Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default my theatre recording

    are cineva idee ce varianta de my theatre poate inregistra mai mult de 30 minute fara sa iti dea tampeni,sper ca stiti ca variantele aparute nu merg sa inregistrezi mai mult de 30 minute.are cineva idee de ce si ce se poate face in acest caz.poate stiti vreo varianta care sa functioneze
    multumesc

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    202
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fati rost de versiunea 3.31 si-ti trimit eu crackul prin e-mail.
    La mine merge de se rupe cu inregistrarile.

  3. #3
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trimite-mi si mie crack la [email protected] THX!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: my theatre recording

    Quote Originally Posted by CHAMPY
    are cineva idee ce varianta de my theatre poate inregistra mai mult de 30 minute fara sa iti dea tampeni,sper ca stiti ca variantele aparute nu merg sa inregistrezi mai mult de 30 minute.are cineva idee de ce si ce se poate face in acest caz.poate stiti vreo varianta care sa functioneze
    multumesc
    cu MyTheatre 3.33.5 cu crak am inregistrat 2.45 ore fara nici o problema
    trebuie sa setezi 'Channels' Read-only sa nu-si schimbe denumirea

  5. #5
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    679
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Unde ai gasit crack pt 3.35?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tutu
    Unde ai gasit crack pt 3.35?
    crack pentru "3.33.5"
    AICI
    e cam de mult aparut

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Default 33.5 patratele

    Toate crk-urile pe care le stiu dupa ver. 3.26 au o foarte mare problema: au patch-uit numai executabilul myth, nu si dvbcore.dll. De aici apare figura cu patratelele dupa aprox. 70-80 min de vizionare/inregistrare.

    @ady1969 - zici ca ai inregistrat 2h45min, nu te deranjeaza patratelele de pe imagine ce apar dupa aprox 1h ?

    Singura versiune cu crk "complet" si functionare fara patratele pe care o cunosc este 3.26 (desi au aparut crk-uri la toate versiunile ulterioare). Daca voi stiti ca merge fara patratele vreo versiune mai noua, ziceti-mi si mie.

    salut

  8. #8
    Invisible Man Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu te mai chinui cu MT
    foloseste Ritz DVB !
    merita !

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca aveam pe undeva o versiune de Ritz, dar inainte sa "imi bat capul" cu ea, spune-ne si noua daca:

    1. Stie s2emu sau echivalent cu softcam.key ?
    2. Stie cardshare (csc, wincsc sau echivalent) ?
    3. Ai o versiune cunoscuta ca buna si cu crk bun (daca e necesar) ? Poti sa dai un link ?
    4. Eu am card de PC model Twinhan 1020c (un fel de ss2 mai simplu). MyTheatre stie card-ul asta nativ (nu sunt necesare drivere, etc), Ritz il stie?

    Multumesc

  10. #10
    Invisible Man Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.ritzdvb.com/forum/dload.p...egory&cat_id=1

    eu il folosesc cu SS2
    stie s2emu

    DVB-Application for DVB-Cards
    Supported Cards

    Premium-Cards:
    SS1, Technotrend-Premium, Hauppauge Nexus (DVBs + DVBc)

    LowBudget-Cards: (Only tested by BetaTesters):
    SS2, Pinnacle PCTVSAT, NOVA, TT-DVBc-Budget and Twinhan 1020/1030A

  11. #11
    Invisible Man Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am uitat sa-ti spun ca e free !

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gata, ma apuc de teste.
    Totusi, daca e free, trebe sa fie un "catch" pe undeva...,
    Va spun cum e.

    10x

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: 33.5 patratele

    Quote Originally Posted by nick61
    Toate crk-urile pe care le stiu dupa ver. 3.26 au o foarte mare problema: au patch-uit numai executabilul myth, nu si dvbcore.dll. De aici apare figura cu patratelele dupa aprox. 70-80 min de vizionare/inregistrare.

    @ady1969 - zici ca ai inregistrat 2h45min, nu te deranjeaza patratelele de pe imagine ce apar dupa aprox 1h ?

    Singura versiune cu crk "complet" si functionare fara patratele pe care o cunosc este 3.26 (desi au aparut crk-uri la toate versiunile ulterioare). Daca voi stiti ca merge fara patratele vreo versiune mai noua, ziceti-mi si mie.

    salut
    la mine merge beton ,fara nici un patrat
    am mai multe inregistrari facute de cind utilizez "Gbox" ,cu ProgDvb nu merge decit cu versiunile vechi si nu imi place
    vezi ce filtre folosesti :cu nVIDIA_PureVideo_Decoder merge ok si HDTV si nu am nici o problema
    daca ai ss2 si nu folosesti gbox sfatul meu e sa folosesti DVBViewer 3.1 care dupa mine la inregistrare e cel mai tare
    succes

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca ai ss2 si nu folosesti gbox
    1. Nu am ss2, am twinhan 1020
    2. Ce-i aia "gbox"?
    3 dvbviewer parca nu stie nimic de s2emu si wincsc, nu ? adica merge numai fta...

    Despre Ritz... numai de bine
    Fisierele cu transpondere sunt altfel decit cele "normale" (cele folosite si in myth si in progdvb, si ce pot fi descarcate de pe net), nu e compatibil perfect cu wincsc (ramine proces "ritzdvb.exe" agatat in memorie si ocupa cpu 99% dupa ce inchid ritz), iar pentru programarea posturilor trebuie sa faci inca o facultate
    Selectie de ECM la un post codat practic nu poate face (sau ma rog, n-am aflat eu cum, ca am chiulit la cursul ala, ca tinea probabil inca 2 zile si 17,5 comenzi cu mouse-ul).
    Iar faza cea mai tare a fost ca a trebuit sa instalez intai Mytheatre 3.12, ca sa iau un graf de acolo, ca pe urma sa imi mearga si Ritz

    Pai cu toate bug-urile, MyTh si Progdvb sunt superbe pe linga Ritz. O sa reiau acu si Dvbviewer

    Salut

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nick61
    daca ai ss2 si nu folosesti gbox
    1. Nu am ss2, am twinhan 1020
    2. Ce-i aia "gbox"?
    3 dvbviewer parca nu stie nimic de s2emu si wincsc, nu ? adica merge numai fta...

    Despre Ritz... numai de bine
    Fisierele cu transpondere sunt altfel decit cele "normale" (cele folosite si in myth si in progdvb, si ce pot fi descarcate de pe net), nu e compatibil perfect cu wincsc (ramine proces "ritzdvb.exe" agatat in memorie si ocupa cpu 99% dupa ce inchid ritz), iar pentru programarea posturilor trebuie sa faci inca o facultate
    Selectie de ECM la un post codat practic nu poate face (sau ma rog, n-am aflat eu cum, ca am chiulit la cursul ala, ca tinea probabil inca 2 zile si 17,5 comenzi cu mouse-ul).
    Iar faza cea mai tare a fost ca a trebuit sa instalez intai Mytheatre 3.12, ca sa iau un graf de acolo, ca pe urma sa imi mearga si Ritz

    Pai cu toate bug-urile, MyTh si Progdvb sunt superbe pe linga Ritz. O sa reiau acu si Dvbviewer

    Salut
    gbox = program de cs pt Dbox adaptat si la placi PcDvb
    DVBViewer (nu versiunea TechniSat) merge beton cu SoftCSA.dll-s2emu
    pentru cs merge cu numai csc4002 si tre sa selectezi tu IDul corect

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TV Programes Recording
    By daniel jr in forum RDI - English
    Replies: 8
    Last Post: 21st November 2006, 06:13
  2. Recording pe computer
    By majka in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 6th October 2006, 20:54
  3. recording
    By gabipopa in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 26th January 2005, 17:44
  4. recording free x
    By saoctav2004 in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 15th April 2004, 10:04

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top