Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    CONGO
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default Sunray SR4 V2-JIJI CABLU

    Putin ajutor va rog pt ca nici in ruptul capului nu mai reusesc sa startez jiji cablu cu ke**s pe cccam.Am pe el imaginea TSimage-3.0-OE-2.0-dm800sev2-2015-03-15-ramiMAHER .Pe Sunray SR4 cu sim A8P mergea brici.Daca puteti via email [email protected] -- un cccam.prio si ev var/ k**s functional .Ori o solutie cu alt emulator .Va multumesc anticipat

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    CONGO
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc Domnule am sa incerc si te anunt de rezultat.Pana atuci ...CRACIUN FERICIT!

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    CONGO
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat ... si nimic in continuare black

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal, cred ca esti familiarizat cu acest receptor dar iti repet pasi exact cum urmeaza:
    -Dupa ce ai pus imaginea si ai facut setariile pentru retea urmezi pasi exactcum iti scriu:
    Pe ecran intreg apesi butonul -ALBASTRU urmat de -SOFTCAMS apoi iar butonul -ALBASTRU -INSTAL/REMOVE si downloadezi CCcam 2.1.3 sau pe care o vrei.
    Dupa ce ai instalat CCcam repeti procedura numai ca in loc de -INSTAL/REMOVE apesi butonul -VERDE -RESTART CCCAM.
    Cu DCC intri in " USR " clic dreapta si creezi un folder numit " keys" dai atribut 644 iar aici vei introduce SoftCam.Key.
    In "ETC" vei pune CCcam.cfg si CCcam.prio, la CCcam.cfg vei pune atribut 755 iar la CCcam.prio atribut 644.
    Dupa ce ai finalizat tot dai inca un restart la cam si totul functioneaza perfect , sa tii cont ce am scriis si mai sus..
    Bafta .... Daca ai probleme nu ma ezita sa ma contactezi ...

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    CONGO
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu merge si pace.Am schimbat si imaginea in Merlin-3_-dm800sev2-20151025-ramiMAHER am facut toate setarile intocmai dar ...black total .Merge in share dar cu k+++s internal nimic.NU POT INTELEGE CE NAIBA ARE

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    C-ta
    Posts
    133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ti'a spus omul exact care's pasii de urmat , trebuie sa functioneze .
    Am trimis un maill la tine , citeste......... !

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    CONGO
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exact asa am procedat si nu merge.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    C-ta
    Posts
    133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai incercat sa pornesti ( fortat ) emu din TELNET ....?
    emu = 3C sau altul !
    sa pui atributele corespunzatoare , locatiile sa fie bune .

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    CONGO
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc 😃gilboa😃 cu ajutorul tau am rezolvat RESPECT

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    CONGO
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Una pesta alta am rugamintea pt admin sa anuleze banarea lui gilboa pt ca omul a vrut sa ajute !Respect pt el !
    Iar receptorul SR4-V2 sim 2.2 este peste asteptari foarte rapid cu blindscan pt sat/ terestru T2/ si cablu. Versiunile anterioare nu "stiau" ...
    Iptv mergefara blocaje si ff rapid .Se incalzeste foarte putin fata de celelalte versiuni / temp ambient 22 -spin cooler 2900 -temp aparat 37 .Pt 247USD pret total ...este super ok

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am si eu un DM800 cu tuner Sunray si vreau sa-l folosesc pe cablu RCS dar nu gasesc pe nimeni sa imi instaleze o imagine . Sunt din Bacau dar trimit oriunde in tara DM-ul daca imi recomandati un service sau un coleg de incredere . Va multumesc anticipat pentru ajutor !

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    CONGO
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai rezolvat problema?Daca nu da un pm

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am rezolvat , ti-am dat PM , multumesc pt ajutor !

  14. #14
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    681
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Inzaghi View Post
    Nu am rezolvat , ti-am dat PM , multumesc pt ajutor !
    Nu trebuie nici o imagine speciala, merge cu oricare, trebuiedoar un satelites.xml in care sa bagi frecventele de cablu si o anumita setare in configuratia satelitilor

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tutu View Post
    Nu trebuie nici o imagine speciala, merge cu oricare, trebuiedoar un satelites.xml in care sa bagi frecventele de cablu si o anumita setare in configuratia satelitilor
    http://www.rdi-board.com/threads/157...92#post1412192

    Am facut cam ce zicea aici si nu mi-a iesit ... nu vede niciun serviciu

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top