Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default Ma lasa placa sau ... ma lasa capul?

    Salutari
    Mi-am schimbat sistemul si in urma instalarii placii ss1 cu driverul tt premium 2.17d am inceput sa am probleme pe care
    inainte nu le aveam sau poate le puneam pe seama sistemului slabut pIII la 500 cu care lucram in modul soft.In momentul
    actual,la intervale relativ scurte 2-3 minute sau mai mult,se intrerupe sunetul pt.o perioada de fractiuni de sec.si se
    poate bloca si imaginea.Toate acestea le-am pus pe seama sist.vechi care ajungea sa foloseasca 100% si chiar mai mult din procesor.Trebuia
    si in momentul de fata trebuie sa resetez placa din setari\device list iar intreruperile se regasesc in
    file\proprietati\filtre\default directsound\proprietati\advanced\breaks.
    Nu stiu daca "incepe sa ma lase placa",apare un conflict undeva sau nu am instalat-o bine ?Poate de la setarile de sunet?
    M-am gandit initial la s2-emu 1.074 dar se intampla si la prog.fta.
    Astept orice sfat pt.ca ma deranjeaza aceasta intrerupere
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intreruperile apar numai in modul soft? ai cumva sb creative?

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @cosmin_v
    Acum nu mai vrea nici hardware sa mai deschida, lucru pe care l-am omis sa-l specific
    Sunetul este integrat pe o placa de baza Asus delux cu chipset nforce nvidia2
    Cred ca pe sistem nu am instalat nici un directx si acest lucru este necesar-am vazut pe site-ul de la hauppage cand am urmarit ultima versiune de driver
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1) schimba slotul PCI, probabil e o problema de irq-uri
    2) directx ai mai mult ca sigur instalat, este inclus in xp si in sp-uri. oricum, instaleaza-ti directx 9.0c
    3) driverele de nforce2 au multe buguri, eu folosesc acum 4.27 care mi se pare cel mai stabil

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Humax !!!!! noua realizare ce se lasa asteptata
    By strongman1960 in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 21st November 2004, 19:06

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top