Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Default Luminare butoane tactile

    Stiţi o aplicatie pentru android care sa ţina butoanele tactile aprinse in același timp cu displayul

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,404
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru ce model de telefon? Da mai multe detalii, sau eventual cauta si tu pe google "softkeys backlight always on" joaca-te putin cu cuvintele pana gasesti ce te intereseaza. Eu am gasit doar ceva pentru HTC-uri, dar nimic stabil.
    5W-4W-3,1E-5E-9E-10E-13E-16E-19.2E-39E-42E-45E-46E-52E

    Digi Cablu/Digi Satelit Extra complet/Tivusat/UPC Optim HD
    ATX-91 + LNA177
    Yagi 3elemente vertical + dipol deschis orizontal @10m 87.5-108.0 FM
    My Youtube channel

  3. #3
    SUBpedia Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    P'aci, p'acolo...
    Posts
    3,285
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dacă e Samsung, dezactivează Energy Saver.

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e Huawei ascend y530.am cautat dar nimic, am gasit ceva dar pentru galaxy s6. O sa mai caut cum zice colegu,dupa diferite cuvinte

    - - - Updated - - -

    e Huawei ascend y530.am cautat dar nimic, am gasit ceva dar pentru galaxy s6. O sa mai caut cum zice colegu,dupa diferite cuvinte

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dupa lungi cautari am gasit Keyboard backlight controller,se instaleaza dar nu functioneaza !

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Default

    necesită root

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,404
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fa-i root, instaleaza Xposed Framework, apoi Gravity Box -atentie sa alegi versiunea pentru sistemul tau, JB sau KK- , apoi in Gravity Box te duci la Display , Button backlight mode si de acolo alegi "Always on while screen is on".
    5W-4W-3,1E-5E-9E-10E-13E-16E-19.2E-39E-42E-45E-46E-52E

    Digi Cablu/Digi Satelit Extra complet/Tivusat/UPC Optim HD
    ATX-91 + LNA177
    Yagi 3elemente vertical + dipol deschis orizontal @10m 87.5-108.0 FM
    My Youtube channel

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce zici de KingoRoot?

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,404
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca e un MTK, da. Eu am root-at un Gsmart Rey R3 cu KingRoot si a functionat fara probleme. Cauta versiunea 4.6.0, si fa-i root daca merge. Nu te incurca cu restul de "balarii" din ea, gen Purify sau alte prostii. Apoi descarci Xposed, instalezi, si de la download descarci JB Gravity Box.
    5W-4W-3,1E-5E-9E-10E-13E-16E-19.2E-39E-42E-45E-46E-52E

    Digi Cablu/Digi Satelit Extra complet/Tivusat/UPC Optim HD
    ATX-91 + LNA177
    Yagi 3elemente vertical + dipol deschis orizontal @10m 87.5-108.0 FM
    My Youtube channel

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am instalat Xposed Framwork v2.7 dar nu se activeaza,primesc un mesaj de eroare la repornire aplicatie "Accesul la root a esuat. Asigurativa ca dispozitivul este rootat corespunzator iar comenzile de tip shell nu sunt blocate. unde gresesc?

  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,404
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Telefonul nu e root-at. Ai incercat KingRoot? Incearca si KINGO ROOT, daca nici asa nu merge, inseamna ca ai bootlader-ul blocat, si trebuie sa il deblochezi, iar pe urma sa ii faci root.
    5W-4W-3,1E-5E-9E-10E-13E-16E-19.2E-39E-42E-45E-46E-52E

    Digi Cablu/Digi Satelit Extra complet/Tivusat/UPC Optim HD
    ATX-91 + LNA177
    Yagi 3elemente vertical + dipol deschis orizontal @10m 87.5-108.0 FM
    My Youtube channel

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dupa o cautare pe youtube am gasit un clip pentru root, ustensilele necesare sunt Towelroot si SuperSU, dar ATENTIE daca rootati, cand deschideti SuperSU va cere sa updatati fisierele bynare, ANULATI sa faceti asta altfel veti busi memoria telefonului...desi in clip se confirma updetul !

    - - - Updated - - -

    dupa o cautare pe youtube am gasit un clip pentru root, ustensilele necesare sunt Towelroot si SuperSU, dar ATENTIE daca rootati, cand deschideti SuperSU va cere sa updatati fisierele bynare, ANULATI sa faceti asta altfel veti busi memoria telefonului...desi in clip se confirma updetul !

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OK,problema rezolvata,telu trebuie setat pe fastboot(pornire rapida)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top