Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  Old Men Mentor
  Join Date
  Dec 2005
  Location
  50.49/4.26
  Posts
  803
  Posts Thanks / Likes

  Default Amiko X-Finder - pareri

  Dupa cum spune titlul vreau niste pareri despre satfinderul asta de la cei care l-au folosit si unde-i un shop mai ieftin pt cumparare.
  mersi

 2. #2
  Banned Expert
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Sep 2008
  Location
  Pachizdan
  Posts
  2,027
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Nu recomand.E o porcarie ,cel putin pe partea de satelit.Nu are sensibilitate deloc.

 3. #3
  Junior Member Teacher
  Join Date
  May 2008
  Location
  Suceava
  Posts
  481
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Il am si eu, in speta iti faci treaba cu el, dar ce ma enerveaza este lagul specific tuturor procesoarelor ALi, atunci cand navighezi prin meniuri sau schimbi programele. De exemplu daca navighez printre frecvente, programe, sateliti, mai rapid, el nu tine pasul cu apasarile mele pe butoane, in momentul cand ma opresc din apasat el inca mai lucreaza cateva secunde. Al doilea lucru care ma supara foarte tare la el, este faptul ca nu afiseaza o valoare in dB la raportul semnal/zgomot, teapana, ci afiseaza valori care se tot schimba din secunda in secunda intr-un interval de pana la 1dB. De exemplu sa zicem ca avem un semnal pe o frecventa oarecare cu o valoare de 7,5dB. Ei bine, aparatul asta o sa tot afiseze valori ale semnalului intre 7 si 8dB. Probabil asa isi face el refresul, dar din punctul meu de vedere nu e ok, pentru ca nu pot face reglaje de finete, daca mie mi se tot schimba valorile afisate, fara sa misc antena! Cat despre tunerul satelit, fata de userul de mai sus, mie mi s-a parut destul de bun, chiar cel mai bun dintre receptoarele pe care le detin.
  Ca idee mai demult, era un singur program pe spotul Europe/Middle East, de pe satelitul NSS 7, 20 West si anume Nabaa TV care intre timp s-a mutat pe SES 4 22 West. Am incercat sa receptionez acest program cu toate receptoarele mele din dotare, Optibox Raptor, Amiko 8800 si DM800, cu nici unul nu am reusit, fie din pricina semnalului slab, fie din cauza sr-ului de 1500, in schimb pe Amiko X-Finder a intrat cu o valoare de vreo 7-8db, si mergea fluent, pe cand cu celelalte receptoare nu a intrat deloc. Tunerul terestru nu prea am avut pe ce sa il testez, l-am testat intr-o duminica pe emitatoarele din Cernauti cu o antena NEO-095 cu preamplificator de 14 dB, mai multe detalii aici: http://forum.softpedia.com/topic/618...#entry17440791
  Alte link-uri de pe forum, unde se vorbeste despre el: http://www.rdi-board.com/threads/148...-T-COMBO-Meter
  http://www.rdi-board.com/threads/145...amiko+x+finder
  Last edited by Florynsv; 6th August 2015 at 20:57.
  Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, DM800 HD PVR, Optibox Raptor, Amiko 8800, Optibox CX PVR, General Satellite VA-7200, 90E-30W!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top