Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,498
    Posts Thanks / Likes

    Default Care aveti asa ceva

    http://www.aliexpress.com/item/2014-...e-6fb2efdef6d6

    are vreo posibilitate sa ii pun setari de motor? am vrut sa instalez asa ceva la Ionut Iftimoaie si ii lipsesc o mare majoritate de sateliti din lista, toti de pe Europa. poate stiti vreo semecherie ceva
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  2. #2
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,498
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am reusit sa fac cccam sa mearga insa am blocaje mari ca si cum ar fi in hop2... am vazutceva info cum ca as putea urca prin usb setarile cccam. am pus cccam.cfg in usb dar nu gaseste fisierul. sa fie cumva un alt tip de fisier?
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La unele receivere, ca sa-l gaseasca trebuie sa aiba numele hsdata.cfg

  4. #4
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,498
    Posts Thanks / Likes

    Default

    o sa incerc si asta.. mersi

    din pacate nu merge
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  5. #5
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,498
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus manual o linie care pe vu+ merge impecabil. Aici insa se blocheaza de cateva ori pe minut....
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  6. #6
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,498
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gata cu testele... rezultatul... nu are sateliti pentru Europa dar daca introduci manual pozitia satelitului si dai blindscan, scaneaza ireprosabil. am folosit linie din vu+ si mergea cu intreruperi, linia de test de la eurocardsharing merge foarte bine, fisierul cfg il uploadeaza automat de pe stick, dar sa nu fie prea stufos cred ca nu suporta multe linii, zapping foarte rapid, maine testez H-H pentru ca azi nu am avut timp. combinatia de android cu satelit este foarte binevenita. cred ca imi trag o scula din asta. la pretul afisat merita...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  7. #7
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,498
    Posts Thanks / Likes

    Default

    testul motor e varza... nu stie usals cum trebe iar daca vreau sa setez satelitii pas cu pas e teribil. dai un pas si se duce doi sateliti mai la vale. deci... pacat de el...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    PE FRONT, CONTRA CRİZEİ
    Posts
    647
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.next.com.tr/en/slim-pando...-g4-mini-yesil



    Ceva serios☺

    - - - Updated - - -

    http://atlanta.com.tr/urun/9/atlanta-smart-g4-mini-yesil

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,028
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    testul motor e varza... nu stie usals cum trebe iar daca vreau sa setez satelitii pas cu pas e teribil. dai un pas si se duce doi sateliti mai la vale. deci... pacat de el...
    Eu in locul tau as renunta la android in favoarea urmatoarei combinatii:
    Openelec cu tvheadend sau vdr.
    Chipsetul S805 e suportat, inclusiv tunerul si demodulatorul availink. Nu stiu in ce masura functioneaza functia blindscan dar se poate incerca.
    Trebuie putin lucrat la imagine ca sa o poti incarca dar codul sursa este online pe github.
    Ca si interfata grafica kodi este cu mult peste enigma2, si in plus se pot instala si iptv addons.

    Cu ceva bibileala se poate genera o imagine din git-ul lui surkovalex.

    hxxps://github.com/surkovalex/OpenEL...logic/devices/

    Aici e sursa dvb-api pentru tuner si demodulator

    hxxps://github.com/surkovalex/OpenEL...dvb_code.patch

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top