Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15

Thread: il arunc?

  1. #1
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default il arunc?

    Un receptor hd cu ploile astea,de vreo doua zile,imi indica semnal,nu gaseste nimic la cautare,reunstalat softul ,degeaba ,la fel,pana la urma am copiat o lista de programe ,dar am doar sonor.mai merge facut?

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    BELGRAVISTAN
    Posts
    613
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai da modelul la receptorul ala

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I-ti spun eu ce faci cu el, i-ti ei o canistra de apa distilata, apa distilata nu are minerale si nu scurtciiteaza. il bagi intr-ö vanita cu apa distilata, eventual trebue sa schimbi mai des apa, il pui la uscat, si dupa aia e ca nou, daca nu poate mai cunosti un fost coleg electronist.
    1m Offset AL (68,5°E - 31,5°W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  4. #4
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bebelsat View Post
    Un receptor hd cu ploile astea,de vreo doua zile,imi indica semnal,nu gaseste nimic la cautare,reunstalat softul ,degeaba ,la fel,pana la urma am copiat o lista de programe ,dar am doar sonor.mai merge facut?
    da cu un alt receptor antena/LNB sunt OK?

  5. #5
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Phenom View Post
    pai da modelul la receptorul ala
    Amiko 8240.

  6. #6
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ActuatoRRRR View Post
    I-ti spun eu ce faci cu el, i-ti ei o canistra de apa distilata, apa distilata nu are minerale si nu scurtciiteaza. il bagi intr-ö vanita cu apa distilata, eventual trebue sa schimbi mai des apa, il pui la uscat, si dupa aia e ca nou, daca nu poate mai cunosti un fost coleg electronist.
    Nu am auzit de metoda asta.

    Antena e ok

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica daca ai aceeasi problema pe toate iesirile: HDMI, scart, composite video, s-ar putea sa fie dusa numai iesirea HDMI sau setata incorect. Daca esti conectat cu HDMI, in partea de sus a telecomenzii, in mijloc, este o tasta V.FORMAT, prin apasari repetate (cam la 4-5 secunde) se schimba formatul imaginii pana vezi imagine. Nu stiu de ce, dar la multe TV Samsung apare imaginea pe HDMI numai daca faci un asemenea ciclu cu tasta V.FORMAT.

  8. #8
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu de la ploi s-a defectat ci de la descarcarile electrice , softul in ce modalitate se poate instala ? posibil ca prin metoda RS232 sau jtag sa mai fie o sansa

  9. #9
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raks67 View Post
    nu de la ploi s-a defectat ci de la descarcarile electrice , softul in ce modalitate se poate instala ? posibil ca prin metoda RS232 sau jtag sa mai fie o sansa
    Prin usb am reinstalat niste softuri.
    La instalare cand dau cautarw imi arata semnal full,dar nu imi gaseste niciun program.Daca tot prin usb ii instalez si lista de programe imi arata grila (deci meniul receptorului se vede pe tv)dar am doar sonorul de la programe.Ceva de genul antenelor de pe eutelsat 16,doar ca acest lucru se intampla la programele free.Pe toate iesirile e acest fenomen

    Am sa mai incerc cu apa minerala si niste vin.
    Totusi nu inteleg de ce motorul hh si lnbul au ramas intregi

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce versiune de soft ai pus? Ai incercat sa pui versiunea originala? Si inca ceva: daca ai antena cu motor, atunci pe ce satelit a ramas? S-ar putea sa fii pe alt satelit iar cautarea sa o faci pe altul, iti arata semnal, dar nu gaseste nimic. Verifica cu alt receptor pe ce satelit esti, apoi faci o cautare pe satelitul respectiv.

  11. #11
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Ce versiune de soft ai pus? Ai incercat sa pui versiunea originala? Si inca ceva: daca ai antena cu motor, atunci pe ce satelit a ramas? S-ar putea sa fii pe alt satelit iar cautarea sa o faci pe altul, iti arata semnal, dar nu gaseste nimic. Verifica cu alt receptor pe ce satelit esti, apoi faci o cautare pe satelitul respectiv.
    Am pus ultima versiune de pe sat support.Am incercat si cu originala dar la fel.Am eliminat motorul,la fel.Am verificat si cu alt receptor identic,totul ok.

  12. #12
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raks67 View Post
    nu de la ploi s-a defectat ci de la descarcarile electrice , softul in ce modalitate se poate instala ? posibil ca prin metoda RS232 sau jtag sa mai fie o sansa
    Din pacate nu am cum prin rs232 sau jtag.Da,de la drscarcari,dar nu inteleg simptomele,tunerul pare a fi ok,doar ca nu gaseste programele(doar copiata lista prin usb de pe un alt re,ceptor identic) si de ce nu mi face decodarea video

  13. #13
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cea mai sensibila componenta in receptoare este insusi procesorul - vezi frecvente defectiuni pe iesirea hdmi , cu lipsa semnal pe aceasta iesire , in cazul unor descarcari electrice sau electrostatice daca nu softul a fost afectat atunci mai mult ca sigur procesorul sau circuite interne ale acestuia

  14. #14
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAŃA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa alimentezi lnb-ul cu un alt receptor prin loop de la receptorul tau,ii dai scanare si vezi daca gaseste canale.
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  15. #15
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    arunca-l

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top