Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default android DVBS2 box tv

    salut baieti ,are cineva un DVB-S2 Android TV Box care merge ca si client cccam?sunt curios cum lucreaza pe partea cu cccam ?


  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am testat oscam pe android, nu cred ca o sa gasesti cccam pentru android.

    Nu l-am testat pe un box, ci pe o tableta doar ca server. Se misca extrem de bine serverul pe o tableta, doar ca nu am gasit cum sa fac sa-si aloce IP-ul manual si nu automat (DHCP), si din lipsa de timp liber, am renuntat la teste.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    langa mare 8-)
    Posts
    201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut eu am un wetek play cu openelec instalat in nand se misca bine oscamul ca server si client.si ai avantajul de a avea un xbmc cu toate addon urile pe care vrei.nu este cccam pentru arm

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am cumparat un Android box tv care se comporta excelent in domeniul filmelor online si a televiziunii prin internet,curiozitatea m-a facut sa caut un asemenea box tv cu android si cu tuner de satelit si spre surprinderea mea am gasit cu cccam instalat in box si ma gandeam ca cineva care este mai bine informat a incercat un asemenea aparat,cei drept am gasit un singur aparat care merge cu cccam ,am vorbit cu vanzatorul si zice ca lucreaza ca si client dar numai cu o singura linie
    http://www.aliexpress.com/item/ST-An...08.3.19.k9j5Tk

  5. #5
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cauta dupa Amiko A3 Combo Sau Amiko A3 se gasesc de vanzare in RO si functioneaza cu oscam
    Google iti va gasi tot ce trebuie pt. ele
    In plus ai si garantie daca il cumperi din magazinele de specialitate din RO
    Cat despre modelul gasit de tine sa zicem ca e OK , insa dupa acel an ce faci ?
    In plus iti da garantie la el ?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu eram curios daca functioneaza un asemenea receiver cu cccam ,de oscam stiam ca functioneaza pe un receiver cu android,momentan nu am in plan sa cumpar ,doar din motive de plictiseala mai bantui pe net si am gasit acest receiver care lucreaza cu cccam si chiar m-a facut curios combinatia asta de android si cccam-newcam ,oricum este mai avantajos sa cumperi un Amiko cu putin noroc esti chiar mai ieftin in afara faptului ca ai garantie

  7. #7
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deocamdata astfel de receptoare de satelit/combo cam lasa de dorit per general fiind la ''inceputuri'' in acest domeniu
    Tot pe cele ''dedicate'' se merge si in prezent , chiar daca in anumite cazuri varianta cu android are castig de cauza
    Mai mult pe partea de multimedia , vezi Kodi s.a astfel de aplicatii pt. android
    Insa ai putea sa incerci cu openelec pe un receptor cu android - http://openelec.tv/
    Pt. mai multe detalii legate de openelec , ia legatura cu Diabloss

  8. #8
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sat one View Post
    salut baieti ,are cineva un DVB-S2 Android TV Box care merge ca si client cccam?sunt curios cum lucreaza pe partea cu cccam ?
    Qviart Undro functioneaza f bine cu cate cccamuri vrei

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    CONGO
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    The best ... se cumpara din EU si cu suport soft fff bun ...merge cccam enigma 2 si IPTV .Merita banii
    http://wetek.com/
    http://www.sat-universe.com/forumdisplay.php?f=545

  10. #10
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Wetek-ul este f bun dar din pacate nu are server

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    CONGO
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar client merge perfect...are o cunostinta si e multumit de el

  12. #12
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si care e problema iei un server aici: https://bandwagonhost.com/ si merge totul ca uns

  13. #13
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    The best ... se cumpara din EU si cu suport soft fff bun ....... - Ai scris din practica sau din ce ai citit pe ici pe acolo
    Wetek Play e dual-core si imaginile E2 nu sunt asa ''stralucite''
    Wetek Core e quad-core cu S812 si inca nu are suport pt. E2
    In general androidul + receptia dvb-c/t2/s-s2 nu prea se poate compara cu receptoarele dedicate sau cele cu imagine E2
    Si eu am fost initial tentat sa schimb Giga Blue-le pe un Amiko A3 Combo , insa când am citit despre noul A3 Combo ca nu prea.....am zis pass
    Iar A3-ul Combo are implementat androidul mai bine ca cel de la Wetek ( Amiko are echipa Fulan cu ceva experienta in domeniu )
    Acum depinde foarte mult cat de bine ''stii/stapanesti'' androidul , fiindca trebuie sa ai ''nervi de otel'' si cunostinte pt. a putea sa il ''finisezi'' asa cum vrei
    In schimb la receptoarele dedicate/cu imaginii E2 e mult mai simpla configurarea si in cel mai rau caz instalezi niste plug-in-uri dedicate sau cauti imaginea cu emu care te intereseaza
    Nu ca as fi impotriva androidului sau acestui gen de device-uri , fiindca altfel nu mi-as mai fi cumparat shield-ul tv
    Astept acum ca cei de la TBS sa scoata driverele/aplicatia pt. android sa pot conecta TBS5520 la shield-ul tv , deci....

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    CONGO
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @lupull Nu toata lumea e atat de "telectuala" de "capitala" precum Domnia voastra .EU unul cunosc acel android box prin intermediul unui prieten .Acesta este multumit de Wetek play in raport pret / calitate.In rest mi-am exprimat doar o parere ... o simpla parere.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    PLOIESTI
    Posts
    218
    Posts Thanks / Likes

    Default

    care este impresia finala despre acest aparat ?

    ma gandesc sa cumpar si eu ....cat ai dat in total pe el?

    pe mine ma intereseaza mai mult pt continutul online (filme e.t.c)
    "Orice obstacol are in el si bucuria omului care il va depasi"

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top