Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Bătrn fără minte Expert
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Calare pe măgar
    Posts
    1,695
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum programez un ford

    Salut
    Am o intrebare mare
    cum programez un computer (PCM) de ford ca sa primeasca o cheie fara sa am cheile originale
    mi sa ars cipul de la bobina de inductie si am gasit alt computer indentic dar fara chei
    cheile la ford nu se pot programa ele vin cu un cod fix si trebuie computerul sa fie programat ca sa accepte cheia
    dileru de ford vrea $500 iar astia care taie chei vor $200
    se zice ca daca faci reflash la computer la prima pornire e posibil sa citeasca cheia noua
    acum e intrebarea mare e cineva de aici care foloseste Silca SBB V33 Immobilizer sau IDSvcm 2 ?

    mersi mult

    ps. am schimbat chipul de la bobina 4 am scinteie acum dar am tutut chipul de la injector 1 care pise acum ntruna
    pot sa-i fac bypass la starter si la benzina dar nu gasesc chipul care vine de la krank shaft ala care da scintei si curent la injectoare si bobine

  2. #2
    Junior Member Junior
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se poate face immo off in ecu...trebuie citit eeprom,sau dupa caz flash ori procesorul virginizat...ce ecu ai ?

  3. #3
    Lenes din nastere Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Pe langa Oltet la vale
    Posts
    413
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O adresa cu programul de reflash-uire
    http://www.myfreemediacloud.com/012/...ids.88.01.Full.

  4. #4
    Bătrn fără minte Expert
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Calare pe măgar
    Posts
    1,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut
    am ecu = 5l8a 12a650-AAD
    2006 escape
    este asa de ermeric inchis ca pe ala vechi a trebuit sa-i tai o gaura cu flexul
    am schimbat 2 driveri si un chip cu 16 picioare am scinteie unde nu aveam dar am f*utut ceva ca injectorul de la unu pise intruna
    pe asta nou care l-am cumparat l-am f*utut dinou nu mai are scinteie la unu cred ca am lasat o bobina stricata ne schimbata
    daca as sti care e epromul care e cu cheia ar fi perfect sau daca as sti care este draiverul care vine de la krankshaft si da curent la driverele de injectoare si scinteie iar ar fi perfect
    da pot sa-i fac reflash dar trebuie sa cumpar vcm 2 modul si sa platesc sa scot flashul original
    mersi de ajutor




    Quote Originally Posted by betrescudan View Post
    se poate face immo off in ecu...trebuie citit eeprom,sau dupa caz flash ori procesorul virginizat...ce ecu ai ?

  5. #5
    Bătrn fără minte Expert
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Calare pe măgar
    Posts
    1,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu pot sa intru acolo ca sare in sus antivirusul



    Quote Originally Posted by vulpea View Post
    O adresa cu programul de reflash-uire
    http://www.myfreemediacloud.com/012/...ids.88.01.Full.

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by betrescudan View Post
    se poate face immo off in ecu...trebuie citit eeprom,sau dupa caz flash ori procesorul virginizat...ce ecu ai ?
    Se poate, doar ca dupa ce-i face ImmoOff, masina sta la dispozitia celor care vor sa o porneasca cu surubelnita
    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cartof_prajit View Post
    nu pot sa intru acolo ca sare in sus antivirusul
    Da nea Ioane, ai mare grija, cade drobul de sare in capul copilului
    De ce nu opresti antivirusul ?
    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  8. #8
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la prieteni ai incercat ? chiar daca-ti cer 200, este mai ieftin decat sa experimentezi pe banii tai

    http://www.automotivelocksmithedmonton.ca/car-key-programming-edmonton/

    Vezi ce laudarosi sunt ?


    We provide a massive list of services in the auto diagnostics world, including diagnostics work, ECU remapping, ECU coding, immobilizer issues, mileage correction and many more.
    Last edited by -=SAT=-; 16th October 2015 at 00:26.
    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  9. #9
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cartof_prajit View Post
    este asa de ermeric inchis ca pe ala vechi a trebuit sa-i tai o gaura cu flexul
    capacul este lipit, se desface usor, trebuie putin cracanat cu o surubelnita
    ai facut fotografii dupa ce ai deschis capacul ?
    Last edited by -=SAT=-; 16th October 2015 at 00:36.
    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  10. #10
    Bătrn fără minte Expert
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Calare pe măgar
    Posts
    1,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu se desface usor cu toporul si barosul am descgis capacul

    Acum vreo 30 de ani in urma stiam sa corup epromul si cind dadeam drumul procesorul il scria dinou ca virgin
    fosta-i lele ce ai fost acum tolul pe chioru di drumul la pechia



    .
    .
    Quote Originally Posted by -=SAT=- View Post
    capacul este lipit, se desface usor, trebuie putin cracanat cu o surubelnita
    ai facut fotografii dupa ce ai deschis capacul ?
    Last edited by cartof_prajit; 16th October 2015 at 06:29.

  11. #11
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nea Ioane, procesorul ala mare, are o umflatura ? Este plesnit ?
    Pe mufe se vede ca si cum si-au luat apa, sau ?
    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  12. #12
    Junior Member Junior
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default

    immo off nu inseamna si deblocare a blocului de chei....asa ca hotii pot sa spere...immo off inseamna anularea codului de chei...adica aceeasi lama va porni si fara chipul din chei
    CHIPTUNING CAR SERVICE...EU CLONES TOOLS CHIPTUNING

  13. #13
    Bătrn fără minte Expert
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Calare pe măgar
    Posts
    1,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dane e bine si asa cum zici tu
    vezi de la bobina care citeste codul keii merge undeva sub bord unde nu pot sa ajung la imobilizaer
    asta citeste codurile ce le transmite cheia si le transforma in data si le trimite la computer
    daca as ajunge la el fac scurt intre 4 si 9 si porneste masina fara cheie
    la computer pot sa am acces numai intro parte deasupra dedesupt numai daca tai carcasa deasupra sint 2 eprome
    nustiu care e ala care tine minte codul cheii ca l-as schimba cu unul de la care am cheie
    aici imediat vene vijelia si masina asta e veche 2006 dar e curata si e 4X4 am vruto pentru baba mea are una la fel dar nu e 4x4

    ps uite aici sint 2 eprome cred ca le schimb pe amindouă

    .
    Last edited by cartof_prajit; 17th October 2015 at 19:36.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top