Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default dm 500 in retea comuna cu acces la cccam

    salut,
    am 2 receivere dm500 in spatele unui router. ambele routere se conecteaza la un cccam extern. problema-i ca daca merge unul nu merge celalalt. fiecare receiver are setata adresa individuala. routerul este un d-link 524. pur si simplu unul din routere isi schimba adresa ip in ceva care incepe cu 10.0.0.27... si evident nu se mai conecteaza la internet pt decodare. care sa fie problema?
    thx
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    126
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by khristian View Post
    ... pur si simplu unul din routere...
    Dacă receiverele au iP individual (adică diferit) nu este nici o problemă dacă sunt două sau zece, nu se influențează negativ. Sper totuși că pe lngă iP diferit au și username diferite iar routerul și cablurile de rețea sunt 100% bune.

    Revenind la receiverul cu probleme, ct de lung este cablul de rețea? Dacă ai cablu peste 2 metri atunci ncearcă să-l schimbi cu unul scurt, maxim 2 metri. Dacă nu merge nici cu cablu de 2 metri atunci trebuie mers cu el la atelier. i mai poți prelungii viața nlocuind condensatorii din jurul circuitului ASiX88796 sau poate chiar circuitul n caz că este și el afectat.

  3. #3
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu merg amandoua deodata atunci cam se pare ca tu ai o singura linie ce vrei sa o pacalesti punand-o in 2 receptoare. Ce ip ai e neinteresant atata timp cat tu te legi doar ca si client, clientul nu are nevoie nici de porturi nici de dns, doar linia pt c**am. De ce ai totusi fiecare dream in spatele unui router si nu ambele in acelasi router, nu era mai simplu?
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  4. #4
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mac
    tu de la o rceal banal l-ai diacnosticat cu cancer la plmini, caz in care, cu putine citostatice ii mai prelungeste viata.

    @ruk, are dreptate, cu inc o linie o s mearg ambele.

    scurt si fr trimis la operatie.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    126
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by ruk22 View Post
    ...Ce ip ai e neinteresant...
    Stimabili amatori de sharing, ce iP are este chiar foarte interesant. Atunci cnd receiverul nu este conectat la router sau placa de rețea a receiverului este defectă iP-ul implicit este 10.0.0.97.


  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mulyumesc mult pt raspunsuri... primul router e in mod WISP de la un vecin... problema era hardware... cred ca nu face bine contact mufa de retea...cablul este de 5 m... am schimbat cablul (alta mufa) tot cu 5 m si a pornit... posibil sa aiba inceput de cancer placa de retea...
    il tin sub observatie daca incep cu citostatice..
    multumesc mult
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut.Verifica mac address sa nu fie identice.Daca sant clone se poate sa aiba acelasi mac

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da ip local diferit la dreamuri si fara dhcp si verifica legaturile la retea

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2014
    Location
    undeva pe pamant
    Posts
    162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune cate o linie la fiecare dream. Seteaza ip-uri pt fiecare dream in parte. Poti da si cate o linie din unul in celalalt, daca ai drept de reshare.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top