Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    368
    Posts Thanks / Likes

    Default Defect sau Virus

    Īntrebare am o probleme cu un Akai V 55 căteodata se īntuneca displai-ul functionează dacă știu unde ce găsesc numai că nu se vede nimic revine cu un restart dacă reușesc să nimeresc atingerile dacă nu atunci scot bateria restartānd īn acest fel. Cucoana de la Altex a spus ca să dau un rest am dat si intradevăr a și ținut o perioada de trei zile dar acum din nou a inceput sa faca. Este drept ca mai rar adica de două ori intr-o săptămānă. Am observat că se īntămpla mai ales inainte de reset cīnd foloseam mai mult internet comvorbire etc. După ce am īnchis convorbirea si să spunem că peste 10 minute īncercam să acesezi telefonul ecranul nu se vedea nimic.
    Oare telefonul este de vină sau vreo aplicație īncărcată sau vreun virus? Aștept opinia voastră mersi anticipat de răspuns

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    368
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nimeni nu stie

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    368
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar nimeni nu se pricepe

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai sanse sa fie problema numai de soft dar exista si posibilitatea ca vreo componenta interna sa nu functioneze la parametrii.
    Parerea mea este ca exclus virusi. Se poate incearca o updatare sau resoftare a androidului din telefon.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa-l folosesti doar cu aplicatii din google play si daca tot face asa du-l la garantie.

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Default

    black screen smartphone...cauta pe google.La un model nokia cu butoane aveam problema asta,am schimbat banda flat, nu stiu daca smartfonurile au asa ceva

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    368
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc de opinii

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top