Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Spain
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default Blocaj display 1160na

    Nasol, mi se a intimplat de citeva ori, cind scot din priza aparatul, in display intra OTA ( actualizare pe sat ) si se blokeaza in 4444 si nu gasesc forma sa il deblokez... cineva stie daca se poate face un reset...
    multumiri multe... si salutari

  2. #2
    somer tehnic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    bacau
    Posts
    189
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    si eu la fel am patit da nu se chinuie nimeni din expertzi sa zica ce se poate face --mentionez ca si cu cabli lnb scos e la fel
    bafta
    dm7020,dm500s,tt-connect s2-3650 ci

  3. #3
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    oameni buni , cititi , cititi si iar cititi.

    http://********.com/f2/viewtopic.php?t=52282&start=60

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by badboy
    oameni buni , cititi , cititi si iar cititi.
    Asa a spus si Lenin, dar nu l-au ascultat decat cativa...

  5. #5
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky
    Quote Originally Posted by badboy
    oameni buni , cititi , cititi si iar cititi.
    Asa a spus si Lenin, dar nu l-au ascultat decat cativa...
    pai eu de ce zic , s-a reincarnat LENIN fratilor , deci ,cititi , cititi si iar cititi.

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O mica precizare:
    Celebrele vorbe ale lui Lenin au fost:invatati,invatati,invatati si a spus
    asta cind a vazut carnetul de note a lui Stalin.

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Spain
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default Blocaj ota

    bun, multumesc mult, baieti. am pus un cond. de 4700mfd cu 63v, si mi a iesit cel putin imaginea pe ecran, unde iese: tunning, dar ramine in 0 %. Cred ca e cond. de vina, sa caut altul mai mare de capacitate.
    O alta intrebare? daca folosesc 2 cond, de 4700, trebui pusi in paralel ? asa ar fi: 9400 ( sau in serie ) cred ca paralel .... de voltaj, cred ca nu e prea mare ...
    multumiri multe si salutari ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. display seat toledo 1.9 TDI 110HP
    By xyboox in forum Cars and chiptuning
    Replies: 6
    Last Post: 6th December 2006, 08:23
  2. 1120 mort cu display 4444
    By kromix in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 27th February 2006, 08:57
  3. Blocaj ota
    By ro_dj in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 9th January 2006, 23:16
  4. DM 500-BLOCAJ TOTAL!
    By malcom in forum DREAMBOX
    Replies: 17
    Last Post: 6th November 2005, 12:40

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top