Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15

Thread: Stb hd rcs

  1. #1
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default Stb hd rcs

    Am si eu cablu de la RCS. Pana acum nu l-am bagat in seama, majoritatea emisiunilor, filmelor, desenelor animate le-am vazut online.

    Intrebarea mea este: preaslavitul operator are STB-uri HD sau doar Humax-urile SD vechi de cand lumea? Si daca da, cum pun si eu mana pe un STB HD?
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  2. #2
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by javrica View Post
    Am si eu cablu de la RCS. Pana acum nu l-am bagat in seama, majoritatea emisiunilor, filmelor, desenelor animate le-am vazut online.

    Intrebarea mea este: preaslavitul operator are STB-uri HD sau doar Humax-urile SD vechi de cand lumea? Si daca da, cum pun si eu mana pe un STB HD?
    Decat kktul lor ,mai bine ia un amiko cablu sau combo si ti poti aranja si programele in ordinea dorita plus ca ai optiunea extra ,,bonus".Eu le am dat panarama lor inapoi si merg pe un minicombo de 8 luni cu rezultate excelente.

  3. #3
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hmmm, interesanta idee. Multam Nea Lighean
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  4. #4
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut comanda la Elstar de un mini-combo. M-au intrebat daca il folosesc pentru RCS. II fac ei vreo vrajitorie?
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania, Cluj
    Posts
    675
    Posts Thanks / Likes

    Lightbulb

    Quote Originally Posted by javrica View Post
    Am facut comanda la Elstar de un mini-combo. M-au intrebat daca il folosesc pentru RCS. II fac ei vreo vrajitorie?
    Televizorul care-l ai, nu e echipat cu tuner digital + CI ? Ca merge mersi bine, inclusiv cu "draq" infipt in fund.

    Alf

  6. #6
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta unde pun STB nu e chiar asa avansat.

    Draq?
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  7. #7
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by javrica View Post
    Am facut comanda la Elstar de un mini-combo. M-au intrebat daca il folosesc pentru RCS. II fac ei vreo vrajitorie?
    Nu stiu daca l trimit gata posedat,dar daca nu,iti pot trimite ultimul soft sfintit.Plus ca grila are Antena 3 si Romania tv langa Superone

  8. #8
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sar'na Astept sa vina, sa vad ce soft are pe el
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca TV-ul tau are CI+ atunci cea mai buna solutie este sa utilizezi modulul de CI+.

  10. #10
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mi-am schimbat si televizorul, am luat un KDL-43W756C. O sa incerc ambele variante, modul CI+ pe TV-ul nou si Amiko mini-combo pe TV-ul vechi.

    STB-ul nu a venit descantat. Daca ar putea cineva sa imi dea un link, ceva, de unde sa descarc soft-ul coafat, tare bine mi-ar prinde.
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  11. #11
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by javrica View Post
    Mi-am schimbat si televizorul, am luat un KDL-43W756C. O sa incerc ambele variante, modul CI+ pe TV-ul nou si Amiko mini-combo pe TV-ul vechi.

    STB-ul nu a venit descantat. Daca ar putea cineva sa imi dea un link, ceva, de unde sa descarc soft-ul coafat, tare bine mi-ar prinde.
    http://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=140


    Incarci softul cu emu si bagi cifrele.Daca nu merge si ai o adresa de mail iti trimit mai tarziu softul cu cifrele deja bagate

    Cu ci ul lor vezi baza mai putin extraoptiunile:hbo,hbo comedy,preferatul meu superone,cinemax

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate imi trimiti si mie pe mail ... [email protected]. dau o bere

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Un alma s 2130 poate fi "coafat" tot cu soft de pe sat-suport.tv ? Am vazut ca are versiunea emu.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alyn4u View Post
    Un alma s 2130 poate fi "coafat" tot cu soft de pe sat-suport.tv ? Am vazut ca are versiunea emu.
    Alma s2130 e receptor satelit,merge soft dar romanesti doar pe 16 est 2 programe in plus

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce receiver imi recomanzi sa imi iau cu dvd c pt rc.s ? Nu as vrea sa fie prea scump si sa aiba hdmi.
    Multumesc mult

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top