Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default Telecomanda compatibila Evo Enfinity X2+

    Stimati colegi,

    Dupa cum spune si titlul as dori sa cumpar o telecomanda cat mai aproape de ce originala pentru receptorul Evo Enfinity X2+.
    V-as ruga cei care au experienta cu asa ceva sa-mi faca recomandari.
    Inca nu am probleme mari cu cea originala, dar incep tastele sa se blocheaze si as dori sa folosesc una alternativa, pentru comenzile uzuale si pe cea originala pentru comenzile specifice.

    Multumesc
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Stimati colegi,

    Dupa cum spune si titlul as dori sa cumpar o telecomanda cat mai aproape de ce originala pentru receptorul Evo Enfinity X2+.
    V-as ruga cei care au experienta cu asa ceva sa-mi faca recomandari.
    Inca nu am probleme mari cu cea originala, dar incep tastele sa se blocheaze si as dori sa folosesc una alternativa, pentru comenzile uzuale si pe cea originala pentru comenzile specifice.

    Multumesc
    salut
    ce vechime are aparatul ?
    l ai cumparat din shop sau second hand ?

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aparatul nu are nicio luna. L-am luat de nou.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Aparatul nu are nicio luna. L-am luat de nou.
    inseamna ca e un aparat de '' calitate '' ...

    multumesc pentru raspuns .

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aparatul merge bine, telecomanda face "figuri".
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Aparatul merge bine, telecomanda face "figuri".


    le ai cumparat separat ? telecomanda nu e facuta de producatorul aparatului ?
    telecomanda nu intra in garantia aparatului ?

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bineinteles ca le-am cumparat impreuna.
    Dar ca sa nu ma impiedic in telecomanda, aparatul mergand bine, si nebazandu-ma pe promptitudinea firmei furnizoare in a-si onora garantia(nu stiu daca telecomanda face si ea obiectul garantiei), am zis sa ma asigur ca nu voi ramane fara telecomanda cand mi-a fi lumea mai draga.

    Si acum sa revenim ON TOPIC.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  8. #8
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cumpara orice telecomanda universala care are incorporat functiunea "IR LEARNING" (adica poti sa programezi de pe originala pe Universala toate butoanele, rand pe rand, unul cate unul) si ai rezolvat problema.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Bineinteles ca le-am cumparat impreuna.
    Dar ca sa nu ma impiedic in telecomanda, aparatul mergand bine, si nebazandu-ma pe promptitudinea firmei furnizoare in a-si onora garantia(nu stiu daca telecomanda face si ea obiectul garantiei), am zis sa ma asigur ca nu voi ramane fara telecomanda cand mi-a fi lumea mai draga.

    Si acum sa revenim ON TOPIC.
    tot '' ontopic '' ...

    nivelul calitatii produselor , inclusiv a unui receptor ( telecomanda e parte dintr un receptor ) , depinde si de exigentele unui cumparator
    daca comerciantii , nu sunt '' trasi de maneca ''
    ne vor '' baga pe gat '' orice ...

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai dreptate dar nu am timpul si nici nervii necesari sa ma iau la harta cu ei.

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by antenutze View Post
    cumpara orice telecomanda universala care are incorporat functiunea "IR LEARNING" (adica poti sa programezi de pe originala pe Universala toate butoanele, rand pe rand, unul cate unul) si ai rezolvat problema.
    Oare asta e buna ?

    http://www.digitalsatelit.ro/telecom...gramabila.html
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  11. #11
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    bineinteles, vad ca la sfarsit scrie ca poti programa butoanele ei.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    161
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by antenutze View Post
    bineinteles, vad ca la sfarsit scrie ca poti programa butoanele ei.
    Am vorbit,in 29 decembrie ,telefonic la un
    magazin din parohia mea,imi trebuia o telecomanda universala
    la un dreambox 8000.Mi-au spus ca au asemenea telecomanda.
    Sotia a avut treaba in oras,i-am spus sa treaca ea sa-mi cumpere telecomanda.
    A scos vanzatorul telecomanda din cutie,a spus sotiei:asteapta,ma duc in spate sa o "scriu".A venit dupa cca 10 minute,a platito,a venit acasa cu ea,ii f.buna pt. dream.
    Intrebare: ce si unde se"scrie"?
    Modelul telecomenzii-madeforyou 2:1-.

  13. #13
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionaioanei View Post
    Am vorbit,in 29 decembrie ,telefonic la un
    magazin din parohia mea,imi trebuia o telecomanda universala
    la un dreambox 8000.Mi-au spus ca au asemenea telecomanda.
    Sotia a avut treaba in oras,i-am spus sa treaca ea sa-mi cumpere telecomanda.
    A scos vanzatorul telecomanda din cutie,a spus sotiei:asteapta,ma duc in spate sa o "scriu".A venit dupa cca 10 minute,a platito,a venit acasa cu ea,ii f.buna pt. dream.
    Intrebare: ce si unde se"scrie"?
    Modelul telecomenzii-madeforyou 2:1-.
    in niciun caz in Conddica de Sugestii si Reclamatii
    Unele telecomenzi Universale au in ele mai multe coduri care corespund unor marci de aparate electronice (Tv, STB, Video, etc) si este suficient sa bagi acel cod si va fi direct functionala.
    dupa cum a zis ca se duce-n spate sa o scrie atunci a folosit o telecomanda originala de Dream si a copiat fiecare buton in parte de pe cea originala pe cea Universala, dupa o procedura care se gaseste in instructiunile de la telecomanda Universala (se apasa un buton anume dupa aceasta incepe sa pulseze un led sau daca are ecran LCD apare ca este gata sa primeasca codarea, se pun cele 2 telecomenzi cap la cap la vo +-3cm una de alta se apasa butonul care se doreste programat de pe Universala apoi se apasa butonul dorit de pe cea Originala, pulseaza din nou Ledul sau afiseaza SET OK, s.a.m.d. pana face toate butoanele)

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In link-ul care l-am dar eu, este si un soft, probabil pentru programare. Inca nu am vazut cum functioneaza.
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  15. #15
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    192.168.0.1
    Posts
    1,277
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu de ce telecomenda ta de EVO e asa de slaba calitativ...probabil s-au clonat si EVO-urile originale.
    Eu o folosesc de luni de zile si merge impecabil, la fel si rec-ul.

    Daca vrei o telecomanda buna cauta marca GBS programabila Made for you 4:1 si programator USB.

    Ai 4 device-uri pe o singura telecomanda. Inveti usor utilizarea, ai instructiuni, coduri pentru aproape toate tipurile de branduri TV, SAT, RADIO din lume, update automat la soft, etc.
    Se programeaza o singura data cu 4 coduri de la 2 TV-uri si 2 receptoare diferite pe care le ai prin casa, si scapi de...4 telecomenzi
    Nu trebuie programat fiecare buton in parte, dureaza 10 sec programarea pentru 4 echipamente diferite.

    http://sonic.com.ro/index.php?dispat...oduct_id=33007
    http://sonic.com.ro/index.php?dispat...oduct_id=31598

    Eu am de peste 6 ani acest model.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top