Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: bulsat 39

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Lightbulb bulsat 39

    salut am lini bune de polaris si bulsat pe 39e si nu deschide nici un program ?
    folosesc cccam 2.1.3 , trebue setat ceva la lini sa mearga ? sau trebue cu oscam ?
    va rog cine are poate sa imi spuna

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviusco View Post
    salut am lini bune de polaris si bulsat pe 39e si nu deschide nici un program ?
    folosesc cccam 2.1.3 , trebue setat ceva la lini sa mearga ? sau trebue cu oscam ?
    va rog cine are poate sa imi spuna

    Oscam only...cu Cccam nu deschide.

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Red face bulsat

    Quote Originally Posted by robi22 View Post
    Oscam only...cu Cccam nu deschide.
    oscam simplu sau oscam+cccam , ca eu pentru oscam simplu nu am setari facute

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviusco View Post
    oscam simplu sau oscam+cccam , ca eu pentru oscam simplu nu am setari facute
    Doar in Oscam deschide--daca ai linie C o bagi in Oscam si merge.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Vutcani, jud. Vaslui
    Posts
    361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici la mine nu mai deschide de mai bine de o lună. Am Alma s2200 și înainte mergea impecabil bulsatcomul.acum e întuneric

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se deschide cu Oscam.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Question bulsat

    eu am doar oscam+ccam , drebue sa fac alta configurate pentru oscam cred ?

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Talking bulsat

    cine imi da si mie o config de oscam pentru focus si sct 13e hd

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top