Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Romanik-SatLand
    Posts
    277
    Posts Thanks / Likes

    Default Formatare hdd WD2500JS luat din receptor INDI

    Asa cum am spus si in titlu,de curand am pus mana pe un receptor de cablu ,,INDI'' cu cardul aferent.Neinteresandu-ma decat hdd din el am zis sa-l pun la treaba.Doar ca atunci cand am vrut sa-l formatez ori sa-i aloc o litera nu ma lasa sa-i fac nimic.Va rog un pic de ajutor!
    Am incercat diverse programe.
    Hdd-ul este : Western Digital de 250G(WD2500JS-55MHB1).
    Orice sfat este binevenit.
    Multumesc.


  2. #2
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incerca sa il formatezi sub linux, daca nu merge nici asa atunci il scrii cu 0 cu utilitarul de la western digital. Eventual un Hiren's Boot CD te poate ajuta mai mult.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Romanik-SatLand
    Posts
    277
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si de unde pot lua utilitarul asta,te rog un link.
    thanks


  4. #4
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Uite aici http://www.hirensbootcd.org/files/Hi...ootCD.15.2.zip il scrii pe un CD si bootezi cu el. Nu stiu cum sunt versiunile astea noi, dar trebuie sa ai undeva utilitare pentru HDD si acolo ar trebui sa ai si WD data lifeguard care iti testeaza daca HDD e bun, tot in acel utilitar poti sa faci o scrie cu 0 la tot hdd

    O sa dureze ceva, dar daca altfel nu reusesti asa sigur o sa mearga (practic e un low level format). Dupa ce il scrii cu 0 ar trebui sa poti sa il partitionezi din windows si sa il formatezi cum iti place tie.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  5. #5
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sub win te duci la - Administrative Tools - Computer Managment si apesi pe Computer Mana...
    Daca este ''vazut'' hdd-ul , prima oara te va intreba daca ii dai voie sa ii faca MBR-ul
    Ii dai YES si apoi iti va aparea una/doua sau mai multe ''partitii linux'' nepartitionate in win
    Pe fiecare partitie in parte ii dai DELETE , pana când din toate partitiile initiale , apare doar una
    Apoi creezi NEW VOLUME/PARTITION si dupa ce ai creat noua partitie/volum iti va aparea si in win cu litera in cauza/dedicata
    De aici sper ca stii sa te descurci , am zeci de astfel de situatii zilnic la serviciu
    Verificarea hdd-urilor de pe receptoare diverse dvb-s/dvb-t/iptv

  6. #6
    Complicated & Antisocial Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    792
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yope2a View Post
    Asa cum am spus si in titlu,de curand am pus mana pe un receptor de cablu ,,INDI'' cu cardul aferent.Neinteresandu-ma decat hdd din el am zis sa-l pun la treaba.Doar ca atunci cand am vrut sa-l formatez ori sa-i aloc o litera nu ma lasa sa-i fac nimic.Va rog un pic de ajutor!
    Am incercat diverse programe.
    Hdd-ul este : Western Digital de 250G(WD2500JS-55MHB1).
    Orice sfat este binevenit.
    Multumesc.
    Pastreaza receptorul din care ai hdd-ul, am intalnit situatia in care rec-ul aplica o parola la hdd.
    Daca e parolat, te pot ajuta.
    Cumpar/colectez Caut TT-connect S2-3600/Pinnacle PCTV Pro 452e

    Vand

  7. #7
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am un wd extern de 500GB, pe care nu-l mai vede computerul si care e aproape plin. o solutie, va rog

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    Bucuresti
    Posts
    141
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    am un wd extern de 500GB, pe care nu-l mai vede computerul si care e aproape plin. o solutie, va rog
    scoate-l din cage-ul extern, leaga-l pe direct intr-un desktop si apoi vezi ce e de facut
    oricum daca nu ti-l vede in BIOS-ul desktopului doar la laborator se mai poate face ceva pentru el

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top