Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: ku band ?

  1. #1
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3,247
    Posts Thanks / Likes

    Default ku band ?

    Scuze pentru intrebarile naive, dar de cind am schimbat firmware-ul de la Echostarul meu model D2600 cu unul de AD3600, la scanare, pe linga ce gaseste canale noi, mai sint citeva zeci de programe, scrise cu negru, spre deosebire de cele normale, scrise cu alb...

    Cind incerc sa le vad, imi spune "no signal" iar la info imi arata ceva cu ku band si 7.02 Mhz

    Ce or fi alea ? si cum pot sa le vad ?
    Schimb lnb ?

    Si cum le-a recunoscut ?

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,130
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce satelit,ce frecventa? mi se pare ca,din cele putine ce ne spui ,e vorba de o transmisie analoga.7,0 Mhz frecventa audio pe un canal,deci sunet
    mono.noroc,nirolf

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Timisoara
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Receptoarele echostar care sunt analog-digital iti afiseaza direct canalele analogice din memorie fara a mai scana dupa ele. Deci nu ti le-a gasit la scanare ci ele sunt implicit acolo dupa ce ai facut scanarea celor din digital. Oricum ma mir ca ai putut baga firmwarele de AD3600.
    TM-Ant. Kovosat 1.4M, LNB MTI 0.8dB, Echostar AD-3600-IP VIACCESS, FreeCAM 2-20, Season Interface, Digisat Pro, Satlook Micro+, etc.

  4. #4
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3,247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stiu ca te miri, daca vrei iti explic pe larg cum am facut
    M-as bucura sa ajut si pe altii.

    Multumesc, am banuit eu ca e o lista, ca doar nu am lnb ku band.

  5. #5
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ba da,ai LNB ku band dar nu ai si un tuner analogic in receiver.AD 3600 are 2 tunere.Unul analogic si unul DVB-S.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. HELP C-BAND
    By Sharon in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 27th June 2006, 16:57
  2. Ku-Band LNB for Hot Bird.
    By nazaks4 in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 30th January 2006, 18:30
  3. ku + c band
    By seephein in forum RDI - English
    Replies: 11
    Last Post: 16th January 2006, 08:13
  4. KU Band LNB and C BAND---a comparison
    By Gulsher Khan in forum RDI - English
    Replies: 10
    Last Post: 29th October 2005, 04:39

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top