Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    brasov
    Posts
    145
    Posts Thanks / Likes

    Question Cartela Focussat neactivat sau activat fara receptor

    Stie cineva unde gasesc o cartela Focussat (fara receptor) neactivata noua sau activata care se poate incarca ?
    Va multumesc
    Brasov, 1.25 offset Fe, H-H Strong DM2100, Comag SL45/1CI; HUMAX NANO HD+

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    80 ron. dami pm
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cartela noua neactivata nu ai de unde sa gasesti,folosita poti gasi la sectiunea de vanzari.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    iti trebuie doar smart-cardul, o poti incarca prin sms

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    snagov
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ca aceste carduri fara receptor nu merg in cccam cel putin asa am patit eu


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    ,Tv Sony 49xd7005,Vu+Ultimo4k,Vu+uno4k,dm 7020si,dm 500s, parabola al 1,8m ,30W-54E,pozitioner strong v50

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marianneamtu View Post
    Vezi ca aceste carduri fara receptor nu merg in cccam cel putin asa am patit eu


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Care carduri fara receptor nu merg in cccam?!
    Nu stiu astea livrate dupa 1 iulie cu receptoare hd cum or fi,dar toate celelalte merg in cccam

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    snagov
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am luat unul fara receptor cu buletinul de la un magazin din bucuresti ma costat 80 roni si nu merge in cccam lam invartit in 4 receptoare cu cccam si nimik pana la urma lam pus cu oscam


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    ,Tv Sony 49xd7005,Vu+Ultimo4k,Vu+uno4k,dm 7020si,dm 500s, parabola al 1,8m ,30W-54E,pozitioner strong v50

  9. #9
    Junior Member Master
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca activezi prima oara cardul in receptorul oficial, ulterior va merge si in cccam, la concluzia asta am ajuns eu dupa ce am vazut comportamentul a 2 carduri diferite luate pe acelasi abonament
    Daca nu ma gasiti la paine, cautati~ma la oua

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am eu un card focus neactivat, trebuie facut contract pe el , altfel nu ai ce face cu el, e din cele vechi

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Arad
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am luat teapa odata cu focus , am luat de pe net aparat si cartela si defapt era expirat contractul si nu stiu ce abureli , defapt o fost teapa , recomand sa suni la ei daca vrei sa iei

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    snagov
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cel mai bn si sigur iei aparat +cartela cu contract de la baietii care instaleaza asa cv


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    ,Tv Sony 49xd7005,Vu+Ultimo4k,Vu+uno4k,dm 7020si,dm 500s, parabola al 1,8m ,30W-54E,pozitioner strong v50

  13. #13
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,886
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bibart View Post
    eu am luat teapa odata cu focus , am luat de pe net aparat si cartela si defapt era expirat contractul si nu stiu ce abureli , defapt o fost teapa , recomand sa suni la ei daca vrei sa iei
    Ai luat teapa doar in cazul in care cartela e veche si are caid 0B00 daca are 0B02 atunci e ok se poate activa usor.
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita č quando gli uomini hanno paura della luce.


  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cardul vechi se poate activa la un dealer focus-sat daca faci contract , acum e obligatoriu sa iei receptor in custodie... si oricum la contract nou iti da si un card nou , nu ai ce sa faci cu cel vechi sau dezactivat , e bun doar de colectie

  15. #15
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by eskunder View Post
    cardul vechi se poate activa la un dealer focus-sat daca faci contract , acum e obligatoriu sa iei receptor in custodie... si oricum la contract nou iti da si un card nou , nu ai ce sa faci cu cel vechi sau dezactivat , e bun doar de colectie
    Ce inseamna card vechi?cele neincarcate de peste 6 luni?Daca da,merg reactivate fara nicio problema.Si inainte de a deschide gura cei din callcenter e de ajuns sa i se spuna ca ,, vreau sa incarc 12 luni " si nu mai intreaba nimic.Din contra,,daca va face probleme dealearul spuneti ca ati vorbit in cc".

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top