Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    moldova
    Posts
    147
    Posts Thanks / Likes

    Default Dvb-t2 pe tv led cu tuner de satelit s2?

    1.ma poate lamuri cineva cu o lista de televizoare compatibile cu dvb-t2?
    2.daca tv-ul are tuner de satelit s2 merge si dvb t2 chiar daca nu are in specificatiile tv-ului?
    3.a testat cineva pana acum?
    triax tsd 110, 1 w, 5 e

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,692
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cele doua standarde au diferente majore si nu sint compatibile.O lista cu televizoare compatibile cred ca se va putea face dupa ce DVB-T2 va fi transmis la nivel national.



  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    LG am vazut ca au scos pe piata televizoare cu tunere DVB-t2 si DVB-s2, mai multe modele.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    moldova
    Posts
    147
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc.eu am inteles ca tv-urile care au dvb-s2 stiu sa citeasca si t2.adica au implementat standardul t2 dar nu se specifica in documentatie.
    triax tsd 110, 1 w, 5 e

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cine ti a spus asta?
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  6. #6
    GOLD Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Prin Ardeal...
    Posts
    470
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dexter View Post
    multumesc.eu am inteles ca tv-urile care au dvb-s2 stiu sa citeasca si t2.adica au implementat standardul t2 dar nu se specifica in documentatie.
    Asta Nu e adevarat..eu am tv LG model 2013 cu tuner S2 si nu stie dvb-T2!

  7. #7
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cardmaster View Post
    Asta Nu e adevarat..eu am tv LG model 2013 cu tuner S2 si nu stie dvb-T2!
    Confirm si eu, la OLed din 2015 care are DVB-S2 nu merge DVB-T2. In specificatii se scrie clar ca nu are DVB-T2 dar pe majoritatea site-urilor e trecut ca are.
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    bucuresti
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top