Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    trolololo Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Parish
    Posts
    609
    Posts Thanks / Likes

    Default Sunet ciudat pe LG LA660S

    Buna si La Multi Ani!

    De ceva vreme sunetul se aude aiurea rau pe tv-ul meu LG. LA660s ceva.

    La stiri, interviuri si alte chestii e ok. Dar cind vine un film sau vreo muzica mai interesanta, se aude ca din canal. Ca si cum cineva ar micsora viteza de redare.
    Si nu pot sa-i dau de cap. Am umblat pe la setarile de sunet, pus totul pe default si nimic.

    TV-ul a cam primit updateurile la zi si sincer nu i-as da un reset to factory defaults ca iar trebuie sa iau proramele la puricat si a treia oara nu o mai fac.

    Banui ca sunetul e 5.1 ceva si tv-ul nu-l mai poate reda calumea.

    Vreo idee?

    ps: focus sat. Problema observata mai ales pe protv, a1, discovery, nat geo si probabil si pe restul daca se indeplinesc conditiile.
    If you're going through hell, keep going ! W Churchill

  2. #2
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai incercat cu mod sunet smart on/off?
    ----------------------------------------------

  3. #3
    trolololo Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Parish
    Posts
    609
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Normal ca am incercat. Acum e off. Si tot asa.
    If you're going through hell, keep going ! W Churchill

  4. #4
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu cred ca de la update I se trage

    Nu tot timpul update-ul face bine la tv
    Poți încerca și factory default dar nu cred că o sa se rezolve
    Încearcă să îl lași mai mult timp fără să fie în priză.

    Poate fi și ceva hard stricat. Numai pe încercări iti dai seama

  5. #5
    trolololo Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Parish
    Posts
    609
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O sa studiez problema mai pe indelete in weekend. Sper sa mai am garantie ca altfel e naspa.
    Am uitat sa testez cu niste boxe externe sa vada daca tot asa face.

    Mersi de sfaturi. Keep them coming
    If you're going through hell, keep going ! W Churchill

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa faci si downgrade daca ofera posibilitatea asta.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top