Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Default Dreambox 8000 defect ?!

    La orice repornire a receptorului din stanbby,acesta ramane blocat.
    Am instalat 3 imagini,una prin null-modem.Dupa instalarea fiecarei imagine receptorul porneste,cum il opresc in standby la repornire ramane blocat.
    Initial porneste,vad in display banda verde oprita la jumatate,si acolo ramane.
    La fel se intampla la oprirea-repornirea receptorului din telecomanda,buton fata sau intreruptor spate.
    Care sunt parerile dvs. ?
    Va multumesc.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    C-ta
    Posts
    133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Posibil sa fie ceva la " flash " .
    O rezolvare ar putea fi aici : https://www.dream-multimedia-tv.de/b...threadID=15093
    sau aici : http://www.8a8f8.com/threads/dreambo...ot-boot.11786/
    Traducere cu dictionar online ....si sigur o sa fie reusita ..

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da mai multe detalii.
    Inteleg ca ai instalat de 3 ori un image.
    Ce image folosesti? Ce bootloader iti arata in display? Merge bootloader upgrade cu browserul.
    Incearca alt image. Eu folosesc experimental O.E.2.0 si Gp3 plugin pe cf cu flashexpander.
    In trecut mi-se intampla si mie sa nu mai booteze cel de pe cf, se defecta imigiul si ramanea banda verde pe jumatate...Atunci foloseam experimental in flash si barry allen pe cf cu mai multe image...Bafta.

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu il mai opri!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aceeasi problema o am si eu cu un 800se ,cu cel original....Daca ii scot hdd booteaza normal.Am impresia ca ceva e ars sau alimentatorul e defect.Si eu vreau sa stiu ce ai rezolvat(daca ai rezolvat)

    Sent from my SM-T320 using Tapatalk

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Domnilor,poate va deranjez prea mult,dar eu nu stiu ce sa mai cred sau ce sa mai fac.
    Astazi am schimbat locatia dreamului,l-am pus in camera alaturata aproape de router.Departarea ii de cca 2,5 m cablu.
    Mi-am facut un cablu UTP de 60 cm,eu ii sertizez mufele,am conectat dreamul la un calculator.
    Am luat o imagine de aici http://www.dream-multimedia-tv.de ,asa cum recomanda chris-walter,am instalat imaginea cu null-modem.
    Au decurs toate bine,doar ca nu aveam clienti,eu momentam am o linie,linie care intr-un Alma deschide.
    Am zis ca renunt la a mai"pedala",fac o pauza pana luni.
    Mut dreamul la loc in camera alaturata,si...nimic.Nu se conecteaza router-dream-pc.Cablul de la dream ii bun in laptop,cablul care-l aveam la laptop nu conecteaza router-dream-pc.
    Asta cred ca a determinat sa va inebunesc cu lipsa conectarii
    router-dream-pc.
    Intrebare: poate sa se manifeste acest fenomen din vina laptopului,a os ? Eu parca nu cred,dar cine stie.
    Mai mult,nu se conecteaza dreamul nici fara fir.
    Multe scuze si totodata multumiri.
    Craciun fericit.

    Last edited by ghita_49; 24th December 2015 at 22:24.

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa gasesti o alimentare noua la dm. Sau studiaza cu atentie condensatorii electrolitici de pe placa.
    Daca sunt umflati, scursi sau de ce nu uscati. Posibil sa fie si altceva defect dar o alimentare noua este ca o noua viata.

    Success. Craciun Fericit !

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am instalat imaginea cu null-modem.
    - ma intreb oare de ce

    de ce nu pui https://www.dream-multimedia-tv.de/d...-ueber-browser de aici ?
    este boxa originala ? sau Clona - si ce imigi ai pus - sau iti ruleaza acuma ?- asa cum merge pe hopaite

    Sau- ai legat la USB ceva Hub cu Readere ?( smargo)
    Eu folosesc Dream Elite la a mea- si cu Hub legat mai imi face citeoadata faza asta sa se opreasca la mijloc de drum- boot- dar fac boot fara hub- si il pun dupa

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top