Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 1 EUR (1%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
 1. #1
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Oct 2015
  Posts
  250
  Posts Thanks / Likes

  Default Leand-ing - TVCS.

  GRILA ANALOGICĂ LEAD-ING-TVCS 1 OCTOMBRIE 2015

  1.Sport.ro
  2. Film Cafe
  3. TVR 2
  4. Nasul TV
  5. Discovery Channel
  6. B1 TV
  7. Național TV
  8. Etno TV
  9. Dolce Sport 1
  10. Taraf TV
  11. Da Vinci Learning
  12. TVR 1
  13. Prima TV
  14. Antena 1
  15. Pro TV
  16. Acasă TV
  17. Cartoon Network/TCM
  18. Eurosport România
  19.Realitatea TV
  20. Pro Cinema
  21.Animal Planet
  22. Kanal D
  23.Viasat History
  24.Digi 24
  25.Antena 3
  26.Favorit
  27.Diva
  28.AXN
  29.National Geographic
  30.Eurosport 2
  31.Minimax/C8
  32.N 24
  33.Disney Junior
  34.Euforia Lifestyle
  35.Disney Channel
  36.TCM 24/24
  37.România TV
  38.ZU TV
  39.History
  40.Acasă Gold
  41. Antena Stars
  42.Curier TV
  43.Absolut TV
  44.Arges TV
  45.TLC
  46.Nickelodeon
  47.Kiss TV
  48.Trinitas TV
  49.Fishing&Hunting
  50.TV Paprika
  51.TV5Monde
  52.Rai 1

  GRILA DIGITALĂ LEADING-ING-TVCS 1 OCTOMBRIE 2015

  1.Acasă Gold
  2.Acasă TV HD
  3.Antena 1
  4.Antena 3
  5.B1
  6.BBC World News
  7.Boomerang
  8.Cartoon Network RO 24/24
  9.CBS Reality
  10.Disney Channel
  11.Discovery Channel
  12.Disney Junior
  13.Diva Universal
  14.Dolce Sport 2
  15.Dolce Sport HD
  16. Etno TV
  17. Euforia Lifestyle
  18.Eurosport HD
  19.Eurosport 2 HD
  20.Favorit TV
  21.Film Cafe
  22.Kanal D
  23.Minimax / C8
  24. Mooz HD
  25.MTV România
  26.N 24
  27.Nasul TV
  28.Nat Geo Wild HD
  29.Prima TV
  30.Pro TV HD
  31.Pro Cinema
  32.Publika TV
  33.Realitatea TV
  34.România TV
  35.Sport.ro HD
  36.TV Paprika
  37.TVR 1
  38.TVR 2
  39.TVR 3
  40.TVR Craiova
  41.TVR HD
  42.TVR Internațional
  43.TVR Timișoara
  44.U TV
  45.Viasat Explore
  46.ZU TV

  Pachet Extra (16 lei)
  1.AMC
  2.Brezzers TV
  3.Crime & Investigation
  4.HBO RO
  5.Test 2
  6.TV 1000

  Sper că nu deranjez pe nimeni postând aici un topic despre această firmă de cablu. Mulțumesc pentru înțelegere.

 2. #2
  Gold Member Expert
  Join Date
  Jan 2005
  Location
  ALBA_IULIA
  Posts
  3,734
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Pai daca tot ai postat spune si in ce localitate opereaza 3. #3
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Oct 2015
  Posts
  250
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Compania de cablu oferă servicii in următoarele localități:
  în oraşele Ştefănesti, Topoloveni şi în zona rurală adiacentă, respectiv localităţile: Albotele, Beleţi, Botircani, Ciocăneşti, Crintesti, Calinesti, Cîrstieni, Enculeşti, Glodu, Goleşti (Ştefăneşti), Gorgani, Gorăneşti, Izvorani, Paraschiveşti, Pitoi, Priboieni, Radu Negru, Rîncăciov, Samaila, Topoloveni, Udeni, Urlucea, Valea Corbului, Valea Mare, Valea Mare - Podgoria, Valea Nenii, Valea Popii, (Mihăeşti), Valea Popii (Priboieni), Viişoara, Vrăneşti, Văleni – Podgoria, Zăvoi, Ştefănestii Noi, Ţigăneşti.

 4. #4
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Oct 2015
  Posts
  250
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Deși mai este o lună și jumătate din acest an, întrucât nu se întrevăd schimbări majore la ”orizont”, o sa fac un mic review al activității firmei în anul 2015. Afirmațiile de mai jos sunt opinii personale și trebuie tratate ca atare.
  Pe partea de analogic oferta este una destul de bună, cu majoritatea programelor de interes din principalele domenii:

  -documentare (3 canale din grupul Discovery, National Geographic, Viasat History, Da Vinci Learning și History; deși este o grilă destul de bună, ar mai putea fi îmbunătățită cu posturi precum Viasat Nature, Nat Geo People, după ce expiră exclusivitatea Telekom, sau un post pe care personal îl doresc de mult timp în grilă, BBC Earth, cu 2 lei în plus la abonament se pot negocia introducerea lor)
  -sport (pe lângă ”clasicele” Sport.ro, Eurosport și Eurosport 2, este prezent în grilă și Dolce Sport 1, prezența sa fiind una obișnuită prin grila firmelor locale)
  -știri (sunt prezente în grilă toate canalele de știri, inclusiv Digi 24)
  -muzică (avem posturile ”standard” ca Etno, Taraf sau Kiss TV, însă lipsesc posturi și ”de cealaltă parte a baricadei” cum ar fi: Mezzo sau VH1)
  -locale (aici situația stă destul de bine, sunt 3 posturi prezente în grilă, suficiente pentru ultimele informații din județ, cu mențiunea că, aici, s-a pierdut un post în acest an, când a fost eliminate din grilă postul TVCS, oferea informații locale și era util pentru abonați)
  -desene animate (grila este cel puțin mulțumitoare pentru cei mici grila numărând un număr de 5 canale de acest gen)
  -generaliste (sunt prezente în grila analogică toate posturile importante)
  -filme (grilă bună cu un plus destul de important, TNT 24/24, din păcate, a fost eliminat în luna martie, un post destul de bun, TV 1000, trecut în Extra)
  -străine (aici, oferta este destul de ”săracă” , fiind prezente în grilă, doar TV 5 și Rai 1 cu care au fost ceva ”probleme” timp de 2 săptămâni în primăvară).
  Anul 2015 nu a fost unul chiar îmbucurător pentru cei ce recepționează grila analogică, fiind eliminate posturi ca TV 1000 sau TVCS, dar grila este una bună pentru prețul pe care îl are și pentru zona rurală, 25 lei, ținând cont că, în zona unde activează, firma are monopol.

  Pe partea de digital, nu au fost multe schimbări, au fost eliminate câteva programe ca Național TV, CNN, Taraf TV, altele s-au închis și implicit au ieșit și din grila TVCS (Universal Channel, TVR News).

  Societatea oferă posturile de interes ca PRO TV HD, Eurosport HD și Eurosport 2 HD, Dolce Sport HD, Sport.ro HD, TVR HD, sunt în grilă și posturi destul de bune ca Nat Geo Wild HD, personal îl consider cel mai bun post de documentare din grilă, încă lipsește Kanal D HD care a intrat aproape peste tot, un post must-have, care ar trebui să intre, este National Geograhic HD, la capitole ”dorințe” mai pot intra Discovery Showcase HD, Animal Planet HD, BBC Earth, măcar SD, dacă pentru HD nu sunt bani, sau de ce nu, Dolce Sport 2 HD. Grila este în curs ”implementare” de anul trecut, deci poate apare ofertă pentru digital anul viitor, momentan, grila digitală este gratuită pentru cei care dețin televizoare cu tuner DVB-C.

  Și acum , să trecem la secțiunea de nemulțumiri , dacă pot spune așa. Aș prefera să nu le spun așa, ci câteva aspecte care se pot îmbunătăți în viitor, sigur, dacă se dorește acest lucru.
  În primul rand, lipsa EPG-ului de pe destul de multe canale, inclusive cele să le spunem ”importante” ca Antena 1, Kanal D, Prima TV, Pro TV HD ( a avut în trecut). Nu sunt nici de pe departe tipul de persoană comodă, care nu poate căuta pe internet ce îl interesează (în cazul de față programul TV), dar din câte am înțeles, acest serviciu nu necesită cheltuieli pentru companie, iar pentru abonații grilei digitale ar fi un câștig. Momentan, doar câteva canale au EPG, mai exact 16, două dintre acestea (Eurosport HD și Eurosport 2 HD având probleme cu limba în care este afișat). Nici măcar pachetul Extra nu are această facilitate, din păcate.

  Dar sunt aspecte mai importante ca lipsa EPG-ului, și aici, mă întorc la pachetul Extra, unde, posturile sunt transmise în format 4:3, deși acestea transmit în format 16:9 (AMC, Brazzers TV, Crime &Investigation, HBO, TV 1000). Un alt inconvenient major ar fi lipsa din pachetul Extra a versiunii HD a postului HBO. Pentru o societate care se respectă, ar trebui să îl regăsim în grilă. Prețul acestui pachet (16 lei), nu cred că este o problemă. Dacă da, personal, aș fi de acord cu majorarea, să zicem, la 20 de lei pentru includerea HBO HD în pachetul Extra. Iar acum să prezint și câteva aspecte pozitive ale serviciului digital:

  - nu sunt întreruperi dese în funcționarea programelor TV;

  - introducerea postului Crime & Investigation în pachetul Extra, așteptam de mult acest post în grilă, să vedem cât va ”rezista” ;

  - un pachet destul de avantajos la 16 lei, până în luna martie a acestui an pachetul conținea următoarele programe la același preț; Da Vinci Learning, HBO, History, MGM (actualul AMC) în neconcordanță cu prețul de 16 lei.

  Din păcate, din aprilie nu a mai fost introdus niciun post, au mai fost eliminate câteva, de care am amintit mai sus, grila digitală fiind ”moartă și îngropată” în acest an. Să sperăm că nu a fost ”abandonată” și rămâne la nivelul de ”proiect”. Probabil, oferta întârzie din cauza lipsei STB-urilor ori pachetul digital nu este prioritar pentru companie în acest moment.

  Alte două puncte pozitive, sunt: serviciul ”Relații cu publicul”, unde, am fost ajutat în majoritatea situaților în care am avut probleme. Și pe partea de internet stau bine, nu sunt probleme majore, defecțiunile sunt destul de rare, iar atunci când apar, sunt remediate în timp rezonabil, de câteva ore.

  Să menționez ceva referitor și la zvonuri. Astfel, compania ar putea fi cumpărată de AKTA sau RDS & RCS, e printre puținele companii din județul Argeș care încă nu s-a afiliat celor 2 ”granzi”. Cu cei de la RDS au acord pe partea de internet, dar de aici, la achiziție e cale lungă. AKTA a început să cableze în apropierea zonei unde compania își oferă serviciile, dar încă nu e interesată de extindere și în aceste zone. UPC sau TELEKOM ies, deocamdată din discuție, nu au cablat în zonă și nici nu o vor face prea curând. Dintre ”granzi” cele mai mari șanse să cumpere compania o au RDS &RCS și AKTA. Vom vedea ce ne va rezerva viitorul.

  Compania rezistă pe piață din anul 1994, deci de 21 de ani, și se pare, că, o face foarte bine, în 2013 câștigând și titlul de cea mai bună firmă de telecomunicații din județul Argeș. Sper ca aceste zvonuri să rămână la acest stadiu, în acest moment, sunt mulțumit de companie, sigur că, se poate întotdeauna mai bine, sper să-și dezvolte serviciile, iar abonații să aibă parte de cât mai multe surprize… plăcute bineînțeles.

  Îmi cer scuze anticipat, dacă am deranjat pe cineva cu această postare, sper că am fost cât se poate de obiectiv, pentru ca și ceilalți abonați să-și facă o idee despre avantajele și dezavantajele companiei. Mulțumesc pentru înțelegere.

  GRILA ANALOGICĂ LEAD-ING-TVCS - 15 NOIEMBRIE 2015 - 25 lei

  1.Sport.ro
  2.Film Cafe
  3.TVR 2
  4.Nașul TV
  5.Discovery Channel
  6.B1 TV
  7.Național TV
  8.Etno TV
  9.Dolce Sport 1
  10.Taraf TV
  11.Da Vinci Learning
  12.TVR 1
  13.Prima TV
  14.Antena 1
  15.Pro TV
  16.Acasă TV
  17.Cartoon Network 24/24
  18.Eurosport România
  19.Realitatea TV
  20.Pro Cinema
  21.Animal Planet
  22.Kanal D
  23.Viasat History
  24.Digi 24
  25.Antena 3
  26.Favorit
  27.Diva
  28.AXN
  29.National Geographic
  30.Eurosport 2
  31.Minimax/C8
  32.N 24
  33.Disney Junior
  34.Euforia Lifestyle
  35.Disney Channel
  36.TNT 24/24
  37.România TV
  38.ZU TV
  39.History
  40.Acasă Gold
  41.Antena Stars
  42.Curier TV
  43.Absolut TV
  44.Argeș TV
  45.TLC
  46.Nickelodeon
  47.Kiss TV
  48.Trinitas TV
  49.Fishing&Hunting
  50.TV Paprika
  51.TV5Monde
  52.Rai 1

  Grila digitală LEAD-ING TVCS - 15 NOIEMBRIE 2015 - GRATUIT

  1. Acasă Gold
  2. Acasă TV HD
  3. Antena 1
  4. Antena 3
  5. B1 TV - EPG
  6. BBC World News
  7. Boomerang
  8. Cartoon Network 24/24 - EPG
  9. CBS Reality - EPG
  10. Disney Channel
  11. Discovery Channel - EPG
  12.Disney Junior
  13. Diva Universal
  14.Dolce Sport 2
  15.Dolce Sport 1 HD
  16. Etno TV
  17. Euforia Lifestyle
  18. Eurosport HD - EPG
  19. Eurosport 2 HD - EPG
  20. Favorit TV
  21. Film Cafe
  22. Kanal D
  23. Minimax/C8
  24. Mooz HD
  25. MTV România
  26.N24 - EPG
  27. Nașul TV
  28. Nat Geo Wild HD
  29. Prima TV
  30. Pro TV HD
  31. Pro Cinema
  32. Publika TV
  33. Realitatea TV
  34. România TV
  35. Sport.ro HD
  36.TV Paprika
  37. TVR 1 - EPG
  38. TVR 2 - EPG
  39. TVR 3 - EPG
  40. TVR Craiova - EPG
  41. TVR HD - EPG
  42. TVR Internațional - EPG
  43. TVR Timișoara - EPG
  44. U TV
  45. Viasat Explore
  46. ZU TV

  Pachet Extra - 16 lei

  1. AMC
  2. Brazzers TV
  3. Crime & Investigation
  4. HBO
  5. Test 2
  6. TV 1000
  P.S. Știu, a fost o postare prea lungă, dar sper că nu am plictisit pe nimeni.
  Last edited by Cristi_77; 15th November 2015 at 14:49.

 5. #5
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Oct 2015
  Posts
  250
  Posts Thanks / Likes

  Default

  GRILA ANALOGICĂ LEAD-ING-TVCS - 21 NOIEMBRIE 2015 - 25 lei

  1.Sport.ro
  2.Film Cafe
  3.TVR 2
  4.Dolce Sport 2
  5.Discovery Channel
  6.B1 TV
  7.Național TV
  8.Etno TV
  9.Dolce Sport 1
  10.Taraf TV
  11.Da Vinci Learning
  12.TVR 1
  13.Prima TV
  14.Antena 1
  15.Pro TV
  16.Acasă TV
  17.Cartoon Network 24/24
  18.Eurosport România
  19.Realitatea TV
  20.Pro Cinema
  21.Animal Planet
  22.Kanal D
  23.Viasat History
  24.Digi 24
  25.Antena 3
  26.Favorit
  27.Diva
  28.AXN
  29.National Geographic
  30.Eurosport 2
  31.Minimax/C8
  32.Argeș TV (frecvență nouă)
  33.Disney Junior
  34.Euforia Lifestyle
  35.Disney Channel
  36.TNT 24/24
  37.România TV
  38.ZU TV
  39.History
  40.Acasă Gold
  41.Antena Stars
  42.Curier TV
  43.Absolut TV
  44.TLC
  45.Nickeledeon
  46.Kiss TV
  47.Trinitas TV
  48.Fishing&Hunting
  49.TV Paprika
  50.TV5Monde
  51. TVR 3
  52.N24+ (frecvență nouă)
  53.Nașul TV (frecvență nouă)
  54.TVR Craiova
  55.MDI TV
  56.U TV
  57.Boomerang
  58.CNN


  GRILA DIGITALĂ LEAD-ING TVCS
  - 21 NOIEMBRIE 2015 - GRATUIT

  1.Acasă TV Gold
  2.Acasă TV HD
  3.Antena 1
  4.Antena 3
  5.Antena Stars
  6.B1
  7.Boomerang
  8.Cartoon Network 24/24
  9.CBS Reality
  10.DaVinci Learning
  11.DIGI 24 HD
  12.Discovery Channel
  13.Disney Channel
  14.Disney Junior
  15.Diva Universal
  16.Dolce Sport 2
  17.Dolce Sport 1 HD
  18.Etno TV
  19.Euforia Lifestyle
  20.Europa FM
  21.Eurosport 2 HD
  22.Eurosport HD
  23.Favorit TV
  24.Film Cafe
  25.Fishing&Hunting
  26.History HD
  27.Kanal D
  28.Kiss FM
  29.Kiss TV
  30.Minimax/C8
  31.Mooz HD
  32.Mooz HITS
  33.Mooz RO
  34.MTV România
  35.Music Channel
  36.N24
  37.Nașul TV
  38.National Geographic Channel
  39.Nat Geo Wild HD
  40.Național TV
  41.PRIMA TV
  42.PRO TV HD
  43.Pro Cinema
  44.Radio 21
  45.Radio Romantic
  46.Radio ZU
  47.Realitatea TV
  48.România TV
  49.Sport.ro HD
  50.Taraf TV
  51.TNT 24/24
  52.Trinitas TV
  53.TV5 MONDE
  54.TV Paprika
  55.TVR 1 EPG
  56.TVR 2 EPG
  57.TVR 3 EPG
  58.TVR Cluj EPG
  59.TVR Craiova EPG
  60.TVR HD EPG
  61.TVR Iași EPG
  62.TVR Tîrgu-Mureș
  63.TVRTimișoara EPG
  64.U TV HD
  65.VH1
  66.ZU TV

  Pachet Extra - 16 lei

  1.AMC
  2.Brazzers TV
  3.Crime&Investigation
  4.HBO
  5.Test
  6.TV 1000

 6. #6
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Oct 2015
  Posts
  250
  Posts Thanks / Likes

  Default

  MDI TV a fost înlocuit cu TV 1000 în grila analogică. Boomerang, Curier TV, Kiss TV, TVR Craiova și TV5 MONDE au frecvențe noi. Prețul rămâne același, 25 de lei.

 7. #7
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Oct 2015
  Posts
  250
  Posts Thanks / Likes

  Default

  ANUNŢ IMPORTANT!

  Stimaţi abonaţi, societatea noastră vă anunţă, că începând cu data de 01.04.2015 drepturile de retransmisie, operare şi administrare ale reţelelor noastre vor fi transferate către Digital Cbale System (DCS)

  Voi reveni cu detalii despre grilă şi preţuri.

 8. #8
  Junior Member Master
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Mar 2008
  Posts
  95
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Quote Originally Posted by Cristi_77 View Post
  ANUNŢ IMPORTANT!

  Stimaţi abonaţi, societatea noastră vă anunţă, că începând cu data de 01.04.2015 drepturile de retransmisie, operare şi administrare ale reţelelor noastre vor fi transferate către Digital Cbale System (DCS)

  Voi reveni cu detalii despre grilă şi preţuri.


  Waaaaa.....DCS-AKTA.........Sa vedeti preturi.....si calitate

 9. #9
  Banned Expert
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Oct 2006
  Location
  bucuresti
  Posts
  2,482
  Posts Thanks / Likes

  Default

  01.04.2015 - Pai noi suntem in 2016
  Ori e o gluma , ori respectiva firma isi anuntam abonatii dupa aproape un an de intetiile avute

 10. #10
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Oct 2015
  Posts
  250
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Compania a anunţat corect, am greşit eu. Sper să nu se adeverească cele spuse mai sus, dar rămâne de văzut după 1 aprilie. Poate aici va fi un caz fericit, nu în toate locaţiile situaţia se prezintă dezastruos. Din ce am înţeles sunt mai mult parteneri decât o vânzare propriu-zisă, ne vom lămuri în săptămâniile ce urmează.

 11. #11
  Moderator Expert
  Join Date
  Jul 2003
  Location
  Romania
  Posts
  2,816
  Posts Thanks / Likes

  Default

  mai jos un grafic din monitorizare unui client cu serviciul de la AKTA . zonele albe inseamna intreruperea serviciului. deci trageti voi concluzia despre AKTA.
  clientul are UPS + generator, perioada reprezinta 01 - 29.02.2016  Din cate stiu TVCS are furnizor uplink unic RDS-ul, si conform anunturilor BGP, nu aveti alte sesiuni BGP cu alti provideri.
  Deci poate fi o usoara publicitate la serviciile unei companii de cartier

  Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
  La fel si cand esti prost ...
  __________________________________________________ _____________________________________________


 12. #12
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Oct 2015
  Posts
  250
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Revin cu câteva precizări referitoare la informaţiile asocierii TVCS cu cei de la DCS-AKTA. Din câte am aflat, preţurile vor rămâne aceleaşi, cel puţin momentan, grila va fi în mare parte aliniată la cea a celor de la AKTA, aproximativ 100 de canale digitale, nu ştiu dacă vor fi oferite gratuit, probabil câteva, cele de bază. Grila HD, rămâne de văzut dacă va fi oferită gratuit sau nu, probabil TVR HD, Sport.ro HD şi Pro TV HD. Grila analogică va fi compusă din 56 de canele, acum sunt 58. Componenţa sa încă nu o ştiu nici ei, informaţii despre acest aspect, vom afla, sperăm, în săptămânile următoare. Pachetul Extra încă nu se ştie ce componenţă va avea şi nici cât actuala grilă va mai fi valabilă. Actuala echipă, staţia de emisie şi tot ce ţine de administrarea tehnică va fi coordonată de angajaţii de la TVCS, sub coordonarea celor de la AKTA. Cel puţin asta am aflat eu. Mai multe vom afla după 1 aprilie.

 13. #13
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Oct 2015
  Posts
  250
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Noua grilă analogică/digitală va fi disponibilă începând de mâine.
  Last edited by Cristi_77; 3rd April 2016 at 20:43.

 14. #14
  Member Mentor
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Jan 2004
  Location
  Italy
  Posts
  569
  Posts Thanks / Likes

  Default

  publicitate

 15. #15
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Oct 2015
  Posts
  250
  Posts Thanks / Likes

  Default

  GRILA ANALOGICĂ TVCS-AKTA-9 APRILIE 2016
  1.Sport.ro
  2.INFO TVCS
  3.TVR 2
  4.Dolce Sport 2
  5.Discovery Channel
  6.B1 TV
  7.Naţional TV
  8.Etno TV
  9.Dolce Sport 1
  10.Taraf TV
  11.AXN White
  12.TVR 1
  13.Prima TV
  14.Antena 1
  15.Pro TV
  16.Acasă TV
  17.Cartoon Network 24/24
  18.Auto Motor Sport
  19.Realitatea TV
  20.Pro Cinema
  21.Animal Planet
  22.Kanal D
  23.Extreme Sports
  24.DIGI 24
  25.Antena 3
  26.Favorit TV
  27.Diva
  28.Happy Channel
  29.România TV
  30.History
  31.TV 1000
  32.Absolut TV
  33.TNT 24/24
  34.Argeş TV
  35.Acasă Gold
  36.Antena Stars
  37.AXN
  38.National Geographic
  39.Disney Junior
  40.Minimax
  41.BBC Earth
  42.TLC
  43.Viasat Nature
  44.Curier TV
  45.Disney Channel
  46.Fishing&Hunting
  47.TV Paprika
  48.Kiss TV
  49.TVR 3
  50.N24+
  51.Spark
  52.Trinitas TV
  53.TV5 MONDE
  54.ZU TV
  55.Music Channel

  GRILA DIGITALĂ TVCS-AKTA-9 APRILIE 2016

  1.Pro TV - EPG
  2.Antena 1
  3.Kanal D
  4.Prima TV
  5.TVR 1
  6.Naţional TV
  7.TVR 2
  8.B1 TV
  9.Naşul TV
  10.Neptun TV
  11.TVH
  12.TVR 3 - EPG
  13.Reserved
  14.Antena 3 - EPG
  15.Realitatea TV - EPG
  16.România TV - EPG
  17.Naţional 24 Plus - EPG
  18.Digi 24
  19.CNN International - EPG
  20.TV5MONDE Europe - EPG
  21.France 24
  22.Reserved
  23.Film Cafe - EPG
  24.Acasă Gold - EPG
  25.Pro Cinema - EPG
  26.Diva - EPG
  27.TV 1000 - EPG
  28.Paramount Channel - EPG
  29.AXN -EPG
  30.AXN White - EPG
  31.AXN Black - EPG
  32.TNT - EPG
  33.AMC - EPG
  34.HBO - EPG - CODAT
  35.HBO 3 - EPG - CODAT
  36.HBO 2 - EPG - CODAT
  37.Cinemax - EPG - CODAT
  38.Cinemax 2 - EPG - CODAT
  39.Bolllywood TV Film - EPG
  40.Bollywood Clasic - EPG
  41.Film Box - EPG
  42.Film Box Plus - EPG
  43.Film Box Family - EPG
  44.Film Box Extra HD în SD - EPG - CODAT
  45.Antena Stars - EPG
  46.Acasă TV - EPG
  47.Happy Channel - EPG
  48.Fine Living - EPG
  49.The Medical Channel
  50.TV Paprika - EPG
  51.Travel Mix
  52.Reserved
  53.Travel Channel - EPG
  54.BBC Earth - EPG
  55.National Geographic Channel - EPG - CODAT
  56.History - EPG
  57.Viasat Nature - EPG
  58.Spark
  59.Da Vinci Learning - EPG
  60.Nat Geo Wild - EPG - CODAT
  61.Outdoor Channel - CODAT
  62. CBS Reality - EPG - CODAT
  63.Crime and Investigation - EPG -CODAT
  64.Viasat Explore - EPG - CODAT
  65.Viasat History - EPG - CODAT
  66.Reserved
  67.Disney Channel - EPG
  68.Cartoon Network - EPG
  69.Minimax - EPG
  70.Disney Junior - EPG
  71.Duck TV
  72.Boomerang TV - EPG
  73.Megamax - CODAT
  74.Reserved
  75.Kiss TV - EPG
  76.Music Channel
  77.MTV România - EPG - CODAT
  78.VH1
  79.ZU TV - EPG
  80.U TV
  81.Hit Music Channel
  82.Etno TV - EPG
  83.Favorit TV - EPG
  84.Taraf TV - EPG
  85.Inedit TV
  86.Estrada TV - CODAT
  87.Trinitas TV - EPG
  88.Alfa Omega TV - EPG
  89.Speranţa TV - EPG
  90.Credo TV
  91.Sport.ro - EPG
  92.Auto Motor sport
  93.Extreme Sport - EPG
  94.The Fishing and Hunting Channel - EPG
  95.Dolce Sport - CODAT
  96.Dolce Sport 2
  97.Hustler TV - EPG - CODAT
  98.Private TV - EPG - CODAT
  99.Satisfaction TV -EPG - CODAT
  100.Blue Hustler - EPG -CODAT
  101.Super One - EPG - CODAT
  102.Telestar Diffusion - CODAT
  103.HBO HD - EPG - CODAT
  104.HBO 3 HD - EPG - CODAT
  105.Film Box Extra HD - CODAT
  106.Pro TV HD - EPG
  107.TVR HD - EPG
  108.Sport.ro HD - EPG
  109.BBC Earth HD - EPG - CODAT
  110.History HD - EPG - CODAT
  111.Viasat Nature HD - CODAT
  112.Dolce Sport HD - CODAT

  Pachetul EXTRA TVCS - 15,50 LEI

  113.HBO RO
  114.AMC
  115.Paramount Channel
  116.Crime & Investigation
  117.Brrazers TV
  118.Test
  P.S. Ironiile ieftine postaţi-le în altă parte, dacă nu vă interesează subiectul, nu-l mai urmăriţi. E plin internetul de "experţi", nu mai avem nevoie (şi) de alţii.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top