Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default intrebare transmisie programe digitale/analogice

    Daca stie cineva cum as putea trimite cateva programe dvb-s prin internet la o alta locatie. Acolo as vrea sa le despachetez cumva si sa le vad ori digital pe televizoare smart ori analogic. Multumesc

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    sv
    Posts
    279
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai gandeste-te toata treaba te ajunge peste 2000 euro

    le faci intai flux ip, apoi le transformi ip-dvbc, iti trebuie teava serioasa de net garantat, etc.
    Mai bine iti faci abonamente la toate dth-urile.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    prin tv tuner pe comp, exista un program de broadcasting prin router

    http://win.softpedia.com/dyn-search....term=broadcast

    sau

    http://www.antech.ro/?cat=test1&t=p1...NS&cod=SNS-102
    Last edited by cejoci; 9th September 2015 at 15:12.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar daca le-as trimite local( la o pensiune) digital ce mi-ar trebui. Deci din acea locatie in camere dar digital? Am vazut mai demult intr-0 statie catv niste module grundig ov 35 parca, care preluau semnalul din antena si transmiteau digital in retea.

  5. #5
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se poate face ce vrei tu in diverse moduri, depinde cate programe vrei. Daca e local e si mai bine ca nu mai tre sa encodezi nimic. Iti trebuie cateva placi de captura, 1,2 card readere (ca presupun ca nu o sa transmiti FTA-uri), antene si vreo 2-3 servere + receivere IPTV. Pe SMART direct nu am incercat posibil sa mearga dar pe receivere dedicate IPTV merge sigur.

    L.E. Eu ma refer la sistemul IPTV, pentru DVB-C ai nevoie de modulatoare si cred ca e mai complicat.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  6. #6
    master of master Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Terra
    Posts
    106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by greby View Post
    Daca stie cineva cum as putea trimite cateva programe dvb-s prin internet la o alta locatie. Acolo as vrea sa le despachetez cumva si sa le vad ori digital pe televizoare smart ori analogic. Multumesc
    Cea mai simpla instalatie : 1 amiko mini hd se cu card freesat pe post de server si alte 16 amiko micro hd in camere . 1 antena 0,9m + cu 1 lnb de 16 iesiri si bineinteles 1 router tp link cu 16 antene usb wi-fi . Este cea mai ieftina configuratie si merge brici la citeva vile de la predeal , fundata , fundatica si sinaia . Spor la treaba . Toate le gasesti la Elstar Oradea.
    40W--115E

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    moldova
    Posts
    147
    Posts Thanks / Likes

    Default catv

    Quote Originally Posted by greby View Post
    Daca stie cineva cum as putea trimite cateva programe dvb-s prin internet la o alta locatie. Acolo as vrea sa le despachetez cumva si sa le vad ori digital pe televizoare smart ori analogic. Multumesc
    vrei o statie de cablu?cu cate programe?
    triax tsd 110, 1 w, 5 e

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mi se pare ok varianta lui "cejoci" cu sns 102, dar n-am vazut pretul...http://www.antech.ro/?cat=test1&t=p1...S-102...oricum va multumesc tuturor pentru raspunsuri...

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dexter View Post
    vrei o statie de cablu?cu cate programe?
    statia este facuta pe analogic...eu vroiam ceva digital

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by greby View Post
    Mi se pare ok varianta lui "cejoci" cu sns 102, dar n-am vazut pretul...http://www.antech.ro/?cat=test1&t=p1...S-102...oricum va multumesc tuturor pentru raspunsuri...
    "Cejoci" poti sa-mi spui cum se numeste programul de broadcasting de la primul link.multumesc

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.nchsoftware.com/broadcam/

    eu l-am folosit pe asta, si a mers...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top