Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: Rete4

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Default Rete4

    intamplator butonand pe rete4 am dat de un film american cu sunetul original.Se pare ca, canalul audio(engleza) este functional !

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acelasi lucru este valabil si pentru Canale 5, tot din pachetul Mediaset.
    [email protected] HD51,[email protected] HD2400, T90 5e-28e, offset 80-1w

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,404
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta de cand s-a facut trecerea pe noua frecventa. Si vor mai aparea noutati acolo. Si Real Time are pista audio activa in engleza, am verificat mai devreme.
    5W-4W-3,1E-5E-9E-10E-13E-16E-19.2E-39E-42E-45E-46E-52E

    Digi Cablu/Digi Satelit Extra complet/Tivusat/UPC Optim HD
    ATX-91 + LNA177
    Yagi 3elemente vertical + dipol deschis orizontal @10m 87.5-108.0 FM
    My Youtube channel

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    432
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce frecventa noua ca pe Lyngsat apare tot pe 11.373H 29900 3/4

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    11919 v 29900 5/6
    [email protected] HD51,[email protected] HD2400, T90 5e-28e, offset 80-1w

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    432
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci s-au mutat inapoi pe vechea frecventa.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Default

    valabil si pentru Italia1

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristo4 View Post
    Acelasi lucru este valabil si pentru Canale 5, tot din pachetul Mediaset.
    cred ca te referi la varianta codata,momentan cel necodat nu are pista audio engleza

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Bucale si citeadata prin provincie la 50 km de bucuresti
    Posts
    254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fiindca veni vorba de posturile Italiene, pentru pozitia orbitala 12,5 Vest, programele se vad FTA sau sunt codate?E vorba de tp-ul 12718H 36510.

    antena 0,9 m Al (clona) pe
    16 E +19 E


  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    fta-urile de pe 13 est au audio in engleza/pe 12,5 w nu vei vedea decit cu placa dvb-s2 canalele italiene

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Batcave
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    fta-urile de pe 12, 5 w nu merg cu receptoarele obisnuite dvb-s2 trebuie receptoare dedicate acestor transmisii multistream.
    Welcome to the real world !

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe cand ma bucuram de filme cu sonor original...Rete4, Italia1 s'au codat! shit

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    S-E Romaniei
    Posts
    1,258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cipryan View Post
    pe cand ma bucuram de filme cu sonor original...Rete4, Italia1 s'au codat! shit
    Era de asteptat sa vina intunericul si aici.

  14. #14
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,404
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Altele au fost cauzele..money in plus ca sa-si scoata parleala cu ucl...
    5W-4W-3,1E-5E-9E-10E-13E-16E-19.2E-39E-42E-45E-46E-52E

    Digi Cablu/Digi Satelit Extra complet/Tivusat/UPC Optim HD
    ATX-91 + LNA177
    Yagi 3elemente vertical + dipol deschis orizontal @10m 87.5-108.0 FM
    My Youtube channel

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Auzeam despre Rete4, Italia1 și Canale5 ca mai sunt FTA pe alt satelit. Pe Eutelsat 5W oare?

    Trimis de pe al meu GT-I9305N folosind Tapatalk

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top