Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28

Thread: Schimb

  1. #1
    dependent de antene Mentor
    Join Date
    May 2010
    Location
    brasov
    Posts
    649
    Posts Thanks / Likes

    Default Schimb

    Schimb DM 500s cu montura hh.
    Recul este original,telecomanda clona.

    Mai sint interesat de 15-20 m cablu utp obligatoriu ecranat cu foita de staniol si cu tresa batuta des.
    Si un usb extender sa duca 15m de cablu minim.
    Tot la schimb,detalii pm.
    Valabil pe Bucuresti.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    C-ta
    Posts
    133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune te rog cateva foto cu rec ..... !

  3. #3
    dependent de antene Mentor
    Join Date
    May 2010
    Location
    brasov
    Posts
    649
    Posts Thanks / Likes

    Default

    -






    Puferele originale de jos s-au dezlipit,i-am pus altele.
    In rest este exact cum se vede in poza si sigilat.
    Are pe el instalat nabilosat.

    Valabil pe Bucuresti.
    Last edited by mouse; 25th August 2015 at 21:50.

  4. #4
    dependent de antene Mentor
    Join Date
    May 2010
    Location
    brasov
    Posts
    649
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai adaugam si un receptor digital de cablu marca Topfield cu telecomanda originala in stare perfecta de functionare.Scula este ok,il dau pentru ca am un Kaon tot de cablu si nu am ce face cu doua bucati.Se pune praful pe el degeaba.
    Poze mai pe week-end.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    C-ta
    Posts
    133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Recul este original , telecomanda clona.
    Da , merci ptr. foto , este un receptor dm 500s reusit ( chiar printre cele mai reusite clone ) , defapt si receptorul si telecomanda fac parte din aceiasi categorie .
    Ptr.confirmare iti pot trimite foto cu unu original , imi cer sczzzzz , insa asta'i realitatea .

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    C-ta
    Posts
    133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai sint interesat de 15-20 m cablu utp obligatoriu ecranat cu foita de staniol si cu tresa batuta des.
    Cablul UTP este cea mai des intâlnita varianta de cablu cu perechi rasucite din retelele de date , spre deosebire de FTP si STP, cablul UTP nu are nici un tip de ecranare.
    Cablul FTP este un cablu UTP in care conductorii sunt inveliti intr-o folie exterioara de ecranare in scopul protejarii impotriva interferentelor externe . Folia exterioara are de asemenea, rolul de conductor de impamantare . Sufa metalica are rol de sustinere mecanica a cablului .
    Tie'ti trebuie cablu SFTP , acest cablu este o combinatie a tipurilor STP si FTP, fiind ecranat cu folie si tresa.
    Sa inteleg ca doresti a'l folosi undeva pe exterior .
    Uite ce am , daca te intereseaza te pot ajuta cu 20 m : https://www.dropbox.com/s/u0a7ob31wb...G0212.jpg?dl=0

    succeeeessssssssssss

  7. #7
    dependent de antene Mentor
    Join Date
    May 2010
    Location
    brasov
    Posts
    649
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by andym02 View Post
    Da , merci ptr. foto , este un receptor dm 500s reusit ( chiar printre cele mai reusite clone ) , defapt si receptorul si telecomanda fac parte din aceiasi categorie .
    Ptr.confirmare iti pot trimite foto cu unu original , imi cer sczzzzz , insa asta'i realitatea .
    Chiar te rog,din ce am frunzarit pe net il da ca original,insa nu ma pot declara mare fan dream,de altfel cit m-am dat cu el pe sat nu am avut probleme cu blocaje,etc,iar meniul este intradevar impresionant comparativ cu un rec clasic.
    Cu bagat softuri nu le am,cu toate ca ar trebuii sa incep si eu,am ramas prea mult in urma si nu e bine.
    Cind am avut de schimbat softul la o nokia 9500 am apelat la un prieten.
    Din pacate nu am timp pentru tot si asa mi s-o pus piticii si pe wi-fi gratuit de la Carrefour acum si tocmai sint ocupat cu constructia a doua antene yagi.Sint aproape de mine si vreau sa fac o legatura cu ei.
    Last edited by mouse; 27th August 2015 at 21:31.

  8. #8
    dependent de antene Mentor
    Join Date
    May 2010
    Location
    brasov
    Posts
    649
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by andym02 View Post
    Cablul UTP este cea mai des intâlnita ...
    Chestia sta in felul urmator,pe scurt vreau sa am net pe wi-fi de la Carrefour care sint locati aproape de mine.
    La un stick conectez antenele yagi iar tot montajul il urc sus pe pilon pe un rotor sonett sa am vizibilitate spre ei,adica vreo 12-15m inaltime.
    Cu rotorul orientez antenele direct pe maximum de semnal confortabil din casa asa cum am acum Bulgarii in UIF.
    Fara escalade pe pilon la reglat antene.
    Aici intervine cablul de legatura intre stick si calculator,musai ecranat atit cu staniol cit si cu tresa.
    Am intetes ca ub usb extender ar rezolva problema pierderilor de pe cablu.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Receptorul e clona 100%.
    - culoare gri-deschis;
    - folie de protectie pe receptor;
    - sursa ciudata (presupunem ca nu e originala);
    - bulina din hartie neoriginala;
    p.s. pacat ca vanzatorul duce in eroare lumea....
    Last edited by prodi; 27th August 2015 at 23:25.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    C-ta
    Posts
    133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    " mouse " arunca'ti te rog o privire aici : http://www.rdi-board.com/threads/154...54#post1372254
    analizeaza , compara si trage concluzii .

    succeeesssssssss

  11. #11
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu nu stiu de ce dupa atatia ani mai exista aceasta ''inversunare'' intre ''original'' si ''clona'' pt. DM500
    Scriu din practica , ca si in prezent nu m-as da in ''laturi'' de a cumpara o ''clona'' in defavoarea ''originalului'' ( asta daca nu as detine asa ceva in prezent si functionabila in ca )
    Exista suficient suport chiar si in prezent pt. clone si sunt si foarte FIABILE
    Detin o clona de ani buni , a ''supravietuit'' atacului clonelor - prieteni stiu despre ce scriu - si functioneaza si in prezent
    Intr-adevar e foarte usor in A INSELA ''novicii'' si mai ales când si la clone exista carcasa ''identica'' mai mult de 95% ca ''originalul''
    Dupa mine in prezent , ambele variante ( original si/sau clona ) ar trebui sa aibă acelas pret avand in vedere ca sunt destul de ''vechi''
    ''Noroc'' cu clonele aparute la timp si astfel suportul pt. acest model de receptor chiar daca e vechi e in continuare destul de substantial si foarte raspandit

  12. #12
    dependent de antene Mentor
    Join Date
    May 2010
    Location
    brasov
    Posts
    649
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by andym02 View Post
    " mouse " arunca'ti te rog o privire aici : http://www.rdi-board.com/threads/154...54#post1372254
    analizeaza , compara si trage concluzii .

    succeeesssssssss
    La exterior pare a fii identic cu ce am eu,la interior nu stiu ca-i sigilat.
    Asa cum am spus nu sint cunoscator pe dreamuri,de fapt nici nu m-am ferit sa pun poze din prima cu el,asta este scula si asta basta.
    Cine vrea bine cu schimbul cine nu,nu.
    Oricum nu incepatorii isi cumpara din prima asa ceva.
    Si prima categorie cunoaste ce cumpara.
    Nu a fost cu intentie daca la asta va referiti...

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    C-ta
    Posts
    133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce md. este Topfield .....?
    Iti ofer 20 m de cablu FTP pe el .

  14. #14
    dependent de antene Mentor
    Join Date
    May 2010
    Location
    brasov
    Posts
    649
    Posts Thanks / Likes

    Default

    TF 6100 COC.Korea.

    Am zis ca pun poza cu el si zisul am ramas...

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    C-ta
    Posts
    133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am zis ca pun poza cu el si zisul am ramas...
    Eeeee , lasa dom'le , nu'i problemaaaa !
    Da'mi un raspuns te rog, la ceea ce am intrebat .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top