Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: Digi 12723H

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default Digi 12723H

    Nu pot sa receptionez in Targoviste canalele de pe 12723H cu o antena offset de 0.9 m, pe H-H, LNB Inverto Black Ultra, Dreambox 7020 V2 HD, newnigma4.0.13. Pe alte transpondere am semnal si calitate foarte buna, dar pe acest transponder nu receptionez nimic. A mai intampinat cineva problema asta?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sasa13 View Post
    Nu pot sa receptionez in Targoviste canalele de pe 12723H cu o antena offset de 0.9 m, pe H-H, LNB Inverto Black Ultra, Dreambox 7020 V2 HD, newnigma4.0.13. Pe alte transpondere am semnal si calitate foarte buna, dar pe acest transponder nu receptionez nimic. A mai intampinat cineva problema asta?
    ai incercat sa faci o scanare manuala , pe frecventa 12722 si pe frecventa 12724 , restul de date , polaritate etc sa ramana ca la 12723 ?

    numai frecventa , sa o '' ridici '', ''cobori '' cu o unitate

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da. Am incercat. Nu ajuta.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sasa13 View Post
    Da. Am incercat. Nu ajuta.

    cu setting uri gata facute de la vhannibal , likra etc ai incercat ?

    cu alt receptor ai semnal pe acea frecventa ?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca cu alt LNB , e posibil sa fie decalibrata dioda din el si sa nu acopere acea frecventa fiind in capat de banda (12.750 Mhz)

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am semnal pe aceasta frecventa si gata. Am incercat si cu settinguri gata facute de la vhannibal. LNBul este nou.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Polarizarea este setata bine ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top