Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default Cristor Atlas 100HD si Digi TV 1880

    Stiu ca sunt la sectiunea Dream , dar am multe sanse sa mi se raspunda aici .

    Ma poate indruma cineva ce sa pun in editorul de carduri sa fac sa mearga cardul in acest receptor va rog ?

    e corect cum am pus pana acum , si ce sa pun la Sys ID ?



    Multumesc .
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Macar poate cineva sa-mi spuna ce scriu la Sys ID si Prov ID va rog ?

    Am card rosu .
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cardul digi este greu de pus in alt receptor decat cel cu care este imperecheat.
    Ai nevoie de niste date de pe card,(BK si RSA) pe care nu am idee de unde le vei face rost.

    De ce nu folosesti cardul in receptorul original ?


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nimeni nu stie ?
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus 1802 la sys id si 2011 la prov id . E bine ?

    Nu cred pt ca nu deschide .
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    langa mare 8-)
    Posts
    201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut
    cardul de digi vine imperechiat cu decoderul de la ei, nu-ti va merge pe alt decoder decat daca ai rsa si bk extrase de pe decoderul de la digi
    daca ai datele necesare poate ai sansa sa il faci sa mearga pe alt decoder
    in cazul tau sunt optiunile rsa si bk in meniul decoderului, poate reusesti daca sunt setate corect.
    se completeaza unde sunt punctele nu unde e in hex(00)
    sau daca poate rula un emu (sbox,oscam)
    Last edited by slyver; 29th August 2015 at 23:24.

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da sefule , am datele , am completat corect , nu stiu doar ce sa pun la Sys Id si Prov Id . Atat doar .
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    langa mare 8-)
    Posts
    201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sys id 2011 prov id 1802 daca e rosa
    albastra sys id 2011 si prov id 1880
    nu copy paste la completarea rsa si bk ca nuti va merge trebuie sa scri tot

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top