Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default Card digi n VU+ ZERO

    Salut,
    Poate sa mi spună și mie cineva dacă merge cardul de digi n VU+ ZERO și dacă da cu ce merge cel mai bine ca pe dm500 cu sbox cel puțin la mine nu și face update ?
    Menționez ca momentan folosesc un Dm500 și as vrea sa trec la un HD.

    Va mulțumesc

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    368
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge perfect si merita banii

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mulțumesc mult de răspuns. Dacă nu deranjez mi poți spune te rog ce imagine merge cel mai bine și cu ce și face cardul de digi update n el? la dm500 cu sbox la fiecare 3 luni trebuie sa sun la digi sa l reactivează iar.
    Eu nu prea ma pricep asa mult la stea, doar ncerc sa aflu și eu cat mai multe informații att de la unii utilizatori cat și de pe forumuri.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am ncercat sa iti trimit PM dar nu merge. Nu contează, oricum ți mulțumesc.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    192
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @doedany , la digi chiar si cu receptorul oficial, daca nu-l pornesti un timp trebuie sunat sa-l activeze .
    in VU+ face AU foarte bine cu OScam , si chiar in Sbox.
    Ai imagini la greu numai sa-ti alegi tu care ...
    Vti, Blackhole, Openpli,Openvix si mai sunt o groaza

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @danyconnect, Mulțumesc pentru replay. Mie niciodată nu mi-a făcut update n dm500, și ma cam disperat sa sun mereu la ei, dar asta e nu am avut de ales.
    Cam cate schimburi de linii pot face? Pe dm500 asta de l am pe la 7-8 se bloca mereu imaginea și a trebuit sa rămn doar cu 5.

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe Dm 500s clona am 15 lini si merge brici Oscam+cccam+Dili ( 1880 ) , GP 4.7. Am avut si peste 25 linii candva pe el si mergea brici .. deci undeva din setari ai probleme ,trafic, clienti ,etc..Momentan am aceeasi emulatoare numai Focus..

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nseamnă că ceva e de la mine, dar oricum vreau sa trec pe HD

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top