Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 20 EUR (20%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Alba Iulia
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default Roaming national oprit!!!

    se pare ca zvonurile sunt adevarate. acum am sunat la RDS si mi-au confirmat ca in zonele unde RDS are reteaua functionala 100% (zic ei) roamingul nu mai functioneaza!
    IpBox 91HD, 1 Dolce, optibox 7003 dvb-t, 2 x offset + motor H-H

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    216
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa i frec in gura ca de catrva zile nu mai pot auzi o convorbire in conditii normale

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,644
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A deci asta era cauza pentru care am ramas fara semnal intr-o zona unde aveam pina acum.Trebuie sa-mi incarc din nou cartela cosmote.
    Dupa cum spuneam la digimobil trebuie sa mai ai o cartela la alt operator sa nu ramai fara semnal.



  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    903
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu oricum am roamingul dezactivat de multa vreme din telefon. Nu ma afecteaza. In zona Deva-Hunedoara semnalul este utilizabil si fara roaming.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

  5. #5
    Bagator de seama Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gymi View Post
    A deci asta era cauza pentru care am ramas fara semnal intr-o zona unde aveam pina acum.Trebuie sa-mi incarc din nou cartela cosmote.
    Dupa cum spuneam la digimobil trebuie sa mai ai o cartela la alt operator sa nu ramai fara semnal.

    De asta au ei 90% telefoane dual sim in oferta

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si ai mei au avut probleme 2 zile in jud.olt cu romingul insa dupa a revenit. curios este ca mie imi gaseste reteaua de digi insa nu se poate inregistra pe ea. eu cred ca este din cauza semnalului foarte slab deoarece daca merg 800 de m spre oras se conecteaza si are 1-2 liniute.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top