Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    872
    Posts Thanks / Likes

    Default Router-dream-laptop ?!

    Dream 8000 HD PVR,imagine Nonsolosat instalata de cca 1 an.
    Internet am de la RDS.
    Ceva s-a intamplat ca nu mai vad cu DCC router-dream-laptop activate.Cateodata routerul,cateodata dreamul nu se vad in"oglinda".
    Am avut si am introdus DNS primar si secundar.
    Am conectat dreamul WLAN sau LAN.
    Ce ma sfatuiti sa mai fac ?
    Va multumesc.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,590
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ip fix la dream,conectat numai la lan,aceeasi clasa de ip interna si la router,si la dream.si la laptop
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    872
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yo3fuu3 View Post
    ip fix la dream,conectat numai la lan,aceeasi clasa de ip interna si la router,si la dream.si la laptop
    PC =192.168.1.XX
    DM =192.168.1.XX
    Router=192.168.1.x
    DHCP dreamului a fost si este pe manual.
    Am functionat in aceasta configurare ani,nu zile.
    Ce sa fie nu-mi dau seama.
    Firmware la router(ASUS RT-N10E Wireless N)era ultima versiune aparuta.
    Imi pusei imagine OpePli OE2.0,nu se conecteaza routerul cu pc+laptop.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ......de sters......
    SHALOM

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    872
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by isr2002 View Post
    ......de sters......
    Trimite-mi o solutie pe privat.Apoi poti sa-mi stergi si contul.

  6. #6
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce-ai domne? omul a spus ca-i de sters postarea lui.
    MAGAZINE ONLINE LA CHEIE - DEMO - WWW.DIGICART.RO - Magazine online la cheie in 24 de ore, sisteme de plata integrate, module de curierat integrate.

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    872
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dannix View Post
    ce-ai domne? omul a spus ca-i de sters postarea lui.
    scuze.Am inteles altfel.

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    872
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu prea are logica,dar am rezolvat.
    Cu DCC-E2 v1.50 n-am reusit sa se vada router-dream-pc.
    Am incercat DCC-E1 v2.9.6,toate se rezolvara.
    Imi spune DCC-E1 v2.9.6:
    Telnet Connected
    FTP Connected
    Enigma2 detected
    Eu imagine am E2,alte plugin E2.
    Retin ca la aparitia E2 am incercat E1.Atunci nu s-a conectat.Acum.....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top