Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default Instalare E2 pe EVO ENfinity X2+

    Domnilor,
    Mi-a adus Mosul receptorul de mai sus. E primul receptor si prima mea experienta cu E2.
    Mi s-a recomandat openATV, ca imagine, am urmat pasii de instalare. Dupa instalare la pornire imaginea se incarca pana la 49% apoi imi cere setarile de iesire (HDMI), imagine ( 1080p si 50 Hz) iar cand ajunge la selectarea limbii imi afiseaza Deutsche si nu mai apare nicio optiune. Daca dau OK pe limba germana imi apare mesajul : Wollen Sie a Assistenten si de aici nu mai misca deloc.
    Am mai reinstalat odata imaginea cu o alta imagine din ziua anterioara si tot aceeasi treaba, nu mai misca nimic de la setarea limbii .

    Rog cei care au acest aparat sau cei cu experienta in instalarea de imagini E2, sa-mi dea idee, indrumare ce sa fac?
    Daca e normal sa se opreasca la faza de mai sus. Am gresit eu ceva sau are aparatul o problema ?
    Instalarea imaginii, zic eu, s-a facut corect, a aparut mesajul DONE. dupa care am scos stick-ul si am repornit aparatul din inrerupatorul din spate.
    O mica completare, cand am facut instalarea toate cablurile de la receptor erau conectate (antena, TV, retea) dar cred ca nu afecteaza bunul mers.
    O alta completare in tot acest timp cat se fac setarile pentru imagine (iesire, imagine, limba) nu am imagine pe TV numai pe afisajul receptorului.
    Ma intreb receptoarele care nu au afisaj alfanumeric, numai leduri, cum isi fac setarile ?

    Multumesc
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  2. #2
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La GigaBlue , pe afisaj imi apare intai - Boot - si pe ecranul plasmei imi apare acel ecran de bootare la diferite rezolutii ( isi schimba singur rezolutia )
    Apare in coltul din stanga sus o rotita dintata care se invarte , iar dupa procesul de bootare apare meniul de configurare si incepe cu tipul de conexiune ( hdmi...... )
    Cnd ajung la selectarea ''limbii'' pt. meniu eu comut cu butonul ''sageata in jos'' de pe telecomanda pana la ''romana'' si apoi OK
    Dupa alegerea limbii , continui mai departe setarile de retea si ce mai are de setat pt. prima oara si la final ii dau un restart
    Banuiesc ca si la tine trebuie sa fie aceeasi pasi de urmat

  3. #3
    nuca de cocos Mentor
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    SV.Romania
    Posts
    502
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    O alta completare in tot acest timp cat se fac setarile pentru imagine (iesire, imagine, limba) nu am imagine pe TV numai pe afisajul receptorului.
    Ma intreb receptoarele care nu au afisaj alfanumeric, numai leduri, cum isi fac setarile ?

    Multumesc
    setarile trebuiesc facute vizualizand imagine pe tv , incepand de la alegerea hdmi , ori ai setat incorect 1080p si 50hz(pune 1080i/50Hz,poate tv-ul nu duce 1080p) , ori cablu hdmi e cu probleme !
    OCTAGON SF4008 4K the best receiver enigma2 , VU+ultimo 4K,Vu+solo2,Xtrend9200 , Dream500 S , Sky Star HD2 , Antena 1.8 Circulara Al motorizata, Antena 1.6 Circulara Al Fixa Lnb Twin , 2 Antene 1.2 Ofset Fe Lnb Quad , Antena 1.0 Ofset Fe Lnb Quad , Focus Sat Full HD , FreeSat TVR HD

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai pune odata si fi atent la setari acolo unde zice coconat ca bine zice
    am patit szi eu la amiko alien

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La evo e3hd ultimele imagini open atv nu ma lasa sa folosesc telecomanda deloc. Ia baga tu open pli si vezi daca tot la fel face .

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Televizorul duce 1080p e modelul asta http://www.emag.ro/televizor-smart-l.../pd/DVZJCBBBM/
    Problema e ca pe ecranul tv-ului nu-mi afiseaza nimic, la dispozitive conectate imi apare STB(receptor) dar cand il accesez imi spune ca nu am semnal, sa verific cablul sau alimentarea cu energie electrica. Cei care au tv Sony stiu despre ce vorbesc.
    OPENPLI nu pot sa pun ca nu face imagini pentru EVO X2
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incarca o alta versiune de OpenATV (mai veche). Si la EVO M7 au avut un bug de la o versiune, pana nu le-am atras atentia ca ei compileaza imagini care nu ruleaza, au scos vre-o luna jumate numai imagini nefolositoare. Nu cred ca receptorul are ceva.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt n scop experimental şi educaţional !

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau scrie pe forumul OpenATV, desi acum de sarbatori nu am idee ce suport ar avea...


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt n scop experimental şi educaţional !

  9. #9
    nuca de cocos Mentor
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    SV.Romania
    Posts
    502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    Televizorul duce 1080p e modelul asta http://www.emag.ro/televizor-smart-l.../pd/DVZJCBBBM/
    Problema e ca pe ecranul tv-ului nu-mi afiseaza nimic, la dispozitive conectate imi apare STB(receptor) dar cand il accesez imi spune ca nu am semnal, sa verific cablul sau alimentarea cu energie electrica. Cei care au tv Sony stiu despre ce vorbesc.
    OPENPLI nu pot sa pun ca nu face imagini pentru EVO X2
    pune receptorul de proba pe RCA sau Component Video( YPbPr ) si ar trebui sa mearga.
    OCTAGON SF4008 4K the best receiver enigma2 , VU+ultimo 4K,Vu+solo2,Xtrend9200 , Dream500 S , Sky Star HD2 , Antena 1.8 Circulara Al motorizata, Antena 1.6 Circulara Al Fixa Lnb Twin , 2 Antene 1.2 Ofset Fe Lnb Quad , Antena 1.0 Ofset Fe Lnb Quad , Focus Sat Full HD , FreeSat TVR HD

  10. #10
    nuca de cocos Mentor
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    SV.Romania
    Posts
    502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @don Pedro , uite aici : http://www.sat-support.tv/forum/view...10424&start=80 , ca a mai patit cineva ca tine sau poate esti tot tu . De curiozitate , ce support are EVO ENfinity X2+ ....cine mai face imagini ptr.el , o intrebare ptr.cei care stiu ?
    OCTAGON SF4008 4K the best receiver enigma2 , VU+ultimo 4K,Vu+solo2,Xtrend9200 , Dream500 S , Sky Star HD2 , Antena 1.8 Circulara Al motorizata, Antena 1.6 Circulara Al Fixa Lnb Twin , 2 Antene 1.2 Ofset Fe Lnb Quad , Antena 1.0 Ofset Fe Lnb Quad , Focus Sat Full HD , FreeSat TVR HD

  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    192.168.0.1
    Posts
    1,277
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Seria EVO Enfinity este noua iar X2+ este varf de gama !
    Nu are 4k nativ dar inca nu se comercializeaza receptoare de acest gen in Romania. In schimb cu codecul H 265 are in mod sigur suficienta putere de calcul sa redea imaginea si sunetul ok.
    Daca pentru receptoare noi lansate 2014-2015 nu ai suport, atunci pentru altele de 3-4 ani ce sa mai spun ?

    Al meu xcombo+ este avion pe langa larga majoritate a DM-urilor si a receptoarelor bune cu OS embedded, iar X2+ "imi da fum" cu 50% in plus la procesor si RAM.

    VIX are imagini E2 cu update la 24.10.2015 !
    http://www.vix4.com/downloads/

    Recomand imaginea VIX 4 ver 2.0. O folosesc si eu pe EVO Enfinity XCombo+ si este cea mai buna dintre cele testate. (Open ATV, VIX, HDMU)
    Nu este perfecta, are mici bug-uri dar are incluse Softcam-urile by default.
    Cu skin Open PLI este cea mai buna combinatie.
    Last edited by gen70; 26th December 2015 at 18:42.

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am rezolvat problema.
    Cablul hdmi era de vina.
    Am instalat open atv, dar am cateva intrebari :
    - cum setez vremea sa-mi arate temperatura din orasul meu (Cluj-Napoca) ?
    - de unde descarc cccam si unde trebuie copiat ?

    Multumesc
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai skin-ul default, apesi butonul verde dupa care intri pe la MyMetrix Lite. Acolo bagi cod-ul localitatii tale, salvezi, restart GUI.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt n scop experimental şi educaţional !

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru Cluj Napoca weather ID-ul este: 869897

    Pentru alte orase poti cauta aici: http://weather.open-store.net/


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt n scop experimental şi educaţional !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top