Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default Spliter satelit?

    Am nevoie de un sfat.
    Am un Duo2 conectat la unul din tunere de sat cu 1 cablu care aduna 8 sateliti printr-un diseq 8 in 1. Ca sa nu mai targ un alt cablu de la un alt switch 8/1 as vrea sa mai conectez un receptor pe acelasi cablu, dar care nu va merge niciodata simultan cu Duo2. Ce spliter trebuie sa folosesc pentru asta? 2 way cu power pass?
    [email protected] HD51,[email protected] HD2400, T90 5e-28e, offset 80-1w

  2. #2
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da, sau direct prin loop de la iesirea receptorului Duo 2

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am loop la duo2, am dual tuner pe un slot si 1 tuner C/T pe celalalt slot.
    Mersi pt raspuns.
    [email protected] HD51,[email protected] HD2400, T90 5e-28e, offset 80-1w

  4. #4
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    atunci spliterul de care aminteai, caz in care va functiona sau unul sau celalalt dar nu impreuna sau pui un Stacker - Destaker si functioneaza ambele independent (adica amandoua deodata)

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    82.7° N 114.4° W
    Posts
    991
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stacker-ul trebuie alimentat la curent ?

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    un model de stacker-destacker cu pierderi mai mici de semnal?
    [email protected] HD51,[email protected] HD2400, T90 5e-28e, offset 80-1w

  7. #7
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ibiza View Post
    Stacker-ul trebuie alimentat la curent ?
    depinde de tipul lui, la unele alim direct de receptor la altele numai partea din casa.
    nu are pierderi semnificative acest aparat.



    P.S. cred ca ti-ai dat seama ca trebuie in acelasi timp sa schimbi si LNBurile cu Twin si sa ai 2 Diseqc-uri 1x8

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top