Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 16 EUR (16%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts Thanks / Likes

    Default TPS on Kaon decoder

    how to get tps on kaon dishtv receiver.

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2005
    North Waziristan,MirAli,Pakistan
    Posts Thanks / Likes


    i think it cant,it has no facility of upgrading from the net.
    Abdur-Rehman Dawar.



Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. tfc ART decoder
    By bombastik in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 6th June 2006, 13:06
  2. TPS on Kaon decoder
    By salman2000 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 8th January 2006, 15:34
  3. Decoder FTA
    By Jordan in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 12th October 2005, 19:44
  4. KAON 570 HCI PVR sau KAON 570KSC
    By Danny7 in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 2nd January 2005, 17:57

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Back to Top