Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default Banda cu led-uri

    Sfaturi please.

    BANDA CU LED-URI 33 metri.
    Ce transformator am nevoie ? 12V dar cati Wati si cati Amperi ?
    In exemplul din fotografie se afla o banda cu LED-uri (SMD 5050 / 14,8W pro metru) de 5 metri.



    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    33m pentru un tir, nu ajung !

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A-ti trebuie o sursa de vre-o 500 W pe putin si nu am vazut mai mare de 360W.Deci ai nevoie de 2x 250W.



  4. #4
    master of master Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Terra
    Posts
    106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by -=SAT=- View Post
    Sfaturi please.

    BANDA CU LED-URI 33 metri.
    Ce transformator am nevoie ? 12V dar cati Wati si cati Amperi ?
    In exemplul din fotografie se afla o banda cu LED-uri (SMD 5050 / 14,8W pro metru) de 5 metri.

    http://mybesdata.com/tkf/i.php?/uplo...136f350-la.jpg

    14.8W/ml rezulta 14.8W : 12V = 1.23A / ml ; 33ml x 14.8W = 488,4W ; 488,4W :12V= 40,7A ; Alimentate la 230V rezulta exact 2 surse de 250W cum a spus si GYMI.
    40W--115E

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gymi View Post
    A-ti trebuie o sursa de vre-o 500 W pe putin si nu am vazut mai mare de 360W.Deci ai nevoie de 2x 250W.
    Merci. Exista sursa de 500W.
    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by DANNYRO28 View Post
    14.8W/ml rezulta 14.8W : 12V = 1.23A / ml ; 33ml x 14.8W = 488,4W ; 488,4W :12V= 40,7A ; Alimentate la 230V rezulta exact 2 surse de 250W cum a spus si GYMI.
    Merci.
    Acesta nu functioneaza ?
    http://www.ebay.de/itm/DC-12V-42A-50...item259b267bb1
    Ip-ul si Providerul tau:


    -=Sambata - 9 - Februarie - 2013=-

  7. #7
    Bătrîn fără minte Expert
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Calare pe măgar
    Posts
    1,695
    Posts Thanks / Likes
    Last edited by cartof_prajit; 29th June 2015 at 17:27.

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,274
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sau o sursa de calculator.

  9. #9
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu zic sa cumperi una mai mare.Pe chinezaria aia daca scrie 500W nu inseamna ca si duce atat.Eu zic sa o iei cu minim 20% mai mare deci de 600W.
    Din experienta mea o sursa de 12V 4A nu duce mai mult de 3A intra in protectie.



  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai grija si la led-uri... Daca vrei sa fie rezistente la umezeala , nu toate sant rezistente perfect. Din cauza temperaturi se exfoliaza siliconul sau apa intra in spatele benzi cu adeziv. Am avut problema ca a luat foc suportul pe care era . In timp scade luminozitatea ledurilor de pe banda ... O varianta mai incomoda e cu grupuri de 3 leduri waterproof.

  11. #11
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus in scafa vreo 22 m de 5050 si am folosit doua surse de 12V 5A.Merge fara probleme.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top