Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.2624 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default Realocare frecvenţă emisie satelit Prima Tv & Kiss Tv

    Noua frecvenţă este 12 559 V acelaşi SR şi FEC.Iluminare dublă pnă pe data de 5 sept. 2015.
    Rugăm cabliştii să "butoneze" din timp receptoarele. Va fi difuzat anunţ informativ şi pe post.
    Cu mulţumiri
    Nicu
    maşinist la satelit
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    S-E Romaniei
    Posts
    1,258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumiri pentru informare.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Batcave
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iar schimba frecventa ? Mai bine ar schimba satelitul. Sa se mute pe 16'E. Vad ca si ProTV Intl a "intrat" pe 16'E.
    Welcome to the real world !

  4. #4
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.2624 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E şi pe 16 gr. n pachetul Freesat.Nu poate schimba satelitul din cauze contractuale.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    moldova
    Posts
    147
    Posts Thanks / Likes

    Default interes

    Quote Originally Posted by satenicu View Post
    E şi pe 16 gr. n pachetul Freesat.Nu poate schimba satelitul din cauze contractuale.
    pana cand are contract pe acest satelit?
    triax tsd 110, 1 w, 5 e

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Valenii de Munte
    Posts
    603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe vecie...

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,404
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat cand erau ambele frecvente pornite, si frecventa noua era la limita. Antena o am la 31,5E, iar acum vad ca am semnal bun si pe noua frecventa, cu toate ca distanta e aproximativ 16, ca am facut un compromis ca sa intre si 46E.
    5W-4W-3,1E-5E-9E-10E-13E-16E-19.2E-39E-42E-45E-46E-52E

    Digi Cablu/Digi Satelit Extra complet/Tivusat/UPC Optim HD
    ATX-91 + LNA177
    Yagi 3elemente vertical + dipol deschis orizontal @10m 87.5-108.0 FM
    My Youtube channel

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    RO
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by napster1 View Post
    Iar schimba frecventa ? Mai bine ar schimba satelitul. Sa se mute pe 16'E. Vad ca si ProTV Intl a "intrat" pe 16'E.
    Mie inainte imi mergea prost.
    CU antena de 1.4. Din cand in cand, simultan, si kiss si prima, faceau macroblocuri.
    Acum pare sa fie ok.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top