Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15

Thread: viasat 5 E

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default viasat 5 E

    salut
    cineva din judetul hunedoara imi poate spune daca intra viasaturile de pe 5E,viasat film action ,comedi,clasic si cu ce antena si cat semnal
    Eu mai mult de 32 % nu amprins cu antena de 1,40.
    multumes

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    166
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stau in zona ta, dar cu o antena de 1.4 ar trebui sa ai semnal mai mare, sa zicem undeva pe la 55%-60%, daca te referi la programele sd. Acum depinde si de receptor cum afiseaza nivelul semnalului. Pe mine ma intereseaza frecventa 11265 h 30000. Mai demult aveam semnal la limita dar mergeau, acum nu am semnal. Voi ce semnal aveti si cu ce antena?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am vu uno ,pe canalele sd ma intereseaza, ca hd nu se deschid

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai antena dereglata sau cam slaba la receptie.
    In Bucuresti intra pe toroidala de 90 cu 45-47% pe Duo2, deci la tine care esti mai in nord si cu antena de 1,4 ar trebui sa intre muuuult mai bine!
    [email protected] HD51,[email protected] HD2400, T90 5e-28e, offset 80-1w

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    problema este ca am niste nuci la vreo 20 m,semnalul pe acele transpondere nu este stabil
    cineva din vestul tarii sa imi spuna cum este semnalul

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In Timisoara, eu le receptionez cu o antena de 100, cu SNR: 53-59 %. Doar canalele SD. Insa nu-mi deschide.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default viasat 5 E

    am incercat si cu antena de 1,40 si cu un triax de 105, este acelasi semnal cu fluctuatii,receptorul este vu uno
    o sa incerc sa schimb locul de amplasare
    Pe aceste frecvente 12054 V,12034 H pe ASTRA 4A, 4,8E (Viasat film,Viasat Comedi,Viasat Action,Viasat Clasic,Viasat Drama) cand imi apare semnalul cand dispare
    Multumesc

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default


    photo hosting

    [img=http://s12.postimg.org/3og2us3rh/WP_20151105_003.jpg]
    screencast


    Deva, offset 110, alma s2200
    calitatea semnalului oscileaza intre 50 si 60%

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc roofs
    concluzia trebuie sa schimb locatia antenei,sambata o sa incerc

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adimosu View Post
    am vu uno ,pe canalele sd ma intereseaza, ca hd nu se deschid
    esti sigur de cele HD ?





  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jud. Satu Mare Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si la mine deschide HD.

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    090f? sau 093e?
    [email protected] HD51,[email protected] HD2400, T90 5e-28e, offset 80-1w

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    166
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Confirm si eu ca se deschid cele emise in HD doar ca se deschid mai greu. Cel putin la mine trebuie sa astepti mai mult.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    alvesta suedia
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Numai 090F deschide!

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se deschid si cele HD, dar trebuie sa astepti un pic.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top