Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15

Thread: Defecte VU+

  1. #1
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,796
    Posts Thanks / Likes

    Default Defecte VU+

    VU+DUO
    Defect.
    La bagarea în priză se aprindea LED-ul de power iar după o perioada mare de timp pornea şi afişajul de pe panoul frontal implicit se apuca să boot-eze.După un timp nu a mai pornit deloc.
    La ieşirea lui U 801 în loc de 1,78-1,8 V aveam 0,7V.Am comandat la firma Adelaida de la Craiova sursa AOZ1021AIL (Cod: 63274) în valoare de 24 lei.Am înlocuit-o,au aparut cei aprox. 1,8 V dar receptorul tot nu pornea.Înainte să-l arunc la gunoi şi să mă apuc să plâng după bani am căutat pe net şi am găsit o discuţi în care cineva spunea că trebuie schimbat şi condensatorul C807 de 220 micro la 16V.Am pus peste cond. de pe placa unul de 100 micro şi a pornit instantaneu receiver-ul.Deci înlocuiţi C 807.Succes



    Masurat C 807 în loc de 220 micro mai ava doar 47.
    Presupun că în momentul în care porneşte greu schimbaţi preventiv C807 scăpaţi de cheltuiala cu U 801.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. #2
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,873
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Off...Nicule....ai descoperit insula, problema respectiva este doar la vu+ duo !
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita è quando gli uomini hanno paura della luce.


  3. #3
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,796
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S-a stricat unul de la serviciu.Oricum am facut referat pentru un XSPEED LX2 să am de rezervă.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  4. #4
    SUBpedia Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    P'aci, p'acolo...
    Posts
    3,252
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma și speriasem

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,230
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am patit-o si eu, a trebuit sa schimb si U 801 si iata ca de atunci, a trecut un an si jumatate si batranul Duo functioneaza fara probleme.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Mures
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Oare va fi aceeași problemă și la duo 2 în timp?
    Vu+ Duo 2

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,230
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu siguranta nu...Duo si Duo2 se aseamana doar la nume.

  8. #8
    Nostradamus Master
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Down on the corner
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu siguranta nu...Duo si Duo2 se aseamana doar la nume.
    La ce te fereri cand spui asta?

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Auckland
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Unul din ele are un doi la coada!

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    204
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am an Vu+ Uno care astazi bagat in priza sa aprinde ledul de la power dar nu vrea sa booteze puteti sa ma ajutati cu o solutie?

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Defecte posibile C806 + U801. Detalii aici


  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    204
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Designul la Vu+ Uno este identic cu cel de la Vu+ Duo? Problema este ca am avut o descarcare electrica la casa in timpul unei furtuni. Si routerul wifi nu mai porneste la fel ca si monitorul si modemul, oare nu chipul de la placa de retea s-a dus din cauza descarcarii electrice? Ledurile la retea ambele sunt aprinse.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1. Nu stiu 100% ca am avut doar VU+ Duo, dar este posibil sa fie cat de cat apropiat ca si „concept” fiind din aceiasi generatie. La mine a fost vorba de C806 si U801 cand manifesta defectul descris de tine initial. Nu ai specificat ca al tau a ajuns asa in urma unei furtuni insotita de descarcari electrice.
    2. Daca LED-urile de la placa de retea sunt aprinse fara a avea cablu LAN introdus atunci este foarte probabil ca chipul de retea sa fie dus .

  14. #14
    Junior Member Master
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,
    Am un amic ce are o problema cu un VU +Zero, achizitionat acum putin peste 2 ani, in sensul ca, in momentul in care incearca sa "deschida un program" de pe satelit(indiferent daca este SD, HD, codat sau necodat), receptorul se restarteaza.
    Am schimbat imaginea, rezultatul este acelasi. Am incercat diverse setari si configurari de tuner diferite, dar problema ramane aceeasi.
    In rest, receptorul functioneaza normal, pluginuri gen IPTV Player functioneaza perfect.
    Sa se fi dus tunerul? Se poate achizitiona doar tunerul?
    A mai patit cineva la fel?
    Multumesc!
    VU+DUO2,VU+DUO,VU Zero,DM500,H-H

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    204
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by onutd View Post
    . Daca LED-urile de la placa de retea sunt aprinse fara a avea cablu LAN introdus atunci este foarte probabil ca chipul de retea sa fie dus .
    Se poate inlocui chipul de la retea?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top