Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default Bombardare oscam la caid 1830 cu MAX TV

    asi dori si eu sa ma informez care ar fi problema mea-

    sunt pur si simplu bombardat cu cererile de 1830 ( Max TV ) desi nici NU am o astfel de cartela

    am cartela de HD+- care si aia are caid 1830

    la user este trecut deja -
    services = hdplus,!max_tv
    in serrvices -
    [max_tv]
    caid = 1830
    provid =
    srvid = 0014,0015,0016,001E,001F, etc etc
    (1830&000000/0000/0034/89/0F06000000): invalid (0 ms) (invalid SID)
    (1830&000000/0000/0026/89/0F06000000): invalid (0 ms) - Discovery World (invalid SID)
    (1830&000000/0000/0032/89/0F06000000): invalid (0 ms) - Orlando Kids TV (invalid SID)

    desi folosesc in Reader HD+

    ecmwhitelist = 1830:92
    ecmheaderwhitelist = 80308F078D,81308F078D
    Poate cineva sa imi spuna o solutie ?

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca tu ai card de HD+ nu inteleg ce cauta in services orice legat de MAX TV , trebuie sa ai doar sid-urile de HD+ pe care le deschide cardul tau , vorbeste cu cei care au card ca al tau si care au setari corecte , ce ai tu acolo e o varza si nu ti-o spune un expert in oscam

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    trebuie sa ai doar sid-urile de HD+ pe care le deschide cardul tau , vorbeste cu cei care au card ca al tau si care au setari corecte , ce ai tu acolo e o varza
    din care cauza am trecut ptr MAX TV- ?- ptr ca parca exista numai acest Program- si are si el caid 1830 exact ca si HD+

    Crime & Investigation Network [Max TV] invalid (1 ms)
    CNN International [Max TV 16.0E] invalid (1 ms)
    National Geographic Croatia [Max TV] invalid (1 ms)
    Fox Movies Eastern Europe [Max TV 16.0E] invalid (1 ms)
    Discovery World [Max TV] invalid (0 ms)
    Croatian Music Channel [Max TV 16.0E] invalid (0 ms)

    asta este cu fiecare refresch alta cerere

    oscam Services la mine este in felul urmator

    [hdplus]
    caid = 1830
    provid = 000000,003411,008011
    srvid = 5273,5274,157C,157F,1581,EF10,EF11,EF14,EF15,2774, 2777,2E9B,2EAF,30D4,126E,126F,EF74,EF75,EF76,EF77, EF78,1519,151A
    [max_tv]
    caid = 1830
    provid = 000000
    srvid = 0014,0015,0016,001E,001F,0020,0021,0022,0023,0024, 0025,0026,0027,0028,0029,002A,0032,0033,0034,0035, 0036,003C,003D,003E,003F,0040,0041,0042,0046,0047, 0048,0049,0051,0052,0053,0054,0056,0059,005A,005B, 005C,005D,005F,0061,0062,0064,0066,0078,0079,007A, 007B,007C,007D,007E,0081,0082,008C,0098,00BF,00C1, 00C2,00C3,00C4,00C8,00C9,00CB,00CC,00CD,00CE,00CF, 00D0,00D1,00D2,001A,00D4,00D5,00D6,00D7,00D8,0123, 0124,0125,0126,0127,0128,012D,019C,07D1
    deci nu inzeleg ce sa fie varza - !-

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @raks67, ai tu acest card si nu ai cereri de la Max tv pentru cardul HD+ cu ID 1830 ? Eu am acest card si am cereri la greu pe acest card HD+ de la Max TV. Cu toate ca am doar siduri pentru HD+ la server.
    Ce este de facut ? Pai nu prea ai ce face, atita timp cat sunt useri care aceste setari "varza" nu le au introduse la ei pentru cardul Max Tv. Aceste setari "varza" exista precis si pentru cardul Max TV cu ID 1830. Dar cum sunt useri care considera ca aceste setari "varza" nu sunt necesare, v-or exista aceste cereri "NOK" sau "invalid".
    Am 2x servere unde am acest card local. La primul server am schimbat cu alti peers de pe net, unde vin NOK sau invalid la greu de la peers pentru ID 1830.
    Al 2-lea server este doar pentru amicii mei, si acolo nimic comun cu invalid. Recunosc ca aici nu este nimeni care cere acest card, dar totusi ami da de gandit.

    Parerea mea, @BOMBER, sa inchizi sharul la peers pentru acest card. Si eu asa voi face, asta e.

    Numai bine

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sa inchizi sharul la peers pentru acest card. Si eu asa voi face, asta e.
    vrei sa spui Bumbu- ca sa scot cartela aia de HD+ din shar sau cum sa inzeleg

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa tai sharul bzw. doar sharul la acest ID, la peers care fack aceste cereri. Ma gandesc ca si de la mine vin cereri, dar 100% nu de la mine, ci de la peers pe care ai am in share.
    Numai bine

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    455
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune la userii respectivi negare
    Code:
    services = !max_tv

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @intel, da, daca ai doar oscam. Daca ai server principal pe cccam, si citesti cardurile pe oscam......
    Dar tot acolo ajungem, la aceasi treaba ca mai totdeauna: de ce sa-mi fac eu atita de lucru, si sa restrictionez fiecare peer in parte, cand poate el face acest lucru ? Nu e mai usor sa-i tai acest card din share ?
    Cate chestii din astea am eu si la cardul MTV 0b00, nici nu ma mai intereseaza, sincer. Cereri fara rost la greu.....CD Nordic, TNK, Digitalb...
    Numai bine

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu e mai usor sa-i tai acest card din share ?
    @Bumbule- sa cresti mare si tare

    se pare ca asta era solutia

    OK- nu am vrut sa ajung la macel- dar este mai bine ptr Ruterul si traficul meu

  10. #10
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cel mai bine pt. ruteru si traficu tau ar fi sa tai tot si asa ai scapat.....ceo ajuns si hobiu asta,parerea mea

    dm500s Vu+Zero hss1170...şî maxim şasă cai frumoşi

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top