge acolo.

    satelescu

    Stiu topicul pe de rost de la 5 dimineata il tot citesc si doar cu asta ma incurajez sa cumpar o astfel de antena si nu o oala pentru care m-as risca (nu stiu daca am permisiuneade a o afisa pe fatada). decodorul este HD si este foarte posibil sa fie reglat din tara din moment ce cartela a venit deja activata in interior deja...nu?

    Multumesc

  15. #15
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by caata
    ...decodorul este HD si este foarte posibil sa fie reglat din tara din moment ce cartela a venit deja activata in interior deja...nu?
    Desigur ca e mai convenabil sa-ti activezi cartela in tara decit de la Paris,dar,precum stii deja,asta nu te ajuta sa obti semnalul de care ai nevoie ca s-o folosesti.Inainte de toate e important sa ai semnal bun pentru DigiTV cu antena SlimSat si apoi de cartela...Sint vreo doua sau trei canale libere pe care poti verifica semnalul de la Digi TV.
    Daca ti-am spus anterior ca se receptioneaza Digi TV la Paris a fost pentru ca n-am motive sa pun la indoiala afirmatia celui care a si folosit antena respectiva in acelasi scop si in aceasi zona geografica!Ba mai mult,a obtinut semnal mai bun acolo decit in zona mea.Incintat de aceasta situatie mi-a si dat un telefon de la Paris,ca si cum dorea sa-mi risipeasca o usoara indoiala ce-o aveam in privinta receptiei sigure a lui Digi TV de pe Intelsat 10-02(si nu Thor)cu acea antena.
    Dar daca totusi ai dubii,in unele privinte de inteles,ca ai putea receptiona bine Digi TV cu antena SlimSat,asteapta raspunsul altor useri.Cine stie,poate unul de acolo te poate asigura ca meriti sa cumperi antena slim pentru Digi TV.

    satelescu

    ps_Nu inteleg de ce n-ai postat acolo "intrebarea" ta daca tot stiai de topicul meu?Nu cred ca ajuta pe cei care au aceleasi intrebari daca deschidem noi topicuri.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top