Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    872
    Posts Thanks / Likes

    Default pc-dream-router?!

    La orice imagine instalez nu se"vad"pc-dream-router.Se conecteaza pc-dream,routerul nu vrea.Am incercat LAN si WLAN,
    am introdus si DNS primar+secundar,routerul ii la ultima versiune de soft,restart am dat la dream,router.
    Ce sa-i mai fac ? Va multumesc.
    Aceasta situatie o am de azi dimineata.


  2. #2
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai secundar de ce ai introdus....? Pune ip fix fara dhcp ceva de genul daca ai router 192.168.1.1 la dm pune 192.168.1.111 , netmask 255.255.255.0 , gateway 192.168.1.1 ,primary dns 192.168.1.1 si secundar 0.0.0.0 . Use a gateway yes la dm pres ok to activate.
    Tre sa mearga , incearca sa dai si un ping la dm.....



  3. #3
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica si cablurile in caz ca nu vrea ...daca nu ...hasta la vista



  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    872
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by danetzd View Post
    Verifica si cablurile in caz ca nu vrea ...daca nu ...hasta la vista
    n-am inteles"....hasta la vista".ce ai vrut sa scrii?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    sibiu
    Posts
    360
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Adica sa iti iei adio de la router si la gunoi cu el. Apropo, ce marca e?
    VU+ UNO (BlackHole) & Dreambox 500+ S, LNB Inverto Black Ultra, antena 1.1 m TRIAX, Optibox H-H DM3800 USALS, Telekom - Focus - Freesat

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    872
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Lalipuk View Post
    Adica sa iti iei adio de la router si la gunoi cu el. Apropo, ce marca e?
    Am la router ASUS RT-N10E Wireless N conectat un calculator si un receptor Alma in LAN.Mai am un laptop si dreamul 8000 folosite LAN sau WAN.
    Toate au functionat,si functioneaza,fara probleme cu exceptia
    dreamului.Asta cand da"boala"in el nu vrea sa vada pc si routerul,poate invers.
    De unde si ce genereaza aceasta anomalie?
    Sa fie din calculator vreo interdictie(antivirus,...) care
    impiedica doar dreamul,sa fie doar la unele os,sa fie din imaginea instalata?
    Poate cineva stie sa ma lumineze pe mine,poate mai au si altii
    nevoie de asemenea sfaturi.
    Multumesc.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    sibiu
    Posts
    360
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar ai deschis portul pentru comunicatii cu dreamul? 12000, 16000....etc. D'astea...
    VU+ UNO (BlackHole) & Dreambox 500+ S, LNB Inverto Black Ultra, antena 1.1 m TRIAX, Optibox H-H DM3800 USALS, Telekom - Focus - Freesat

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Romanik-SatLand
    Posts
    277
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incarca imaginea de la 0 pe dream

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top