Cornel Dinu a vorbit despre ultimul derapaj al lui Gabi Tamaș, care l-a costat pe fundașul central locul n lotul Stelei. Procurorul" a spus că fotbalistul are mari probleme.
Gabi Tamaș a fost dat afară de la Steaua, iar Cornel Dinu condiseră că fotbalistul nu mai are nicio scuză pentru derapajele sale, mai ales că nu mai este un puști. Procurorul" crede că Tamaș este un jucător cu multe calități, dar se confruntă cu mari probleme comportamentale.

Nu are nici o scuză Tamaș. El e un caz medical și durează de mult timp. La 17 ani era un copil, nu se anticipa acest viitor al lui, care s-a amplificat după ce a văzut n Anglia. Ăsta e poporul britanic, se termină meciul, toată lumea e la pub. Povestea Dan Petrescu cnd era la Chelsea, dacă jucau cu United sau Liverpool și veneau n Londra, pnă acolo se bea bere și șampanie, cnd coborau n fața stadionului, un sfert de echipă vomita. Este păcat pentru un om de o așa calitate să ajungă un caz medical. Este un jucător care mai are calități. Mai poate să joace și poate la fel de ușor să devină o dramă socială dacă va continua așa", a spus Dinu la Dolce Sport.