Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default dm500 HD , instlare imaginei 0E 2.0 din 2016

    Salutare!

    Incerc pe un dm500hd cu IVCS gp3, bootloader #84 r0, din 09.2011 sa pun noile imagini openatv-5.1-dm500hd-20160124i sau open pli..

    NU reusesc sa pun din web interface dreambox-secondstage_84-r12.0_dm500hd.ipk , dar am reusit sa pun din filebrowers doar vers BIN , mai exact dreambox-secondstage-bin_84-r11.0_dm500hd.ipk , dat la bootare in web tot #84 r0 apare..

    Care e mai exact procedura pt aceste imagini ? gresesc eu ceva?

    Mentionz ca am dm500hd original, prima versiune.
    Last edited by mark21; 27th January 2016 at 12:32.
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai o imagine veche?
    daca da, instalezi bootloaderul manual din tmp si reboot dupa care rescrii imaginea din browser[in format .ipk]
    daca nu mai booteaza pe imaginea veche reincerci sa rescrii bootloaderul[atentie in forman.nfi]
    succes
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da, am o imagine veche

    am instlat bootloader din tmp, merge doar r10-r11, si doar din format bin, mai exact dreambox-secondstage-bin_84-r11.0_dm500hd.ipk

    r12 nu merge din tmp dreambox-secondstage_84-r12.0_dm500hd.ipk

    Imaginea veche booteaza dupa, dar cand incerc din web sa pun img noua, imi arata pe tv, tot ss# 84 r0, din 2011, si nu ma lasa sa incarc img noi, si nici bootloader ss# r12

    Asta incerc sa scriu.. openatv-5.1-dm500hd-20160124.nfi

    NU gasesc bootloaderul in format nfi.., un link va rog..

    PS: am incercat cu 3 browsere, stiam de pb asta, din firefox mai ales, nu mergea..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Germany
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca un alt browser sau un alt computer.
    Poti sa instalezi newnigma2 si sa faci un update online. Secondstage-ul se va actualize si el. Dupa care poti sa treci la Openatv sau la Openpli.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Dambovita
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://board.newnigma2.to/wbb3/index...threadID=25044 ai ce cauti in format .nfi

    Dupa ce instalezi OpenATV o sa ai alta problema cind vrei sa schimbi imaginea,dar vorbim atunci sau faci cum bine zice @ ProTv.
    Curiosity killed the cat !
    Vu Duo2,DM500Hd a8p modat kit Ridax,Panasonic 47AS740E,1,9Al circulara simetrica+1,25Al Gibertini+1,0Al Triax,diseq10x1

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    host13,
    Am de mult vers aia in flash, #84, r0.., eu ziceam de ceva mai nou, #84, r11,12..

    Am incerca sa pun si newnimga2 , si openatv 5.1, degeaba, nu reusesc pe web, si cu dreamup, pe miniusb, dar nu scrie nimic.., o sa incerc un fact defaults, si apoi sa scriu din nou ivcs, dupa care newnigma2..,

    NU e pb de browser, #84 r0 merge rescris, din broser fara pb..,

    care e prima vers de newnimga2 cu OE 2.0 ? poate nu vrea direct newnigma2_stable_dm500hd_v4.0.16

    merge online update de la newnimga2 cu OE 1.6 la OE 2.0 ?
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Germany
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune prima oara imaginea originala de la Dream Multimedia, dupa care pui Newnigma2.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Dambovita
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    host13,
    Am de mult vers aia in flash, #84, r0.., eu ziceam de ceva mai nou, #84, r11,12..

    Am incerca sa pun si newnimga2 , si openatv 5.1, degeaba, nu reusesc pe web, si cu dreamup, pe miniusb, dar nu scrie nimic.., o sa incerc un fact defaults, si apoi sa scriu din nou ivcs, dupa care newnigma2..,

    NU e pb de browser, #84 r0 merge rescris, din broser fara pb..,

    care e prima vers de newnimga2 cu OE 2.0 ? poate nu vrea direct newnigma2_stable_dm500hd_v4.0.16

    merge online update de la newnimga2 cu OE 1.6 la OE 2.0 ?

    Cu versiunea asta trebuie sa mearga,pt ca alta nu mai este in format.nfi(84r12 este ipk) ,iar eu pe asta o am.De ce nu reusesti pe web ?...detaliaza putin...
    Mai poti incerca : te duci in browser IE >tools>internet option>advanced>restore advanced settings......daca nu merge urmezi la fel pina la advanced,apoi intri in fereasta si te duci la HTTP 1.1 SETINGS cu doua subpuncte : primul sa fie bifat,al 2-lea nu.
    Bafta ,trebuie sa mearga,e un receptor super !
    Last edited by host13; 28th January 2016 at 20:32.
    Curiosity killed the cat !
    Vu Duo2,DM500Hd a8p modat kit Ridax,Panasonic 47AS740E,1,9Al circulara simetrica+1,25Al Gibertini+1,0Al Triax,diseq10x1

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O sa incerc in dupa amiaza asta de la alt pc.., dar am avut dm800hd, de la Euro2008, procedurile le stiu, dar am ramas in urma cu imaginile de cand am trecut la VU+..

    dm500HD era la sora mea, si a mers pana acum fara pb.., acum l am luat sa l mai curat, si am zis sa incerc si ceva mai recent la soft..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am reusit de la pc, legat pe cablu in router si cu win7..

    inainte incercam de la laptop, pe wifi si cu win10..

    dupa ce am pus openatv 5.1 si online update 69 packete, s-a blocat la reboot..., nici nu mai booteaza, ramane in booting..
    Last edited by mark21; 30th January 2016 at 13:34.
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Dambovita
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu da sa faca update,asa se intimpla la openAtv,la newnigma nu sint probleme,reinstaleaza imaginea fara update. Alege de aici pe cea mai noua:
    http://images3.mynonpublic.com/opena...p?open=dm500hd
    Dupa instalare pune numai ce ai strict nevoie ca nu ai spatiu...(al meu este tot original,dar este modat cu usb kit Ridax,merge cu 2xusb stic).
    Curiosity killed the cat !
    Vu Duo2,DM500Hd a8p modat kit Ridax,Panasonic 47AS740E,1,9Al circulara simetrica+1,25Al Gibertini+1,0Al Triax,diseq10x1

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc host13, am instalat din nou, dar sincer nu ma incanta cu absolut nimic.., merge si mai greu decat cu ivcs+gp3.., la openatv nici nu am gasit de unde sa pun cam-urile.., am testat si openpli , se vede ca se chinuie cpu si memoria cu imaginile astea oe2.0, sincer nu le vad rostul..

    pot oare sa pun doar drivere mai noi si sa pastrez ivcs? am facut deja toate updaturile din softw update ..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Dambovita
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    Multumesc host13, am instalat din nou, dar sincer nu ma incanta cu absolut nimic.., merge si mai greu decat cu ivcs+gp3.., la openatv nici nu am gasit de unde sa pun cam-urile.., am testat si openpli , se vede ca se chinuie cpu si memoria cu imaginile astea oe2.0, sincer nu le vad rostul..

    pot oare sa pun doar drivere mai noi si sa pastrez ivcs? am facut deja toate updaturile din softw update ..
    Cu placere,ma bucur daca pot sa ajut,...OpenAtv o am eu acum si pot sa-ti spun ca merge f bine,gasesti aproape tot ce ai nevoie in download plugins,Subsupport este perfect functional ca si Kodi.Camuri gasesti fara probleme in alta parte...
    IVCS nu am folosit niciodata, cred ca merge...
    Curiosity killed the cat !
    Vu Duo2,DM500Hd a8p modat kit Ridax,Panasonic 47AS740E,1,9Al circulara simetrica+1,25Al Gibertini+1,0Al Triax,diseq10x1

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OE20 merita in opinia mea pe aparatele v1 (cu flash limitat) numai daca ai nevoie de HDMI CEC(e foarte comod sa iti porneasca tv-ul),dar daca vrei sa nu ai batai de cap ulterioare,iti recomand sa cumperi o placuta usb,de ex aceasta http://sundtek.com/shop/Digital-TV-S...D-USB-PCB.html ,nu ai nevoie de nici o modificare hardware,exista ssl84 care inlocuieste nevoia de a dezlipi o rezistenta de pe placa de baza,e treaba de 5 minute.
    Pe urma instalezi mediaboot (topic gasesti aici http://www.i-have-a-dreambox.com/wbb...ight=mediaboot) si testezi ce vrei tu pe usb stick.
    E pacat sa il dai la pret de nimic,cu usb mod si multiboot ii dai o noua viata,nu o sa mai ai blocaje din lipsa de spatiu in flash,poti inclusiv sa faci si o partitie swap pe acelasi usb stick.
    Cu o investitie de 35eu mai tragi de el cativa ani.
    Cheers

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Dambovita
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau pe acesta pe care il am si eu:
    http://www.chargeconverter.com/store/dm500usb
    nu trebuie decit sa dezlipesti o rezistenta.
    Curiosity killed the cat !
    Vu Duo2,DM500Hd a8p modat kit Ridax,Panasonic 47AS740E,1,9Al circulara simetrica+1,25Al Gibertini+1,0Al Triax,diseq10x1

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top