Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default CAM ****** Digi Cablu

    Salut,
    Știe cineva dacă noile CAM-uri Irde+o pentru Digi Cablu sunt tot CI+?
    Sau sunt compatibile și cu tv-urile care au doar CI.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    142
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sunt CI+ scrie si pe ele, pentru TV-urile care au CI simplu sunt alte solutii.

  3. #3
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa inteleg ca pe noile cam-uri CI+ de dvb-c rcs exista :
    - implementat separat softul pt. decriptarea prg. criptate la rcs
    - se poate folosi pe acelas cam si o alta cartela de la alt provider
    Acest cam ****** sunt ca : GigaBlue Twin Cam , Diablo Cam Light s.a asemenea modele

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    142
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu sunt multisistem ca cele mentionate de tine, este posibil sa mearga in ea tot un card ******, alt sistem nici gand.

  5. #5
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Camurile CI+ ****** de la Digi DVB-C nu au nevoie de nici un card. Chiar azi am fost la un coleg si am montat unul. Am sunat la RDS si in 2-3 minute cat am discutat la telefon cu operatorul sa facut lumina
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  6. #6
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OK , am inteles chestia cu ''nu au nevoie de nici o cartela/card'' ca la modelele ''vechi/nagra'' care erau imperecheate
    Insa am inteles ca au LACAS de introducere a unei CARTELE , pe langa decriptarea pe care o face cam-ul fara nici o CARTELA
    E , in aceasta situatie sunt eu interesat daca acest nou cam poate fi folosit pe langa destinatia initiala ( dvb-c ) si cu o alta cartela
    Chiar si doar ixrxdxextxo , insa de la alt provider de exemplu , fiindca altfel......
    Degeaba am eu cam cu slot liber de cartela daca nu pot folosi macar o cartela de acelas gen de decryptare , pe langa functionarea ''principala'' a noului cam ( dvb-c )

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by artic View Post
    Sunt CI+ scrie si pe ele, pentru TV-urile care au CI simplu sunt alte solutii.
    Cam ce solutii sunt pentru TV-urie car au CI simplu, ca ma intereseaza pentru un TV mai vechi ?

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Oradea
    Posts
    291
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar si pe mine ma intereseaza pentru cele care au CI simplu?
    Eu mi-am gasit o solutie am comandat un receiver Kaon HD PVR si am rezolvat problema.
    .:: Get Rich Or Die Tryin' ::.

  9. #9
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cam ce solutii sunt pentru TV-urie car au CI simplu........ - Ar fi doua :

    1 - Daca respectivul model este un model 2009 sau 2010 , atunci s-ar putea cauta/gasi pe site-ul fabricantului vreun upgrade de fw care sa il faca ''compatibil si cu CI+
    Unii posesori de tv-uri mai vechi asa si-au ''rezolvat'' aceasta prb.

    2 - Daca insa e un model mai vechi de 2008/2007 si nu exista acel upgrade de care am scris la vers. 1 , atunci ''rezolvarea'' acestei prb. a scris-o BDorin
    Sa iti cumperi un receptor HD dvb-c compatibil CI+ sau de ce nu sa ''inchiriezi'' unul de la rcs sau dth-ul la care esti abonat
    Mai ales ca la rcs primul receptor sd/hd ''inchiriat'' mi-se pare ca e GRATUIT

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Oradea
    Posts
    291
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da primul ii custodie si al 2 ilea chirie 5 lei pe luna, eu ascult posturile radio si cand ii inchid tvul prin amplificator si mi se renteaza acuma cum la Oradea au bagat in loc de Pro FM, au bagat DiGI FM nu mai am unde il asculta doar de pe receiver sau online de pe telefon sau PC.
    .:: Get Rich Or Die Tryin' ::.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top