Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    968
    Posts Thanks / Likes

    Default Help ... incarcare patch pe Strong 6126 !

    Azi am incercat sa incarc un patch pe un receptor Strong 6126 dar nu am reusit.
    Am parcurs urmatorii pasi:
    1. introdus receptor in priza, pornit, apasat si tinut apasata tasta Ch down, conectat receptor cu cablu null modem (configuratie pini 2-3, 3-2, 4-6, 6-4, 5-5, 7-8, 8-7); in prealabil am setat portul serial (in device manager) biti/s: 115200, biti de date: fara, paritate: fara, biti de stop: 1, flux de date: fara, iar in PatchLoader.exe am setat corect portul ales de mine;
    2. am pornit program PatchLoader.exe - Weaksoft 1.6.0, am ales in program Process - Upload patch, din fereastra care s-a deschis am ales fisierul bin (patch.bin sau patch-tps-cabo 30-11-2005.bin luat chiar de pe RDI, de la sectiunea Strong) apoi Open si nu face nimic - am asteptat cateva minute si bara de progres nu misca, iar deasupra barei de progres scrie Upload inprogress ...
    Patch-urile cu care am incercat sunt pt familia 6xxx. Receptorul a mai fost Patch-uit in urma cu vreo doua luni, dar proprietarul a vrut un patch mai nou pe el.
    Apoi am incercat sa incarc acelasi Patch, pe un Echostar DSB 770 FTA, urmand aceeasi pasi si obtinand acelasi rezultat.
    Va rog dati-mi un sfat, orice idee din partea specialistilor in Strong e bine venita. Big thanks !

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Simplu !

    Pa ai inceput cu sfarsitul !

    - citeste cu atentie instructiunile
    - BootLoader ( 1 - modifica boot )
    - ApplicationLoader (2 - incarca aplicatia)
    - PatchLoader ( 3- scrie patch )
    - PatchLoader ( 4 - scrie keys )

    si gata ! cu un pic de noroc !

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    968
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci sa inteleg ca daca vrei sa schimbi Patch trebuie sa pui si bootloader si firmware, chiar daca pui aceleasi versiuni care sunt deja instalate ? Doar ca sa respecti o succesiune de pasi ?
    Ceea ce scrie aici legat de Patch m-a dus in eroare: http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=54447

    "- bootloader acest modul este cel special incompatibil soft cu vechiul bootloader al firmware-lui original el se instaleaza primul si gestioneaza comunicatia pe interfata seriala necesara instalarii celorlalte doua module
    - firmware receptor - acest modul este echivalentul firmwarelui original conceput asfel incat sa fie lansat de loader si sa poata apela patchul decodor
    - patch elementul de noutate este ca el poate fi inlocuit independent pe masura evolutiei emulatoarelor si ori de cate ori acest lucru se impune ... o excelenta solutie soft
    - tabela de keys acesta tabela contine identificarea emulatorului, providerului si codului activ - ceea ce este cu adevarat spectaculos este posibilitatea de a incarca in loaderul Win tabela si .... cheile pot fi actualizate pur si simplu cu copy/paste .... Tabela , ca si patchul , poate fi rescrisa ori de cate ori o actualizare masiv, nepractica cu TLC se impune"

    Multumesc Mihaip !

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    ALBA
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    BootLoaderul se pune o singura data dupa care urmeaza Aplicatia cu care se pune urt-ul,scoti din priza si din nou ch down dupa care pui patch-ul,iar scoti din priza ,ch down si in sfirsit pui cheile.De cite ori apare un patch nou pui doar patch-ul si eventual cheile.cablu null modem 2-3 3-2bafta

  5. #5
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    cluj
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default patch nou pentru strong 4355

    ma poate ajuta cineva sa incarc patch nou pe un strong 4355 sint din cluj napoca.
    adresa mea email este
    beugen20022yahoo.com

  6. #6
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    cluj
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default patch 4355 strong evolution

    doresc o adresa unde pot pune un patch nou pe strong evolution 4355
    nu mai decodeaza nimic cu patchul vechi TPS pe hotbird sau cine clasic pe astra. ma intereseaza si canale olandeze RTL4 si 5
    adresa mea email este
    [email protected]

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Polul NORD maramures
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default strong 4355 evo

    Deocamdata nici o sansa, in afara de TPS ,ORF , aproape nimic.


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Strong 6126 & FOX Sport 16e
    By sashadpb in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 12th December 2006, 16:49
  2. Ce flash are un strong 6126
    By tastatura in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 25th July 2006, 08:55
  3. strong 6126
    By crissc in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 24th May 2006, 20:43
  4. strong 6126 key din telecomanda
    By duhuletz in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 12th April 2006, 14:02

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top