Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    brasov
    Posts
    145
    Posts Thanks / Likes

    Default Receptor satelit Digi HD update enervant

    Vreau sa va intreb cum pot sa scap de updatul enervant al receptorului de satelit Digi Hd? este foarte enervant', ma uit la un film si deodata pe ecran apare "Update canale" si dureaza vreo 2 minute. Toti cu abomatii Digi satelit cu receptor HD patiti la fel? Isi face update de mai multe ori pe zi.
    Multumesc
    Brasov, 1.25 offset Fe, H-H Strong DM2100, Comag SL45/1CI; HUMAX NANO HD+

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    265
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De un an si ceva de când am kaon hd de la DIGI nu mi-a aparut niciodata asa ceva. canalele noi sau alte modificari au aparut doar dupa închiderea si redeschiderea receptorului

  3. #3
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    schimba-l...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici eu nu am aceasta problema.
    Poate ai activat ceva prin setari.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am avut si eu ocazia sa reglez doua antene pe digi si persoanele respective aveau rec satelit hd Digi. Sunt dezamagit de soft. nu am rascolit prea mult prin menu dar nu am gasit si eu undeva sa-mi indice semnalul decat daca apasam tasta info aparea f mic in bara de jos.. la cautare canale apare lista si nicidecum frecv etc. Nu inteleg de ce se cacaie in halul asta. Eu daca as cumpara unul nu as accepta sa fie varzuit softul in halul ala.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2014
    Location
    undeva pe pamant
    Posts
    162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din meniu poti opri sa isi faca update la canale , inclusiv la pornire .

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    moldova
    Posts
    147
    Posts Thanks / Likes

    Default intrebare kaon hd

    apropo cand o sa fie disponibil un alt soft pt kaon hd?aveti ideie?vad ca sunt destule probleme de rezolvat...
    triax tsd 110, 1 w, 5 e

  8. #8
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,692
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai pui soft de receptor de acum 20 de ani la un receptor HD cum ai vrea sa mearga?Am si eu unul din asta dar nu prea il folosesc.A-mi trece cheful sa ma uit la tv pina porneste.Cand e in st-by sint ambele leduri stinse cand il pornesti se aprinde cel verde dupa care cel rosu si la sfarsit se sting amandoua.Cred ca au nevoie de cativa ani sa aprinda ledul rosu in st-by si ala verde cand e pornit.In plus se mai si opreste singur dupa cateva ore obligatoriu.
    Ce sa zic astia de la digi au revolutionat folosirea celor doua leduri.Trebuie sa recunosc ca au niste softisti de rahat.
    Sint convins ca renuntat la 90% din functiile receptorului doar pentru nu ai duce capul mai mult.



  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    brasov
    Posts
    145
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by niscu View Post
    Din meniu poti opri sa isi faca update la canale , inclusiv la pornire .
    eu nu am gasit nicaieri functia aceasta, poate se gaseste la receptorul de cablu.
    oricum am de gand sa ma mut la focussat.
    Brasov, 1.25 offset Fe, H-H Strong DM2100, Comag SL45/1CI; HUMAX NANO HD+

  10. #10
    Wind of change Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Pretutindeni si nicaieri
    Posts
    1,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Soft mai prost cred ca nu a fost inventat inca. Ar trebui premiati cei de la Digi si pentru ca au reusit aceasta calamitate dar si pentru faptul ca nu vor sub nici o forma sa il schimbe.
    ...Traieste viata asa cum este, pt ca ti s-a dat fara sa o fi cerut, si ti se va lua fara sa fii intrebat...

  11. #11
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    carcotasii gica conta mereu au gasit cate un bug la digi... ceilalti sunt perfecti in toate... mai baieti chiar nu vreti sa o lasati balta?
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  12. #12
    Wind of change Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Pretutindeni si nicaieri
    Posts
    1,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Spune mi tu cine are un soft mai prost si nu mai zic nimic niciodata. Cum dracu sa faci un soft care sa inchida aparatul haotic si apoi sa astepti minute bune sa porneasca ca de , trebuie sa faca cica si actualizare ( doar vorba vine ca ce sa actualizeze ) sa ai doar doua leduri si alea complet inutile ca nu indica nimic fiind mereu stinse.
    ...Traieste viata asa cum este, pt ca ti s-a dat fara sa o fi cerut, si ti se va lua fara sa fii intrebat...

  13. #13
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,692
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gy_k1984 View Post
    Vreau sa va intreb cum pot sa scap de updatul enervant al receptorului de satelit Digi Hd? este foarte enervant', ma uit la un film si deodata pe ecran apare "Update canale" si dureaza vreo 2 minute. Toti cu abomatii Digi satelit cu receptor HD patiti la fel? Isi face update de mai multe ori pe zi.
    Multumesc
    La mine apare "Update canale" daca il comut in st-by si il pornesc imediat.Asta se intimpla deoarece nu stii niciodata cand e pornit sau oprit receptorul ala.



  14. #14
    Wind of change Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Pretutindeni si nicaieri
    Posts
    1,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La orice receiver normal din lumea asta ledul verde indica starea de functionare iar cel rosu starea de asteptare. Numai la Digi e o aberatie totala. De fapt cum e turcul si pistolul.
    ...Traieste viata asa cum este, pt ca ti s-a dat fara sa o fi cerut, si ti se va lua fara sa fii intrebat...

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am si eu un prieten care are receiverul asta de un an. In prima saptamana a fost mai greu cu pornirea (alta mare tampenie, degeaba il lasi pornit, ca trece in st-by dupa un timp). Acum spune ca s-a invatat sa aiba rabdare, dar asta nu-l face ca receiverul sa nu-si ia portia zilnica de injuraturi.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top