Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default dm500hd problema cu imaginea

    receiver original, a inceput sa imi faca probleme, "sare" imaginea pe unele programe. nu stiu cum sa explic, parca se duce un pic in sus si pe urma revine. uneori mai des, alteori doar de cateva ori pe ora. ce ar putea fi? sau sa fie de la lnb? mai am si un lx1, care nu face asa, pe acelasi lnb dual. nu am incercat sa schimb cablurile intre ele, sunt in camere diferite, e mai complicat. poate fi lnb-ul sau dm-ul a obosit?
    merci

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu e de la televizor ?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cobrax2 View Post
    receiver original, a inceput sa imi faca probleme, "sare" imaginea pe unele programe. nu stiu cum sa explic, parca se duce un pic in sus si pe urma revine. uneori mai des, alteori doar de cateva ori pe ora. ce ar putea fi? sau sa fie de la lnb? mai am si un lx1, care nu face asa, pe acelasi lnb dual. nu am incercat sa schimb cablurile intre ele, sunt in camere diferite, e mai complicat. poate fi lnb-ul sau dm-ul a obosit?
    merci
    Televizorul nu este cumva un LED Philips?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Dambovita
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Reinstaleaza imaginea.Am patit si eu mai demult.
    Curiosity killed the cat !
    Vu Duo2,DM500Hd a8p modat kit Ridax,Panasonic 47AS740E,1,9Al circulara simetrica+1,25Al Gibertini+1,0Al Triax,diseq10x1

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu e de la tv, ma uit pe el de la pc fara probleme. doamne fereste sa fie de la tv
    o sa incerc cu imaginea, nu am mai instalat-o de ani buni

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cel mai probabil a "crapat" imaginea.
    Salveaza configurarile si reinstaleaza imaginea.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top