Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: problema

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default problema

    Buna ziua, am urmatoarea problema: Dm500 nu imi recunoaste ca activa nicio linie (apare zero cards), chiar daca acestea stiu ca sunt OK, le-am folosit pana acum.
    Am verificat tot ce am putut - router, conexiune internet, iar conexiunile imi apar ca fiind bune. Pana acum eram conectat cu routerul in mod automat, la pornirea calculatorului internetul se conecta singur. Acum, de doua zile, s-a schimbat ceva. Trebuie sa ma conectez eu cand pornesc calculatorul - prin broadband connection, PPOE, user si parola (le aveam si inainte dar nu le foloseam, nu aveam nevoie).
    Oare de aici mi se trage? Va spun, cand introduc IP-ul dreamului + web info listen port sa vad liniile, serverul CCCAM imi arata pe monitor tabelul cu host, type si cards (0) iar casutele connected, version, node ID respectiv Caid/idents raman goale. Prin urmare nu pot sa vad nimic interesant pe sateliti, nu imi recunoaste nimic...
    Chiar nu stiu ce sa fac, v-as ruga sa ma ajutati. Multumesc mult.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    126
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dacă mergi n BluePanel -> Addons -> Download Gemini Server primești cumva un mesaj de eroare?

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da.
    can t resolve hostname. URL http://www.example.com/test.xml
    Imi apareau si in alte ocazii erori aici, dar atunci imi recunostea liniile.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la download gemini server imi spune la fel - can t resolve hostname

  5. #5
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai fa și tu un update la dns-ul tău , dacă ai unu sau tu celor care ti-au dat linie le-ai dat ip-ul tău.
    Trebuie să faci cerere operatorului tău de net să ți dea ip fix altfel tot așa pățești.
    Ai făcut la no-ip.com un host dns?
    Dacă da atunci fa update la ip

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Receptorul nu este legat la retea,sau ai probleme la cablul de retea, ori nu ai internet sau probleme in setarile de retea.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt n scop experimental şi educaţional !

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am ip dinamic de mult timp, platesc pentru el la dyndns
    am impresia ca va trebui sa reinstalez imaginea
    am dat factory reset si imi da in contnuare erori la addons download

  8. #8
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da un restart la router e posibil sa fie un conflict de Ip in rețeaua ta locală
    Trebuie sa setezi la toate dispozitivele tale receptor de satelit, mobil, PC , play station etc DHCP care aloca un nou ip inter pt fiecare n parte

    Mă gandesc ca routerul e setat să folosească DHCP că dacă l-ai setat tu pe ip fix de acolo e buba

  9. #9
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fa un test : vezi ce ip ai la www.adresa meaip.ro , iar apoi vezi la dyndns ce ip ai updatat

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Bj
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E problema de configurare rețea. nu te conectezi cu pc-ul la router prin pppoe. (Eu asa nțeleg din primul post)

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cel mai probabil este o problema legata de conexiunea la retea, care se realizeaza prin acel router.
    Daca refaci setarile din router, conectarea trebuie sa se realizeze automat.
    Last edited by mihaimcg; 4th January 2016 at 18:38.

  12. #12
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie sa pui user și parola pt popor n router
    Cablu care vine de la ei (modemul lor) trebuie să l bagi n router n prima gaura numita WAN și alt cablu sa vina la pc-ul tău și altul la DM de la găurile LAN

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu ma pot conecta prin WAN la internet. Doar prin cele trei porturi LAN pot face conexiunile modem - router - dream. Orice cablu pun in WAN-ul routerului mi se opreste internetul.

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Erorile de la addons nu au legatura? Am cumparat cablu null modem pentru reinstalarea imaginii, insa nu a raspuns receptorul la comenzi... Deci nu am reusit.
    Sunt conectat PPOE, atat calculatorul cat si routerul. IP-ul dinamic mi l-am setat in router, in josul paginii, cu userul si parola de la dyndns si constat ca e afisat corect cand intru in DCC pentru a schimba ceva la cccam.cfg (mi-l arata pe fundal impreuna cu 192.168......) Am incercat routerul setat IP dinamic, deci nu PPOE. Tot nimic.

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe scurt, asta e problema principala - desi totul pare sa functioneze la nivel de conexiune (chiar am vazut azi prin VLC, pe calculator, un program FTA, folosind IP-ul Dreamului), cu acelasi IP accesat pe monitor, urmat de :16001, apare asa

    Welcome to CCCAM .... SERVER
    cand accesez casuta servers, afiseaza doar rubricile host, type si cards (invariabil 0). La connected, de pilda, nu apare nimic, nici la version, node ID sau CAID-idents.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top