Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default dth romanesc in alte tari ?

    care dintre digi, focus sau max merg in afara tarii? m-ar interesa mai exact in spania, madrid. m-a pus un prieten sa intreb daca merge sa isi ia de aici si sa il instaleze acolo.
    Bravo J.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    España
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    digi tv merge 100%
    Max tv am auzit ca merge dar cu antena mai mare.Asta in zona Castellon.Nu stiu sa-ti zic la Madrid dar ar trebui sa mearga si acolo.

    Focus - nici o sansa.

    Respect

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    españa
    Posts
    1,125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dadius
    digi tv merge 100%
    Max tv am auzit ca merge dar cu antena mai mare.Asta in zona Castellon.Nu stiu sa-ti zic la Madrid dar ar trebui sa mearga si acolo.

    Focus - nici o sansa.

    Respect
    referitor la cele spuse de tine digi tv se receptioneaza mai dificil decat max tv, max merge si cu antena de 0.6m iar digi tv imposibil cu antena mai mica de 0.8m
    Fiti Aliati
    Dreambox

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merg sigur toate firmele, iti trebuie o antena de cel putin 120,daca e mai mare e si mai bine si un LMB mai bun.

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    españa
    Posts
    1,125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    man cred ca vorbesti prosti focussat in spania nu se prinde poti sa te pui sin cap ca nu prinzi nici cu antena de 2m
    Fiti Aliati
    Dreambox

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    España
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sincer nu cred ca peomul nostru il intereseaza variante cu antene mai mari de 1m

    eu am zis de digitv ca asta am eu. acu daca max merge si cu antena mai mica .....gresala mea.nu stiam. eu pt digi am una de 85 cm. am semnal intre 53% pe un transporder si 75% pe cel mai puternic. Semnalul l-am verificat cu un skytar2 pt ca reciverulo de la digi se stie cum merge

    respectele mele

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    España
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e....omule.fi si tu intelegator. nu toata lumea e pasionata de sateliti si chestii din astea. sunt inca oameni care habar nu au ca se pot prinde"romanii" pe satelit tot asa cum erau si inainte cei care "se jurau" ca decodeaza ProTv si TVR si etc.

  8. #8
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,953
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by teqi
    belgia roeselare digi cu antena de 0.40 merge chiar si daca ploua
    asta-i cea mai tare si altii se chinuie in Bucale cu antene de 1.8-2m pe timp de ploaie.

    @Piciule

    pai sa nu-ti vina sa bei o cisterna de bere

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In madrid merge cu antena 0.6 lnb 0,3db cind ploua uneori sunt problme dar in rest ok semnal 80%

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am specificat digitv bineinteles

  11. #11
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,953
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @tegi

    clar man si la mine merge cu 0.90 de zbirniie.
    asa ca nu pt mine i-mi fac probleme , ci pt @Piciu nostru , ce-o sa faca cind aude ca tu vezi cu 0.40 , fara probleme si el se chinuie cu 1.80 in Bucale.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by teqi
    eu nu am scris numai asa .umblu mult in europa si ma uit peste tot la digi ca antena mai mare de 0.40 nu pot pune pe masina ca nu e statie CATV la mine
    si merge bine poate mai bine ca la noi in tara ma refer la semnal nu cade asa de repede
    Da...interesant,Digi(conserva) are alimentare de 12 sau 24 V...... si nu stiu...?
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default DTH ROMANIA

    FOCUS SAT nu merge in spania(poate cu o antena de min.2.5 M)
    DIGI TV si MAX pot fi receptionati in peninsula iberica cu antene incepand de la 0.60 M dar este recomendabil o antena de 0.80M ptr. DIGI TV
    ....Si inca ceva....cu o 1 antena de 0.80M se pot receptiona amandoi satelitii ...adica MAX si DIGI....5° si 0.8°
    BAFTA si IN AN BUN LA TOTZI FORUMISTII

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bine ca esti mai destept de cit altii...sau nici macar nu stii sa explici ..."desteptule"
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by teqi
    Da...interesant,Digi(conserva) are alimentare de 12 sau 24 V...... si nu stiu...?



    mare ii gradina lui domnu !
    Bine ca esti tu luminat..... nici macar nu stii sa explici ..."desteptule"
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top